laupäev, 6. aprill 2024

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Magnet 2023 nominent Kati Miller

AUHINNA ALBUM B7 JCI Estonia Aasta Magnet

Nominent:  Kati Miller

Esitaja: JCI Toompea

Uute liikmete kaasamine. Kui palju liikmeid või liikmekandidaate kaasas ning mil määral on kaasatudliikmed/liikmekandidaadid panustanud koja arengusse? Katil oli 2023. aastal kaks suurt rolli JCI-s, esimene neist oli JCI Toompea DP ning teiseks JCI Estonia Aastakonverentsi projektijuht. Mõlemat ülesannet täitis Kati suure entusiasmiga ning püüdlikult. Kati võttis aega ja kohtus iga potentsiaalse huvilisega, ning proovis nende kohta rohkem teada saada, ehk kuidas saab koda olla kasulik sellele konkreetsele huvilisele ning mida saaks huviline kojale tagasi anda. 2023. aastal võttis Toompea koda vastu 10 uut liiget. Marti Mägi, olles huviline, sai kohe rolli Aastakonverentsi korraldamise juures ning pärast seda asus Tallinna Inglise Kolledzi projektijuhi rolli (olles veel huviline) ning nõustudes võtma endale ka 2024. aasta DP rolli. Uued liikmed Risto Pernits (KutseRadari projektijuht), Indrek Hints (Kodulehe haldur), Kadi Hainas (Revident), Tiia Johanson (Liidrikooli projektijuht), Marie Rääk (kojaürituste direktor) ja Mihkel Erich Nigul (kommunikatsiooni direktor) on kõik kaasatud 2024 laiendatud juhatusse ning panustavad koja arengusse ja jätkusuutlikkusse.

Uutesse liikmetesse panustamine.  Kuidas on olnud uutele liikmetele toeks ja eeskujuks? Milline on olnud panus uute liikmete kojaga sidumisel, huvide leidmisel, tugevuste rakendamisel, teistega tutvustamisel jne? Oma malbe olemise ja maksimaalse pingutamisega igas rollis ja olukorras oli Kati eeskujuks ja sütitas teisi kojaliikmeid rohkem pingutama 2023 ja ka edaspidi. Kati suhtles aktiivselt uute huvilistega ning kaasas neid koja tegemistesse vastavalt huvilisele, mõni huviline oli valmis kohe võtma suuremat rolli, mõni huviline soovis alles koda tundma õppida. Kati rahumeelne ja sõbralik suhtlemine aitas uutel liikmetel kojaeluga harjuda ning leida endale sobiva väljundi.

JCI väärtuste edasikandmine.  Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus? Kati õpetab ettevõtlust ja äriõigust EBS-s. Esimesi tunde alustab Kati küsimusega ‘’Kes siit on JCI liige? Käsi püsti!’’ Kui käsi ei tõuse, annab Kati mõista, et õpilased on paljust ilma jäänud ja peaksid JCId lähemalt uurima. Kati tutvustab alati JCI-d ning JCI väärtust ning miks peaks olema JCI liige.

Kati on oma aktiivsusega suureks eeskujuks kõigile. Tihti imestatakse, kuidas ta jõuab teha kõikke seda, mida ta teeb, ning olles alati rõõmsameelne ja sõbralik. Kati on JCI brändi edasikandja tutvustades ja rääkides JCI-st, jagades nõu ja abistades kõiki kellel abi on vaja. Tihtipeale ka iseenda arvelt, kuid selline ta on, seab alati teiste huvid ettepoolt.

 

 

 

Kommentaare ei ole: