laupäev, 5. aprill 2014

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2013 nominent Vivika Volar

AUHINNAALBUM
B5 JCI Estonia Aasta Liige

Nominent: Vivika Volar
Esitaja:       JCI Toompea

Tulemuslik osalemine projektide juhtimises
Vivikaga kohtusime esimest korda 2012 aastal. Juba sama aasta sügisel sai Vivikast JCI Toompea liige.
Vivika on väga ettevõtlik naisterahvas ja tema tegemised on silmapaistvad ka koja liikmetele. Ta on kohal enamustel koja sündmustel, olgu need siis matkad seljakotiga või kõpskingaballid.

Igapäevatöös tegeleb Vivika erinevate tarbekaupade maaletoomise ja müügiga. Oma tooteid on ta pakkunud ka JCI liikmetele ja tema ettevõte Old Munk on toetanud JCI Toompea ja JCI Estonia üritusi. Rõõmus naeratus ja soojad sõnad sõpradele on Vivikaga alati kaasas. Temas on ka piisavat südikust, et õigel hetkel ei öelda ja seetõttu ei ole vaja muretseda, et ta endale kohustuste võtmisega liiga teeb. Mida lubab seda ka teeb. Tervisespordi harrastamisega on ta “nakatanud” Toompeakodalased ühiselt liikumist harrastama. Toompea koja blogis on võimalik lugeda mitmeid Vivika poolt koostatud sissekandeid, mis innustavad igat lugejat Toompea tegemistes osalema.
Projektid.
Vivika vedas 2013 aastakonverentsi ettevalmistuses JCI Põhjamaade presidentide kohtumise korraldust konverentsi programmis. Tema julge pealehakkamine väliskülaliste kohale toomisel pandi mitmelgi korral tõsiselt proovile. Septembris Haapsalus sujus kõik aga plaanipäraselt.
Vivika sai kohtumise korraldusega väga hästi hakkama. Tema abi ja nõuannetega võisid arvestada ka teised korraldusmeeskonna liikmed. Vivika on osalenud JCI Väitlusklubis, JCI Toompea koolitustel ja osalenud projektimeeskondade töös.

Toetus JCI avalikule mainele ja juurdekasv kojas.
Märtsis 2013 toimus EBS’sis tudengitele mõeldud Karjääripäev, kus Vivika koos teiste JCIkatega tutvustas tudengitele JCI Estoniat läbi oma koja. Tulemuseks oli 10 uut huvilist Toompea koja meililistis.
Vivika osales 2013. aastal nii Euroopa kui maailma JCI aastakonverentsidel. Avatud ja vahetu suhtlejana oli tal sageli vestlusi JCI teemadel nii konverentsil osalejate kui ka kohalikega.
Hea suhtleja ja suure tutvusringkonnaga Vivika kaudu on levimas positiivne sõnum JCI Estoniast.

Tunnustus.
JCI Toompea tunnustas Vivika Volarit 2013 aastal tiitliga JCI Toompea Parim Liige.
Tema rõõmus meel ja positiivne eluhoiak on nakkav ja tunnustamist väärt. Vivika hobideks on reisimine, võõrad keeled ja kultuurid ning talle meeldib sukeldumine vetesügavuste vaikuses.

Vivika on lubanud, et aitab kodalasi alati rõõmuga vabaaja ürituste korraldamisel. Lühikese ajaga on Vivika väga hästi omaks võtnud JCI väärtused ja väärib kindlasti tunnustust JCI Estonia Aasta Liikmeks nimetamisega.

 JCI Toompea

Kommentaare ei ole: