esmaspäev, 2. märts 2020

JCI Toompea Uudiskiri: märts 2020

Uudiskiri Märts 2020


Hea kodalane! 

Suur rõõm on teieni tuua järjekordne JCI Toompea uudiskiri. Veebruar nagu jaanuargi, oli koja tegevustes väga tihe. Veebruaris lõppes 7 nädalat kestnu Triin Urbi ja Dianaliis Krossi poolt juhitud "Ettevõtluse alused" kursus Tallinna Inglise Kolledzis. Lisaks oli liikmetel oli võimalus proovida helide meditatiivseid omadusi ning ajada nahk märjaks twerkides. Käesolevas uudiskirjas on välja toodud eredamad hetked veebruarikuust ning tutvustame üritusi, mis on ootamas ees märtsis. 


Koja uudised

JCI Toompea hääletusüldkogu ja 4 uut liiget

12.veebruaril kell 18.00 Külastasime Draper Startup House ning pidasime maha JCI Toompea  hääletusüldkogu, mille raames võtsime vastu 2020.aasta tegevuskava ja eelarve ning kinnitasime 2019 majanudaasta revidendiks Merily Saare. Lisaks tervitasime lausa 4 uut liiget JCI Toompea ridadesse - Kati Pino, Kati Miller, Dianaliis Kross ja Kaur Kaljuma.  


Loenguõhtu "Kuidas väsimus mõjutab meie suhteid" 

13.veebruaril toimus Worklandis loenguõhtu, kus Ingelise Isreal (JCI Toompea President 2010) rääkis meile väsimusest, selle tüüpidest ja tundemärkidest ning sellest, kuidas see meie elu mõjutab. Lisaks õpetas ta meile erinevaid lihtsaid ja igapäevaseid tegevusi ja praktikaid, mis aitavad meie sisemist tassi täita. 


JCI e-Koja presidendi ja JCI Estonia Senati presidendi vastuvõtt

21. veebruaril toimus Eesti Vabariigi aastapäeva puhul traditsiooniline JCI e-Koja ja JCI Estonia Senati Presidendi vastuvõtt Eesti Arhitektuurikeskuses. Glamuurselt peolt ei puudunud kätlemistseremoonia, mitmekülgne meelelahutusprogramm ja maitsvad suupisted. Toompea koja esindus oli uhke ning JCI teemalise viktoriini pani kinni meie oma Superwoman - Minni Nool. Pidu jätkus afterpartyga klubis Teater. 

Topelt pidupäev!

24.veebruar on JCI Toompeale tähtis päev. Lisaks meie kalli kodumaa sünnipäevale, oli sünnipäev ka meie kallil Maarja-Eeval! Vabariigi 102. aastapäeva hommikut alustasime 7.15, et Toompeale minna ja koos päiksetõusuga vaadata, kuidas sini-must-valge lipp tõuseb Pika Hermanni torni. Peale seda ootas meid soe ja rikkalik hommikusöök teise sünnipäevalapse juures. Palju Õnne veelkord! 
  

Ärifoorum alustas taas! 

Üle mitme aasta alustas taas JCI Toompea projekt Ärifoorum, mida veab Väärtusta Tulevikku Konverentsi projektijuht ja JCI Toompea aasta liige 2019 Heliina Teder. Ärifoorum on ettevõtjatele suunatud inspireeriv vestlusõhtu, kust saab praktilisi teadmisi ning võimaluse luua uusi kontakte. 26.02. toimunud Ärifoorum - Nullist miljonäriks! Rääkis Amazonis eduka äri üles ehitanud Alvar Räägel oma teekonnast miljonäriks saamiseni. Vestlus modereeris Rode Luhaäär. Järgmine Ärifoorum juba märtsis - Stay tuned!!!
Tagasiside ja ettepanekud on oodatud arifoorum@jcitoompea.ee 


JCI Estonia ülesed uudised

JCI Treeninginstituudi uus elu

JCI Estonial on nüüd uus Treeninginstituudi direktor Merili Kuusik. Plaan on taaselustada koolitussüsteem, kus koolitajatel on erinevad pädevusastmed, mida antakse vastavalt läbitud koolitustele ja antud koolitustundide arvule. Sellega seoses ootame Sinu sisendit:
Ideed ja nägemus, milline võiks olla tulevane koolitussüsteem täpsemalt. Nt koolitajate tasemete ja praktikatundide arv, Treeninginstituudi võimalikud eelised teiste koolitusorganisatsioonide ees, Koostööpartnerid praktika sooritamiseks (koolid, ülikoolid, kutsekoolid, naaberriikide rahvuskodade suuremad konverentsid, ENL’i kuuluvad organisatsioonid jne. Palun saada oma nägemus evp@jcitoompea.ee


JCI VP 2020 Ana Nikolova Eestis

Veebruari keskel oli Eestis ametlikul visiidil JCI Vice President Ana Nikolova Bulgaariast. Tema juhendamisel oli JCI Estonia liikmetel võimalik osaleda  projektijuhtimise meistriklassis ning ammutada tarkust Active Citizen Framework osas. 

JCI World Congress 2019 in Tallinn sai suure tunnustuse

Aasta Konverentsitegu 2019 auhinna 300 ja enama osalejaga konverentside hulgas võitis Tallinnasse 4100 delegaati toonud JCI World Congress 2019 in Tallinn, Estonia, mis oli ühtlasi läbi aegade suurim Eestis toimunud kongress!
Auhinna võttis vastu kogu projekti eest vedanud ja meid sellise saavutuseni viinud maailmakongressi direktor Kai Kuusik-GreenbaumLoe lähemalt
  

JCI Kevadkonverents 2020 "Suhtluskunsti kuldsed võtmed, mis avavad ka võimatuid uksi"

JCI Kevadkonverents 2020 toimub 3.-5. aprillil Hestia Hotel Laulasmaa Spas. 4. aprillil toimuva konverentsipäeva peaesinejateks on Raimond Kaljulaid ja Margit Raid. Suhtluskunsti kuldsed võtmed seisnevad rohkem kuulamises ja mõistmises kui rääkimises või kajastamises.
Loe lähemalt 
https://www.jci.ee/keko2020/
Kogu konverents 3.-5. aprillil
Early bird hind kuni 13.03.2020  89€
Hind alates 14.03.2020  109€

Ainult päevane programm 04.04 59€
Ainult õhtune programm 04.04 49€


JCI Aastakonverentsile registreerimise Early Bird on avatud

Ettevõtluse ja innovatsioonikonverents “Kopp-kopp, lase teadus sisse!” toimub 18.–20. septembril 2020. a Tartus asuvas Tartu Ülikooli Delta keskuses.

Early Bird JCI liikmele kehtib kuni 31.03.2020    97.00 €  
Soodushind JCI liikmele kehtib kuni 01.04-31.08.2020    118.00 €    
Loe lähemalt JCI kodulehelt. 

Üritused märtsis

10.03. BeConscious: Merit Wassenaar - Praktilised suhtlemisnipid
11.03. JCI Toompea Naistepäev 2020
20.03. Töötuba "Minu hääl"
21.03. - 22.03. Presidentide ümarlaud ja koolitus
24.03. Bon-Bon Buduaariõhtu
31.03. Kojalõuna


Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!

Kommentaare ei ole: