kolmapäev, 3. oktoober 2012

Tallinna kodade ühine üldkogu - Juveelisalong BOUTIQUE CAPRICE



Toompea koda siirdub üldkogule:
Marti, Tuuli, Raili, Birgit, Maia, Priit, Vivika, Anneli, Krista ja Liina
3.oktoobri õhtul kogunes suur hulk lahedaid jcikaid oma igakuisele üldkogule. Seekord alustati ühiselt Toivo Aalja juveelisalongist selleks, et tutvuda  "Elulille" ehtekollekstiooniga, mis  on valminud eksklusiivselt Boutique Caprice jaoks. Brigitta Sueters ehtekollektsioon koosneb eripärastest kaelakeedest, käevõrudest, kõrvarõngastest, innanõeltest, sõrmustest ning mansetinööpidest. Õhtu jooksul demonstreerisid Anu, Triin, Merike, Minni ja Toivo kõigile külalistele Brigitta ehteid ja mõnus meeleolu kestis kogu õhtu vältel:)

´Triin (Go), Minni (Toompea),
 Merike ja Anu (Tallinna koda)

Toompea koja naised (liikmed-kandidaadid-huvilised) olid ennast ehterubriigis kenasti ritta säädinud ning kaks kirssi ehk siis Priit ja Marti kaunistasid naiskonna õhtut:) 





Ennem ehtekollektsiooni algust, kutsus Siim Lepisk (eKoda) kõiki Presidendiballile, mis toimub 1.detsember. Balli teemaks on seekord James Bond “The world is not enough".   Registreerumine on avatud ja kõik on oodatud:)


Lisaks lahedatele ehetele, jagas Toivo tunnustust Teeme Ära maailma naiskonnale ning kõik kõik kohalviibijad said nautida Mamo suupisteid ja Juustukuninga juustusid, Dunker veine ja Lilleoru Elilille pargi joogivett!


Ehtekollektsiooni lõppedes tegi Ott ülevaate Spordiaasta pealinna ja Ida-Virumaa tegemistest ja  ilu-glamuur-sport olid jõundud finishisse ehk siis iga koda oma koosolekule :-)

Võiks juba öelda, et traditsiooniliselt (kuna kolmas kord sellel aastal) alustavad Tallinna neli koda oma üldkoguga koos ning peale ühist tegevust (tutvumine Loomeinkubaatori või Toivo ehetega) liiguvad kojad edasi omi tegemisi edasi arutama. Toompea koda võttis arutelu kohana seekord ette  "Seiklusjutud maalt ja merelt" , kus mõnusalt kuu koosolekut läbi viidi.

Koja oktoobrikuu koosolekut alustasime tutvustusringiga ning jätkasime meeleolukalt Rymast (Haapsalu koja President 2012) kuulates, kes andis tagasisidet Haapsalu koja tegemistest seoses AK2013ga. Lühikese ajaga on Haapsalu koda saanud paika ruumid ja ööbimised:) wou! ja kummardus koostöökojale!
AK2013 temaatika on seotud "Mehed ei nuta" ja tervise-tasakaal-eesmärgistatus tegutsemises/ mõtlemises!

Krista, AK2013 projektijuht, jagas infot, millised ametid on veel vakantsed ning kutsus ülesse julgelt proovima kätt erinevates ametites.

Lisaks tegime lühiülevaate koja uude juhatusse kandideerijatest ning Liina ja Priit jagasid  omi mõtteid teemal: miks ma kandideerin VP Socialiks ja EVPks. 

Toompea koja uus potensiaalne juhatus ning AK2013 meeskond lähevad koos metsa õppima ja seda TeamBuilding ürituse raames 27.-28. oktoober! Registreerumine meie kodulehel, kuhu peagi detailsemat infot laekub!

Natuke sekka küsimusi - mõnusat olemist ja sattusime kõik järgmise teemaga seoses väga elevusse  ehk siis 3.november toimub Fresh up. Viljandis toimuvale üritusele on ühineminek laupäevahommikuse rongiga ja juba hakkasime fantaseerima, kuidas Keila rahvas rongi peale pääseb jne :)

Piia projektijuhtimise taktikepi all saab KoosKooli projekt uue hingamise 2013 aastaks. Koostöös Rakvere kojaga antakse koolikotid üle Rakveres ning seekord on plaanis teha õnnelikuks ca 1000 last üle Eesti. Super!
KoosKooli projektimeeskonda vajatakse abikäsi ning sooviavaldused tuleb teele saata kooskooli@jci.ee.

Tuulilt kuulsime, et  2.detsember on Toompea koja väikesed ja suured oodatud meie lastejõulupeole, mis toimub koos jõuluvanaga Nukuteatris ning me lähme ühiselt vaatama uut etendust "Jõuluvana ja väike põhjapõder".
Viimana võtsime Birgiti eestvedamisel käsitlusele Toompea koja novembrikuu aastakoosoleku/ aastakonverentsi. Lauas olid erinevad ideed, mis said läbi arutatud.  10. november toimub "Nõia elu" stiilis meie aastakonverents ning   soodusregistreerumine kehtib kuni 05.11 SIIN!

Kohtumiseni,


Muljetas Minni
Teie EVP2012 

Fotode autoriteks on Viktor Burkivski (Elu24 fotograaf) ja  Priit Joa (Toompea koja VP Bus2012).
Rohkem pilte näeb Toompea koja pildialbumist ja Elu24 portaalist!

Kommentaare ei ole: