reede, 3. aprill 2020

JCI Toompea uudiskiri. Aprill 2020



Hea kodalane!


Toome sinuni aprilli uudiskirja, kus võtame kokku JCI Toompea märtsikuu tegevused ning anname  ülevaate viimase aja uudistest JCI tasandil. Kuigi hetkel on koja tavapärased üritused mõneks ajaks peatunud siis koda ei ole kuhugi kadunud, oleme ootel ja valmis üritustega jätkama, kui eriolukord lõpeb.


Püsige kodus ja hoidke ennast ja oma lähedasi!


 


Koja uudised



Kes oleks kuu aega tagasi osanud arvata, et maailm võib kardinaalselt muutuda. Eelnev normaalsus on nüüd saanud unistuseks. Püüame leida sellest olukorrast võimalikult palju positiivset ning nagu teada, siis keerulised ajad panevad leidma uusi lahendusi! Seega kasutame seda aega produktiivselt! Samas näitab see selgelt, et elu on habras - ära jäta ütlemata ilusaid sõnu kallitele inimestele, ära karda riskida ja ellu viia oma unistusi, sest homme enam ei pruugi olla sul selleks võimalust!


Kutsun kõiki kodalasi üles üksteisele ja oma kogukonnale toeks olema, aitama ja jagama häid praktikaid, et karantiiniaeg koos üle elada. Usun, et sama nakkav, kui on koroonaviirus, on ka hea tuju ja optimism, püüame seda koos edasi anda!



 JCI Toompea Naistepäev
11.03. toimunud Naistepäev oli JCI Toompea viimane üritus enne erioluukorra välja kuulutamist. Toompea koja mehed on alati olnud gentlemanid ja meie naisi meeles pidanud ning meil ei tulnud pettuda ka seekord. Meile oli organiseeritud üllatusesineja, kelleks oli Maarja improteatri trupist Ruutu 10 ning saime oma sisemise superstaari välja lasta erinevaid mänge mängides. Loomulikult ei puudunud õhtust mull, suupisted ja Ando omatehtud tummine ja suussulav chilli-šokolaadikook ja eriti hõrk toorjuustukook. Aitäh teile!


Kojalõunad koroona moodi - Sotsiaalselt Näljaste Klubi



Eriolukorra kehtestamisest on möödas juba üle 2 nädala ning sotsiaalsed vajadused hakkavad aina tugevamini meie mentaalset seisundit kõigutama. Seega tea, et sa ei ole üksi ning me oleme loonud Sotsiaalselt näljaste klubi ja kolime kojalõunad üle internetti.


 Esimene interaktiivne kojalõuna juba 01.04. kell 12.30. Jätkame kojalõunatega igal teisipäeval kuni eriolukorra lõpuni ning kuu viimane kojalõuna on avalik kõigile.


Tule ühine meiega Zoomis ja sotsialiseerume turvaliselt!


 JCI Toompea ja JCI Tallinna sünnipäev 15.05.


Kuigi olukord on veel ebakindel ning pole teada kui kaua eriolukord kestab siis palume teil ikka märkida oma kalendrites ära 15.mai.  Korraldusmeeskond ei ole alla andnud ja võimaluse korral teeme korraliku peo ja tähistame nagu kord ja kohus. Käimas on ka hoogne töö alternatiivse programmi loomisega online vormis, et sünnipäeva ikka tähistada! Seega sünnipäev ära ei jää!!!  


JCI Estonia ülesed uudised

JCI Estonia Auhinnad 2020 Kevad



Nagu teada, jäi meie kõigi suureks kurvastuseks ära JCI Kevadkonverents 2020, mis pidi toimuma 3.-5. aprillil Hestia Hotel Laulasmaa Spas. Kuid ära ei jäänud auhinna-albumite esitamine ja JCI Estonia parimate selgitamine.


 Kuigi pidulik auhinnatseremoonia toimub sügisel JCI Aastakonverentsi raames siis võitjad kuulutatakse välja juba aprillis. Anname kindlasti teada, kui on selgunud täpne kuupäev!  


JCI Estonia Karantiinikalender



JCI Estonia jagab oma facebooki lehel iganädalaselt informatsiooni tegevuste ja koolituste kohta, millega liikmed saaksid eriolukorras oma aega sisustada. Karantiinikalender 31.03-05.04 on kättesaadav siit.  


JCI Maailmakongress 2020 Yokohamas



Head uudised neile, kes on plaaninud minna JCI Maailmakongressile 2020 Yokohamas. Korraldusmeeskond on otsustanud, tulenevalt olukorrast, pikendada Early Birdi kuni 30.06. Registreerida saab JCI kodulehel.


 Kongressi ametlik kodulehekülg on https://jciwc-2020.com 
JCI Piirkonnakonverentsid 2020
Kõik 2020. aasta JCI piirkonnakonverentsid (Dublinis, Angkoris, Panamas ja Ouagadougous) on edasi lükatud. Uued kuupäevad on siin:
– Ameerika piirkonna konverents toimub 5.-8. augustil.
– Aafrika ja Lähis-Ida piirkonna konverents toimub 13.-16. augustil.
– Aasia ja Okeaania piirkonna konverents toimub 20.-23. augustil
Euroopa piirkonna konverentsi toimumisaeg on veel kinnitamata, kuid see jääb arvatavasti ka augustisse.
Üritused aprillis
 01.04. kell 12.30 Kojalõuna "Sotsiaalselt näljased"
 07.04. kell 12.00 Kojalõuna "Sotsiaalselt näljased"
 14.04. kell 12.00 Kojalõuna "Sotsiaalselt näljased"
 21.04. kell 12.00 Kojalõuna "Sotsiaalselt näljased"
 28.04. kell 12.00 AVALIK! Kojalõuna "Sotsiaalselt näljased"

Kuna hetkesituatsioon ei võimalda üritusi korraldada siis planeeritud üritusi hetkel tulemas ei ole. Kuid me kasutame seda aega, et valmistada ette uusi üritusi ning olukorra lahenedes lähme oma plaanidega edasi! Senikaua aga Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCIkodulehel!

Kommentaare ei ole: