laupäev, 25. aprill 2020

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2019 nominent Karolin Kairo-Gasman

AUHINNAALBUM B6 JCI Estonia Aasta Noorliige 

Nominent: KAROLIN KAIRO-GASMAN
Esitaja: JCI Toompea
 
Karolin on JCI Toompeaga seotud 2018. aasta keskelt, kui ta otsustas vastu võtta JCI Toompea 2019 juhatuses Secretary vastutusrikas ametikoht. Ta sulas meie liikmeskonda sisse väga kiiresti ja loomulikut – tema abivalmidus ja kuldsed käed on kuulsad juba üle terve JCI Estonia! Tema valmistatud kingitused ehivad mitme JCI liikme, kui senati presidendi auhinnariiulit.
 2019.aasta lõpus kandideeris Karolin juba ka JCI Toompea 2020 juhatusse Happiness Director`i ametikohale. Tema suurim soov on aidata inimestel saada sõpradeks – eelkõige iseendaga! Enesearengut ja enda igakülgset arendamist ning tasakaalu leidmine vaimse ja füüsilise heaolu vahel on see, mida ta soovib JCI-s õppida ja ka teistele õpetada.
 
Tulemuslik osavõtt koja projektide juhtimisest
Karolin on enda kanda võtnud koja liikmete heaolu eest vastutamise – Tema on organiseerinud meie koja juhatuste teambuildingud nii 2018 kui 2019. Lisaks koja Peasekretari ametikohale on Karolin paljude meie ürituste eestvedaja, kes vahel võtab endale rohkem kui nii mõnigi mees kanda jaksab. Ta lööb kaasa kõikides projektides, kas nõu või jõuga – ning tema ideed on alati originaalsed! Tema panus on kõikide projektide tänukirjade, kingituste jms eest hoolitsemine. Lisaks kuulus Karolin Maailmakongressi meeskonna tema imeline kätetöö JCI WORLD CONGRESS 2019 Gala „4 seasons dekoratsioonid, mis muutsid selle õhtu ja Tallinki tennisekeskuse maagiliseks ballisaaliks. 

Osavõtt koja üritustest
Kuna Karolin on seotud pea iga meie projektiga siis on ta ka alati ise kohal. Kus iganes ta ka ei oleks - koolitusel, konverentsil, peol, siis püüab ta alati luua meeldiva sooja ja sõbraliku õhkkonna kõikide külaliste jaoks.
Lisaks võõrustab ta meeleldi koja üritusi enda imelises maakodus – koos tünnisauna, ise küpsetatud värske saia ja seda kõike Jayceekale omase sooja naeratusega.
 
Uute asjalike liikmekandidaatide kaasamine kotta
Karolin on oma sõbraliku ja avatud olekuga kotta toonud mitmeid uusi huvilisi ning see on alles algus!
Innovaatilisus koja projektiideede väljatöötamisel
Tema ideed ja leidlikkus on imetlusväärne. Seal, kus teistel on mõtted otsas, siis tema mõtted alles hakkavad lendama. Kui ta midagi endale teha võtab, siis teeb seda kogu hingega ja panustab 110% !
Karolin koostas 2020. aastasse eneseabi töötubade programmi JCI Toompea liikmetele – et peale JCI Maailmakongressi oskaksime stressi maandada, lõõgastuda ja uut energiat ammutada. Lisaks  on plaanitud koolitustesari suhete ja suhtlemise teemal.
Karolini tunnustati ka kui JCI Toompea Parim Noorliige 2019 – ning ta on selle tiitli auga välja teeninud

Kommentaare ei ole: