reede, 7. juuni 2013

Maailmarändur Don Bales Tallinnas

Don on olnud rännakul juba 18 kuud. Selle aja jooksul on ta läbinud nüüdseks 7 kontinenti ja 61 riiki.

Kellega tegu? Ta on Filipiinidel sündinud ja Austraalias elav IT spetsialist, kes on teinud huvitavat karjääri maailma suurimas IT- ja konsultatsioonifirmas Accenture ning olnud JCI Sydney president 2011 aastal.

Maailmarännak oli tema unistus ja ta otsustas selle teoks teha. Tema teekond ja Facebookis jagatud pildid on inspireerinud paljusid sõpru. Sellest reisist on saanud inspiratsiooniretk nii talle endale kui teistele.

Lühikesest etteteatamisest hoolimata õnnestus mul enda sõprade ja nende sõprade abil luua külalisele sisutihe ja huvitav programm, mis näitas meie pealinna ajaloolist ja kaasaegset palet. Esimese päevaga kogunes emotsioone väga palju!

Kunagise maailma kõrgeima ehitise tornis Käisime Oleviste kiriku tornis Tallinna vanalinna imetlemas. Kas teadsid, et see oli kunagi maailma kõrgem ehitis?

Sõitsime elektriautoga Tutvustasime rändurile Eesti elektriautode projekti. Auto andis proovisõiduks ja uudse renditeenusega tutvumiseks Kredex. Täname!

Olime Skype kontoris ekskursioonil Suur oli Doni üllatus kui viisime ta Mustamäel asuva Skype kontorisse. Kas tõesti läheme Skype? On see võimalik? Te teete nalja!
Esireas vasakult: Sydneyst pärit Skype spetsialist Lindsay Roberts ja Kaido Irval (JCI Toompea); Tagareas vasakult: rännumees Don Bales ja Sten Rinne (JCI Tallinn)

Istusime Skype kontori saunas Kas tõesti on Skype kontoris saun? Ja seda võib ka keset tööpäeva kasutada? Jah! Ja saun oli soe :-)

Vaatasime linna Patkuli vaateplatvmormilt Tegime vanalinnas ja Toompeal veel teisegi ringkäigu ning vaatasime alla Patkuli platvormilt. Pildil vasakult: Kaido, Don ja Kaspar Soidla (JCI Tallinn Business)

Sõime õhtust OldeHansa restoranis Ilus õhtu algas õhtusöögiga OldeHansa restoranis - hea seltskond, mõnus miljöö, maitsvad snäkid meeõllega. Nagu vanasti. Pildil vasakult: Don, Kaspar ja Kaido

Elamusterohke päeva loomise eest suured tänud: Heidi Kakko, Sven Kirsimäe, Helina Piiskoppel, Tiit Paananen, Lindsay Roberts, Marge Kato, Kaspar Soidla, Sten Rinne ja Erik Allas.


Soovin Donile mõnusat reisi jätku (eesmärk on 75 riiki) ja kõigile lugejatele toredat suve!

Kaido Irval
Selle elamusterohke päeva projektijuht