laupäev, 25. aprill 2020

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Asepresident 2019 laureaat Triin Pajumaa


AUHINNA ALBUM B2 JCI Estonia Asepresident (EVP)
Laureaat: Triin Pajumaa
Esitaja: JCI Toompea

Triin on olnud JCI Toompea liige alates aastast 2016. Ta on selle 3 aasta jooksul pidanud mitmeid erinevaid ameteid nii oma kohalikus kojas kui ka rahvuskojas. Triin on olnud viimastel aastatel pildis enamikel rahvusvahelistel konverentsidel ja kus on Triin, seal särab ka päike.
2019. aastal sai temast JCI Toompea asepresident, kuid ta on ka juba öelnud, et Eesti koja presidendi amet on veel ees.

Juurdekasv kojas
EVPna andis Triin oma panuse uute liikmete saamiseks. Lisaks oma tuttavate seas reklaami tegemisele korraldas ta ka kõigile uutele huvilistele mõeldud Bowlingu õhtu, mille raames tutvustati ka meie tegemisi. Samuti oli ta koguaeg pildis Maailmakongressi meeskonnas ning ka sealt kaudu jõudis meie kojani mitu inimest.
2019. aasta lõpuks oli Toompea koda vastu võtnud 6 uut liiget ning lisaks 4 liikmekandidaati. 2020. aasta alguses tuli Triinu esimese juhitud üldkoguga kohe 4 liiget juurde.
Triin kaasas enamiku värsketest liikmetest kohe ka uude juhatusse.


Initsiatiiv ja uuendused
Triinu eestvedamisel said aasta lõpuks väga mitme koja liikme JCI kogemus kirja pandud ja avaldatud. Seda tegi ta läbi algatuse “Minu JCI lugu”. Kõik lood on avaldatud Toompea koja blogis ning viited lugudele leiab ka JCI Toompea Facebooki lehelt. Lugude eesmärk oli tutvustada uutele inimestele meie liikmeid ja samuti on tore vanadel olijatel teineteise kohta jälle midagi uut teada saada. Kui tihti räägitakse omavahel just sellest, kuidas kotta tuldi.
Triinu eestvedamisel sai 2018. aastal Toompea koda ka uue twinningkoja - Maailma suurima kohaliku koja JCI Osaka ning Triin on seda kontakti hoidnud siiani.

Väärtuslikkus JCI Estoniale
Triin on olnud JCI Estonias kahel aastal auhinnadirektor ning ta sai sellega hakkama suurepäraselt.
Kui Triin käib väliskonverentsidel, siis püsib ta alati pildis ning tutvustab Eestit ja meie tegemisi. Olgu siis Maailmakongressi raames või niisama.
  
Projektide tulemused
Kõige suurem projekt Triinu jaoks oli ilmselt Maailmakongress Tallinnas, kus ta oli müügitiimis Jaapani eest vastutav inimene, mida ta tegi täie hingega. Ta otsustas ülikoolis juura õpingute kõrvale isegi Jaapani keelt ja kultuur selgeks saada. Maailmakongressil oli kohal üle 1200 jaapanlase ning julgeme öelda, et suures osas oli see just Triinu töö.


Triin on meie koja väärtus. Oma kohaloluga paneb ta alati päikse särama.
Triin hoiab Toompea koja lippu alati kõrgel.

Kommentaare ei ole: