reede, 4. aprill 2014

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Koda 2013 nominent JCI Toompea



 
AUHINNA ALBUM
A10 JCI Estonia Parim Kohalik Koda
Nominent: JCI Toompea
Esitaja:       JCI Toompea

JCI Toompea on aktiivselt toimetanud ja toetanud JCI Estonia eesmärkide saavutamist alates 1991 aastast ehk juba ligi 23 aastat.   Kõikide meie ettevõtmiste nurgakiviks on olnud JCI moto, „juhioskuste parim kool“  ja juhindume JCI kreedost, eriti aga selle viimasest reast „inimkonna teenimine on elu parim töö“, sest vaid läbi andmise saavutatakse tõeline „win-win“ tulemus.


 

 
mõned hetked 2013 Toompea üldkogudest
Liikmeskonna juurdekasv

Kogukonna arendamisel korraldasime aastaringselt erinevaid koolitusi ja sündmusi sh põnevaid huviliste õhtuid.
Toompea koja tegevus oli edukas, sest võtsime 2013 aasta jooksul kotta vastu 2 uut liiget ja 7 liikmekandidaati.  2013. aasta lõpuks JCI Toompea liikmeskond arvuliselt järgmine: 29 liiget, 7 liikmekandidaati, 11 senaatorit, 6 auliiget ja 4 seeniorliiget. JCI Toompea kogukonnas seega kokku üle 50 edumeelset tegija ja üle mitmekümnekonna huvilise!

Finantstegevus

Olime oma 2013 tegevusaasta eelarve koostamisel mõõdukad ja jätkusuutlikud – liikmemaksudest ja projektidest saadud tulud katsid kenasti ära meie kulud.
AK2013 koosolek 18.09.2013 Haapsalus

Koja liikmete osalemine üritustes ja projektides

Meie koja motiivideks on „juhioskuste parim kool“ ehk me võimaldame oma liikmetel kogeda kõiki juhtimisega kokkukäivaid tegevusi ja rolle ning „learning by doing“ ehk õppime läbi tegutsemise, mis küll jätab akadeemilise osa veidi kõrvale aga lisab jälle juurde emotsioone, rõõmu ja impulsiivsust ning kodalastele see väga meeldib.

Ärifoorumi külaline on Arti Ots
Jaanuarikuisel üldkogul sai ühiselt kogukonnaga koostatud tegevusplaan selliselt,  et võimalikult palju kodalasi saaksid ise panustada ning jagada oma teadmisi teistega  nii enda kojast kui ka  teistest kodadest.  Nii planeerimise kui läbiviimise olulisemateks märksõnadeks olid „spontaansus“ ja „koos olemise rõõm“. Eesmärk oli teha asju koos ja nii, et oleks endal tore. Muud lisaväärtused – sünergia, asjalikud arutelud, uued ideed – lisanduvad alati „kauba peale“. Kes kohal käia ei saanud, nemad toetasid meid kirja teel ning said tagasisidet meie ajaveebist (jcitoompea.blogspot.com) või Eesti koja uudiskirjast.

Tähtsamad üritused ja projektid olid:

ülevaade JCI tegemistest Eesti Ekpress ettevõtluse eri
Joonas ja Liina JCI Raplaga metsas
   Tervisejuhtimise teemaline JCI Estonia Aastakonverents 2013 koostöös JCI Haapsaluga. 270 osalejaga konverentsi korraldusmeeskonda oli kaasatud 63 kodalase nii Toompea, Haapsalu, Tallinna, Go, Toomemäe ja Tartu  kodadest = Eesti koja üritus, mille korraldasid kodalased üle eesti Krista Vapper, meie vahva projektijuht,  koordineerimisel.
   JCI Toompea koolitused – osalejaterohked koolitused teemadel nagu eelarve, ajaplaneerimine, PR ning sotsiaalne meedia,  esinemine, kiirlugemine, surfamine, lavavõitlused jne.
   JCI organisatsiooni tutvustus  Toompea näitel Eesti Ekspressi ettevõtluse väljaandes;
   Koos kooli 2013 projekt koolialguse ja jõulude ajal;
Janek Mäggi luuletused päevakajalisel ühiskonna teemadel;
  Ärifoorum koos Arti Ots’ga, kus Arti jagas lahkelt kasulikke võtteid ja nippe, mis on aidanud tema äridele uut hingamist ja reaalset kasu tuua ning viia Elioni Eesti parimaks teenindusettevõtteks.
  Vahvad matkamised koostöös JCI Raplaga; Tallinna kodade aastaalguse StartUP ning ühine Vastlapäev;
Elmoga JCI Estonia strateegiapäeval
   südamlik ja lahe Jõuluglögi;
   traditsiooniline TwinSki 2013 Tahkos;
   JCI Toompea valimisüldkogu  „Kõik ühe ja üks kõigi eest“;
   JCI Rattaklubi regulaarsed rattamatkad nii Tallinnas kui selle lähiümbruses;
   Koja sünnipäev Surfiklubis Pirital;
       JCI Toompea Laste Jõulupidu Merily juures;
   Kojalõunad ja koosolekud: ERRis, Teletornis, Haabersti tervisekeskuses, Gourmeti kohvikus, Victoria keskuses ja AnnaBella salongis.
mõned hetked kojalõunatelt



JCI Toompea osaleb JCI BC2013 aprill 2013 Laulasmaal

Tegevus JCI Estonias

JCI Toompea oli JCI Estonia juhatuses esindatud 1+1 liikmega: Merily Saar, Treasuryna ja Priit Joa,  IT dir ektorina. Elmo Puideti, Toompea senaator , eestvedamisel kulges JCI Estonia strateegia väljatöötamine sh  Minni Nool koordineerimisel liikus edasi  ettevõtluse ja Piia Porr eestvedamisel heategevusvaldkonna strateegia kirjeldamine.

JCI Toompea oli rohkearvuliste delegatsioonidega esindatud JCI Estonia suurüritustel nagu Stardipauk, Balti Konverents, Suvepäevad ja Aastakonverents 2013 ning aktiivselt võeti osa RatRace, Väitlusklubi, bowling turniirist. Bowlingus on Toompea koda 3 aastat järjest auhinna koju toonud:-)

JCI Toompea oli esindatud kõigil JCI Estonia üldkogudel ja JCI Akadeemias ning täitis edukalt 100% Efektiivse Koda Programmi skooriga AA- 

JCI Toompea ja JCI Brasiilia rahvuspresident, JCI WC2013
Rahvusvahelised suhted

Meie kodalased  väärtustavad JCI rahvusvahelisust  ning me on aktiivselt kaasas oluliste teemadega:
• Aprillis esindati osaleti Euroopa Parlamendi Infobüroo poolt korraldatud Põhjamaade noortefoorumil, mille teema oli noorte tööpuudus Euroopas.
• JCI Toompea oli JCI Balti konverents 2013 (JCI BC2013)  üks kolmest korralduskodadest JCI Go Koja koostööpartnerina.
• Kaido eestvedamisel võõrustati DonBales, JCI Sydney 2011 president,  Eestimaal tema ümbermaailma  visiidilJ
jcikad Põhjamaade foorumil
• Osa võeti nii JCI EC2013 Maltal kui JCI WC2013 kongressist RioDeJaneros.
JCI Toompea EC2013
Piia Porr, Toompea koja liige, on üks kolmest nominendist JCI Euroopa Parima liikmena tunnustatud JCI EC2013 auhinnatseremoonial.
• Võõrustati JCI Põhjamaade ja Baltikumi VIP’e JCI Aastakonverents 2013(JCI AK2013) raames toimunud Nordic Meetingul.
• JCI AK2013 oodati külla 10 kodalast Nigeeriast, kelledega kohtuti küll RioDeJaneros JCI WC2013 raamesJ



2013.aasta Koja tegevuste eelduseks oli koostöö ning lustimine läbi meie nelja põhivaldkonna: individuaalne ja korporatiivne edendamine – isiklik areng, ettevõtluse areng, ühiskondlik tegevus ja networking.

Oleme mitmeti hoolitsenud oma järjepidevuse eest ning hoidnud aktiivsetena kõik grupid, s.h ka senaatoreid ja auliikmeid.


Usume, et meie koda on väärt tiitlit JCI Estonia Parim Kohalik Koda aastal 2013!

Siiralt Sinu JCI Toompea

Kommentaare ei ole: