teisipäev, 10. märts 2020

Naistepäev a'la Toompea koja mehed


Astud veidi vihmasest kevadilmast hubasesse tuppa. Saabudes aidatakse sul mantel seljast, kingitakse punane roos ning suunatakse diivanile istuma koos klaasikese vahuveiniga. Silmailu pakuvad köögis askeldavad valgetes triiksärkides mehed, kes toovad su ette vaagnate kaupa maitsvaid snäkke. Kui tööjärgne nälg kustutatud ja mullid teevad juba oma tööd, siis ilmub järsku üllatusesineja, kelleks on Maarja improteatri trupist Ruutu 10.


Koos mängime mitmeid toredaid mänge, kus saame käiku lasta oma loovuse ja sisemise superstaari. Nii muuseas mõtleme välja ka päris oma mängu ("woosh", "boing-boing-boing"). Seejärel mängime poodi ja naerame nii et kõht kõveras ("Pikkus pole oluline, karv on põhiline."). Kui nüüd mõtled, et enam paremaks minna ei saa, siis võlub Ando kuskilt välja omatehtud tummise ja suussulava chilli-šokolaadikoogi ning eriti hõrgu toorjuustukoogi.


Naudid veel seltskonda ning melu. Hiljem taas kergelt vihmamärjale munakivitänavale astudes oled joovastunud nendest imelistest meestest enda ümber ja noh, veidi mullist ka :-)

Muljetas: Maarja- Eeva
Fotod: https://www.flickr.com/photos/jcitoompea/albums/72157713474232262

Kommentaare ei ole: