kolmapäev, 19. september 2012

Rattaklubi viies retk: Nõmme- Nõmme hüppetorn- Harku- Astangu- Õismäe kardirada- Nõmme! 18.09.2012

Kohtusime kell 18.30 Nõmme turu väravas. Pildile sai esimene osa seltskonnast. Siinkohal Priit oli lihtsalt tore mees ja tuli vaid pildistamiseks kohale. Ka kaval mõte, kas pole :)
 




Edasi sai starditud Nõmme hüppetorni poole kus meid pidi ootama Kaido. Kaidot oodates said mõned kodanikud teha proovisõidu Piia kokukaga.


Lisaks üritas Ando teha jõu- ja ilunumbreid hüppemäel, õnneks oli tal all vale määre ja libisemist ei toimunud! Alloleval pildil võib ka näha meie tohutuid emotsioone kui Ando hüppemäel tegutseb ja proovib eluiga lühedanda!



Kui pildid tehtud ja Kaido leitud sai suundutud mööda suurepärast kergliiklusteed Harku poole. Nii mõnigi sai tuule tiibadesse - Olavi näiteks.  Meie tiivuliste grupi juht oli seekord Ando. Siit sai ka Ando endale kena nime - Juhtlind!



Edasi sai liigutud ka suht umbmääraselt metsapoole, leitud ühe kauni mõisa rajoonist nn järv. Meie koja poisid ja "vanem mees" nimetasid seda järveks, mina ütleks et pardi tiik, aga kui mehed ikka ütlevad, et järv , siis mis seal ikka, tegime pildi järvega ja Kaido sõrmedega mis küündisid imekombel Piia pähe :)



Meie koja poisid on naljamehed:)

Leitud vana mõisahoone ja siirdutud mööda tõsise liiklusega maanteed Õismäe kardiraja suunas.


Enne, kui oleme tagasi Nõmme Turu väravas, sai tehtud üks külma Cola paus ühes Nõmme burksi putkas.

 

Finišh, läbitud 20-30 kilomeetri pikkune rada. Rattaretke ajal said enamus osalejaid ka sõita kokukaga, kuna Piial ei vedanud enal jõuvarud välja.  Lisaks rattasõidule sai palju nalja, sai vesteldud teemadel  mida kohvilauas ei tee. Ja lisaks, meie koja poisid, no millised mehed!!!
 
 

Me täname osalejaid - Juhtlind Ando, suuremate tiibadega Olavi, grupi saba Kaido, "üks vanem mees" ja kokukaga Piia! Kohtumiseni järgmisel retkel!

Muljetas: Piia


Kommentaare ei ole: