neljapäev, 4. mai 2023

JCI Estonia Aasta noorliige 2022 nominent - Rem Sillastu

Rem on väga aktiivne liige ning osaleb peaaegu kõigil Toompea koja üritustel. Alati on nõus abistama nõu või jõuga. Rahuliku meelega ja tasakaaluga mees, alati viisakas ja abivalmis. 

Rem võttis sügisel enda kanda Ärifoorumi projektijuhi rolli. Töölähetuste tõttu pidi Rem küll sellest rollist lõpuks loobuma, kuid kaks üritust, mis ta korraldas, tõi kohale palju inimesi. Lisaks on Rem ka tänaseni valmis olema nõu ja jõuga abiks erinevates projektides, kui seda vaja on. Esimesel juhul müüdi üritus täielikult välja ja tekkis ka ootejärjekord. Ta oskas üritustele luua kaasahaaravad tekstid ning jagas üritusi võimalikult paljudes kanalites, et jõuda võimalikult paljude inimesteni. Tegi asja pühendumusega ja see tasus end ka ära. 


Mõju kogukonnale.  Kuidas mõjutas oma tegemistega kogukonda?

Alati olemas, kui teda vaja. Kui ei saa füüsiliselt kohal olla, siis annab online-s alati nõu. Ta ei ole kade hea sõnaga ning tunneb siirast huvi inimeste ja nende mõttemaailma vastu. Ta on arengule orienteeritud ning tema peas on palju lennukaid ideid. 

Tulles JCI-sse oli Rem koheselt nõus enda kanda võtma JCI Toompea Ärifoorumi projektijuhi rolli. Vedades projekti, oli selgelt näha, kui põhjaliku inimesega on tegu. Tema jaoks on oluline, et asjad oleksid detailideni läbi mõeldud ja et üritustel oleks suurem mõju ühiskonnale. Ta mõtleb suurelt. 

Osalemine JCI üritustel.  Millistel kohaliku koja, rahvuskoja ja rahvusvaheliste kodade üritustel ja projektidesosales ning mis rolli täitis? Millistest JCI koolitustest võttis osa?


Rem on osalenud Ärifoorumitel ning Business Lunchidel, aga ka sotsiaalsetel kojayritustel nagu SUP-i matk ning suvine grillipidu (aitas liivakasti ehitada :)). 


JCI väärtuste edasikandmine.  Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus?

Rem usub, et inimestevaheline sõprus aitab ületada rahvastevahelisi vastuolusid, seda kinnitab asjaolu, et ta on kõigiga alati sõbralik, naeratav ja heatujuline. Ta oskab kujundada endast head muljet ning jätab siira ja sooja tunde. 

Lisaks arvab ta, et majanduslik õiglus saavutatakse vabade inimeste vaba ettevõtluse abil.

Kommentaare ei ole: