laupäev, 5. aprill 2014

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2013 nominent Birgit Ormus

AUHINNAALBUM
B6 JCI Estonia Aasta Noorliige
Nominent: Birgit Ormus
Esitaja:       JCI Toompea

Birgit on üks säravate silmadega ja naerusuine positiivne JCIkas. Kuna ta on eelnevalt kuulunud BESTi ridadesse, siis JCI õhkkonnas tundis ta juba esimesel huvilisteõhtul ennast “nagu kala vees”  ning   oli kohe “käsi “ julgelt tegutsema.









Tulemuslik osalemine projektide juhtimise

Birgit on väga hea kaasaja ja ideede sütitaja. Esimese huvilisteõhtu aftekal oli ta valmis kujundama ja looma, nädala pärast toimuva JCI Estonia suurüritusel, JCI Toompea värvika etteaste moeshowl ning ei peljanud kaasata ise meie etteastesse JCI Estonia Presidenti.

Järgmisena avastasime Birgiti juba JCI Toompea aastakoosoleku projektijuhi rollis. Tema hea stiilitunnetuse all valmis maitsekas ja haarav stiilipidu “Nõia Elu” koos müstilise mustkunsti ja hoogsa peoõhtuga.

Osavõtt koja üritustest
Nagu uuele ja hakkajale liikmele kohane ahmis Birgit järjest erinevaid kojaüritusi nii JCI Toompea korraldatud kui Eesti koja omasid. Ta oskab nautida nii loodusmatku kui olla kõva pidutseja või siis asjalik ja sütitav meeskonnaliige või projektijuht.

Kui JCI Toompea valiti AK2013 peakorraldajaks, siis oli meeskonnas kohe ka Birgit, kes sai pärjatud meie kojas 2012 parima uusliikme auhinnaga.
Peale edukat AK 2013 projektimeeskonnas osalemist võttis Birgit vastu jälle uue väljakutse!

JCI Toompea President kutsus Teda oma meeskonda ning Birgit nägi võimalust arendada oma finantsoskusi ning võttis vastu vastutava varahoidja ametikoha.

Uute kaasamine
Suurematel sündumustel ja ägedamatel pidudel on Birgit agar ka oma sõbrannasid kaasama. Särasilmse ja elurõõmsa noorliikmena arendab ta enda juhioskusi erinevates valdkondades ning jagab seda ka teiste sõpradega.

Innovaatilisus projektide väljatöötamisel
Eks iga uue liikme puhul võib tähendada uudsuse võlu, kuid innovaatilisus ja uuele tasemele edasiarendus ei õnnestu mitte kõigil.
Birgit kuulus ka BC2013 meelelahutuse meeskonda, kes korraldas esmakordselt galapeo otse basseinisJ
See oli erakordne ja väga lõbus pidu, mis on JCI ajaloos tõeline innovatsioon. 


JCI Toompea on uhke ja õnnelik, et Birgit valis just Juhioskuste Parima Kooli oma kodukojaks!
Birgit väärib kindlasti JCI Estonia Aasta Noorliikme 2013 tiitlit ja auhinda, et avastada JCI suurus ja võlu ka maailma tasemel!

JCI Toompea

Kommentaare ei ole: