reede, 6. märts 2020

JCI Toompea märkab ja tunnustab: Kristel Kruustük!

Tublide ja säravate noorte tunnustamine ja märkamine, on väärtus omaette. Toompea koda märkab ja tunnustab! Palun saame tuttavaks TOYP 2020 laureaadiga Kristel Kruustük'ga!


  • Kristel Kruustük on testimisplatvormi ja globaalse tarkvaratestijate võrgustiku Testlio asutaja.

  • Kristeli panus ühiskonda on suur ja oluline mitmes mõttes. Tema loodud ettevõtte Testlio loob täna töökohti rohkem kui 60-le inimesele, aga lisaks sellele annab Testlio platvorm tööd sadadele inimestele üle maailma erinevate testimisülesannete näol.
  • Lisaks sellele on Kristel võtnud eesmärgiks julgustada noori ettevõtlikusele läbi oma kogemuse jagamise erinevatel konverentside ja noortele mõeldud sündmustel.
  • Kristel soovib inspireerida Eesti noori suurelt mõtlema. Ta lööb kaasa algatustes, millesse usub, nagu Naised ettevõtluses või Tüdrukud tehnoloogiamaailmas. “Mulle läheb korda, et ettevõtlusest räägitakse ja just noortele inspiratsiooni jagada on tähtis, sest kogu Eesti ühiskonnal läheb seda paremini, mida rohkem meil on edukaid ettevõtteid!”
  • Kuigi elame ajastul, mil vaba läänemaailma naine võib olla tööalaselt kõik, mis pähe võtab, näitab statistika, et tehnoloogiafirma juhti temast tõenäoliselt pigem ei saa. Aga siis tuleb üks metsiku lõvilakaga tüdruk Koselt, astub IT-kolledžisse, alustab 23-aastaselt idufirmaga, teeb tööd, kasvatab ettevõtte rahvusvaheliselt silmapaistvaks – ja näitab, et kõik on võimalik.
  • Kristeli kogemus naisjuhina, eriti veel tehnoloogiasektori ettevõtte noore juhina on sedavõrd väärtuslik, et ta käib juba aastaid rahvusvahelistel konverentsidel esinemas ja temaga sõidavad Eestisse kohtuma ka välismaa ajakirjanikud. Kristel pole enam lihtsalt ettevõtja, ta on eeskuju, inspireerija.

Täname Kristelit ja soovime edu järgmiste suurte tegude korraldamisel! 
Eesti Ettevõtlike Noorte Koda
JCI Toompea



Programmi “Silmapaistev Noor Eestlane” (ülemaailmselt tuntud kui Ten Outstanding Young Persons ehk TOYP) raames tunnustatakse noori inimesi vanuses 18-40 eluaastat, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning algatavad positiivseid muutusi.Loe TOYP lähemalt siit:

Kommentaare ei ole: