laupäev, 6. aprill 2024

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2023 laureaat Raigo Raid

AUHINNA ALBUM B3 JCI Estonia Aasta Senaator

Laureaat:   Raigo Raid

Esitaja:   JCI Toompea

Liikmete arendamine, motiveerimine, inspireerimine.  Kuidas motiveeris ja inspireeris liikmeid? Kuidas panustas noorliikmete arengusse? Raigo on inimene, kes üritab alati olemas olla ja kellega saab alati arvestada. Ta võtab uued liikmed alati oma tiiva alla, teeb neile kiirelt selgeks kõik keerulised JCI lühendid, tutvustab erinevate kodade inimesi ja selgitab JCI missiooni. Ta on kõigiga alati väga sõbralik ja teda võetakse kiirelt omaks. Ta ei väsi pajatamast lugusid sellest, mis on toimunud varasematel üritustel, kui vägevad on olnud rahvusvahelised konverentsid, tekitades alati tunde, et JCI üritused on sellised üritused, kust kindlasti puududa ei tasu, sest nii paljust ägedast jääb muidu ilma. Ta oskab tekitada oma juttudega põnevust ning ootusärevust eesolevate sündmuste osas ja selle osas, mida JCI-l pakkuda on.

2023. aastal oli  Raigo ametlikult advisor ehk nõuandja rollis. Raigo on olnud paljudel üritustel ja alati hoolitsenud selle eest, et lauast ei puuduks mull.

Teda kuuldi tihti küsimas "Millega ma abiks saan olla?” Ja aitas, kui selleks võimalus anti.

Panustas kõikidesse võimalikesse loosidesse ja auhindadesse oma ettevõtte kinkekaartidega.

Mõju organisatsioonile.  Kuidas on aidanud kaasa JCI Estonia ja kohaliku koja mainekujundusele? Kuidas panustas JCI Estonia ja kohaliku koja arengusse? Raigo on JCI Toompea üks alussammastest, keda võib näha paljudel JCI üritustel ning alati inimestega suhtlemas. Raigo on alati oma nõu ja jõuga olemas, kui abi vaja, piisab vaid küsida ning ta on olemas.

Tema algatuseks oli 2023 aastal JCI Toompea ning JCI Toomemäe koja sõpruskohtumine Tartus. Vahva üritus, millest loodetavasti kujuneb tulevikus traditsioon. See on aga tõestuseks, et Raigo väärtustab sõpruskodade läbisaamist ning on valmis selle nimel ka ise panustama.

Osalemine JCI üritustel.  Kirjelda ja too välja osalemised kohaliku koja, rahvuskoja ja rahvusvahelistel üritustelning projektides.

JCI Toompea üldkoosolek x3

Naistepäeva üritus, JCI Toompea

Networking & Vein

KEKO

JCI Toompea sünnipäev

JCI Euroopea konverents Bucharestis

JCI Toompea & JCI Toomemäe ühisüritus

JCI Estonia Aastakonverents

Peeter Pariku bowlinguturniir

JCI Toompea 2023 teambuilding

JCI Estonia Presidendiball 2023

JCI Toompea glögi

Toompea koja laiendatud juhatuste koosolekud

E-koja presidendi vastuvõtt

JCI väärtuste edasikandmine.  Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus?  Positiivne, abivalmis, pealehakkaja, ettevõtja (juba 20 aastat), mõistev ja hea kuulaja! Raigo toetab kõiki JCI liikmeid sama innustusega nagu tal JCIga liitudes oli. Tema jaoks on oluline, et kõik uued huvilised ja kodalised saaksid samu kogemusi ja võimalusi. Seetõttu teeb ta kõik endast oleneva, et lasta kõikidel uutel kodalastel õppida läbi tegemise, olles siiski alati nõu ja jõuga toeks kõrval.

Ta väärtustab rahvusvahelist koostööd ja sõprussuhteid üle piiride, käies ise teiste JCI-kate juures külas, kutsudes neid siia ning tehes oma südameasjaks, et ka rahvusvahelised külalised oleks üritustesse kaastatud.

Just ka nende näidete põhjal kannab Raigo JCI väärtusi endas igapäevaselt!

Kommentaare ei ole: