laupäev, 6. aprill 2024

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2023 laureaat Maarja-Eeva Mändmets

AUHINNA ALBUM B5 JCI Estonia Aasta Liige

Laureaat:   Maarja-Eeva Mändmets

Esitaja:   JCI Toompea

Mõju organisatsioonile. Kuidas panustas kohaliku koja ja/või JCI Estonia arengusse? Mil viisil kaasas teisi liikmeid JCI tegemistesse? Kuidas aitas kaasa kohaliku koja ja/või JCI Estonia mainekujundusele?

 Maarja-Eeva liitus JCI Toompea kojaga aastal 2014. Ta on pidanud kojas mitmeid erinevaid ameteid, olles kahel järjestikusel aastal Sec, seejärel VP Social, EVP, Pres ja IPP. Lisaks sellele aidanud kaasa JCI Estonia Kevadkonverents 2019 korraldamisel ning olnud täiesti asendamatu JCI Estonia Aastakonverents 2023 korraldamisel. JCI Aastakonverents 2023 korraldamisel võttis Maarja-Eeva väga suure rolli ning oli põhimõtteliselt konverentsi teine projektijuht. Suuremas osas oli konverentsi programm just tema kokku pandud ning tema oskus mõelda detailide peale aitas konverentsil saavutada suurt edu. Ka tema algatusvõime andis võimaluse konverentsi korraldamisega alustada õigeaegselt ning mitte jätta asju liiga viimasele hetkele.

Seda kõike tegi ta olles väikese lapsega kodus ning oodates oma teist last. Just viimane näitab tema tõelist pühendumust, sest ei saa jätta kõrvale tõsiasja, et tema teine laps tuli ilmale vahetult pärast viimase Aastakonverentsi koosoleku lõppu. Isegi kui tal oli vahel raske ja vastutuskoorem suur, ei andnud ta alla ning soovis olla asja juures lõpuni.

2023. aastal alguse saanud  JCI Toompea “Tunneme uhkust” tunnustuste rubriik pälvis teda Toompea koja uhkuseks ning teised toompealased tõid tema kohta välja:

* ”Maarja on väga laia silmaringi ja sügava mõttemaailmaga Naine.

* “Tõeline liider, kelle põhjalikus, struktureeritus ja inimestega suhtlemise oskus on äärmiselt imetlusväärsed.”

* “Maarja on äärmiselt kohusetundlik ja abivalmis inimene, vahel isegi veidi liiga ja seda enese arvelt. Õnnelik on see, kes teda oma sõbraks võib nimetada!”

* "Maarja on imetlusväärne Naine, kes ei karda midagi ning alati toetab teisi.''

* "Uskumatu Naine, suure pühendumuse ja teotahtega.”

* "Ma imetlen Maarja-Eeva soojust inimestega suhtlemisel ja sihikindlust asjade lõpuni viimisel.”

 Mõju kogukonnale.  Kuidas mõjutas oma tegemistega kogukonda? Maarja-Eeva panus JCI Estonia Aastakonverents 2023 toimumisse oli väga suur. Kahepäevasel konverentsil räägiti teemal “Elustiil” ehk ettevõtlus kui elustiil, rahatarkus kui elustiil, sport kui elustiil, kõik need teemad on ühiskonna vaatenurgast väga olulised, ning tuleb teha suurt teadvustustööd, et inimesed teeksid teadlikke valikud. Aastakonverents aitas sellele suurel määral kaasa ning Maarja-Eeva ülesanne oligi kava paikapanek sh teemade väljatöötamine ning atraktiivsete esinejate leidmine. Just tänu Maarja-Eevale oli konverents teemade mõttes nii hästi õnnestunud ja osalejatele tõeliselt põnev ning hariv.

Osalemine JCI üritustel.  Millistel kohaliku koja, rahvuskoja ja rahvusvaheliste kodade üritustel ja projektidesosales ning mis rolli täitis?  Maarja-Eeva panustas olulisel määral JCI Estonia Aastakonverents 2023 toimumisse olles samal ajal väikse lapsega kodus ning oodates teist last. Kaks tundi pärast viimase Aastakonverentsi tiimi koosolekut sündis Maarja-Eeval väike beebi.

JCI väärtuste edasikandmine.  Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus?

Maarja-Eeva on imetlusväärne naine, kelle julgus, pealehakkamine, teotahe on imelised, seda tõestab ka tema kaasatus Aastakonverentsi toimumisse kuni viimase hetkeni.

 

Kommentaare ei ole: