neljapäev, 10. september 2020

JCI Toompea: Uudiskiri September 2020

Hea kodalane!

2020.aasta sügist oleme alustanud sama hoogsalt kui aasta alguses. Meil on palju uusi plaane ning tegevusi planeeritud, et pakkuda väärtust meie liikmetele ning olla atraktiivne uutele huvilistele. Septembris algab Ettevõtlus kursus Tallinna Inglise kolledzis, uus projekt Liidrikool ning jätkuvad juba aasta alguses alanud projektid nagu Yolo, SDG Kalender, eneseabi töötoad ja palju palju muud!

JCI Toompea on tagasi - suuremalt ja tugevamalt kui enne! Aitäh, et olete jäänud meiega ja aitate meie koda edasi viia! 18.-20. septembril toimub JCI Estonia Aastakonverents Tartus, kus saame kõik koos seda edu tähistada.


Alati teie, Triin

President (ät) jcitoompea.ee

 

Koja uudised

Sportlik august


Augustis võtsime suvest viimast! 6. augustil käisime koos suurte ja väikeste sõpradega traditsioonilisel SUP-matkal. Seekord avastasime Stroomi randa ja Kopli poolsaart mere poolt. Matk lõppes mõnusa päikeseloojangu piknikuga.

11. Augustil toimus järjekordne YOLO üritus, kus seekord panime end proovile Wake Boardides. Kõik julged ja ilusad erinevatest kodadest olid kohal ning näitasid jõu- ja stiilinumbreid. Tehtud!!! Järgmiste eneseületusteni!

JCI Yolo ootab uusi ettepanekuid, mida koos ette võtta: Heilia21@gmail.com

 

JCI Toompea Kojalõuna

Augustikuu võtsime kokku kojalõunal restoranis Pomo, mis asub uuenenud Tammsaare
pargis ning pakub maitsvat Itaalia toitu. Kohal oli nii uusi kui vanu kalu :) Koos sai arutatud tulevasi plaane ning puhkuse muljeid.


Järgmine kojalõuna 29.septembril kell 13.00 Levier Cafe`s.

 

JCI Liidrikool

Kõik on uus septembrikuus - alustas JCI Toompea  uus projekt LIIDRIKOOL - fundamentaalsed juhtimisoskused! Koolitustesarja eesmärgiks on juhtimisest huvitunutele anda ülevaade fundamentaalsetest juhtimisoskustest. Käsitlemisele tulevad teemad nagu suhtlemisoskus, enesekehtestamine, delegeerimine, arenguvestlused, eesmärgistamine, jpm.



Esimene koolitus keskendus efektiivsele kuulamisele ja tagasisidestamisele. Koolitust viis läbi legendaarne Meelis Lang, kellel on 25+ aastat kogemust IT sektoris ning 15+ aastat kogemust inimeste juhtimise, koolitamise ja coach'imise vallas.

 

JCI Toompea hääletusüldkogu 09.septembril

09.septembril külastasime Eesti Diplomaatide Kooli Tallinnas ning pidasime maha JCI Toompea 2020 aasta teise üldkogu. Üldkogu päevakavas oli olulisemaks teemaks see kord põhikirja muudatus seoses liikmekandidaadi staatuse kaotamisega, lisaks tutvustasime tulevaid projekte ning võtsime vastu uusi liikmeid. Lähemalt järgmises uudiskirjas.

 Multitwinning Lunch Date

 

10.09. kell 12.00 toimub virtuaalne lõuna kohtumine Multitwinning Lunch Date meie sõpruskodade JCI Kotka ja JCI Mariehamniga. Kuigi maailmas valitseva olukorra tõttu on füüsiline kohtumine see aasta olnud raskendatud siis kasutame alternatiivseid võimalusi ning hoiame oma sõprust! Tegu on juba teise kohtumisega JCI Kotkaga sel aastal ning kutsusime see kord meiega ühinema ka sõbrad JCI Mariehamnist. Tule kohtu vanade sõpradega või leia omale uued! #TwinningIsWinning

  

JCI Toompea tutvustusõhtu bowlinguga


 
24.septembril toimub traditsiooniline huvilisteõhtu. Nii nagu eelmine aasta siis lükkame sügisele hoo sisse bowlingut mängides. Nii on võimalik üksteisega mõnusalt aega veeta ja vabas õhkkonnas tutvuda ning koda tutvustada. Õhtut alustame Scotland Yardis, kus saame peale tööpäeva lõppu keha kinnitada ning siis ülesse KuulSaali edasi liikuda.

Palun jagage üritust kõikide huvilistega !!!

https://www.facebook.com/events/798962864188892  

 

 Kuidas valmistuda investeerimis teekonnaks?

Septembrikuu puhul jagab raghatarkust meie auliige ja finantsguru Paavo Siimann. Viimastel kuudel on seoses plaanitava pensionireformiga on fookusesse tõusnud iga inimese isiklik vastutus oma rahaasjade juhtimisel. Rahatarkuse omandamine ja investeerimine on teekond. Oma esitluses keskendub Paavo sellele, kuidas selleks teekonnaks ette valmistada ning millest on kõige olulisem alustada.

Loe ürituse kohta lähemalt ning osta pilet läbi Fienta.

  

JCI Estonia ülesed uudised

 

 JCI Estonia Aastakonverents "Kopp-Kopp, lase teadus sisse!"

JCI Estonia aasta suursündmus ei ole enam mägede taga. Paljud meist on juba pileti soetanud, kuid kes veel ei ole jõudnud siis kiirustage. Lisaks piletile tuleks juba aegsasti broneerida endale majutus. Ettevõtluse- ja innovatsiooni konverents “Kopp-kopp, lase teadus sisse!” toimub 18.–20. septembril 2020. a Tartu Ülikooli Delta keskuses. Rohkem infot konverentsi kodulehelt.


Konverentsi raames leiab aset ka JCI Estonia Auhinnatseremoonia, kus see kord tunnustatakse erinevaid aasta jooksul läbi viidud projekte. JCI Toompeal tasub pöidlad pihus hoida - oleme mitmes kategoorias esindatud!!!

 

JCI Estonia 2020 üldkoosolek 20.09. Tartus

JCI Estonia Üldskoosolek toimub 20.septembril kell 10.00 Tartus peale Aastakonverentsi. Arutlusele tuleb JCI Arengufondi statuut, arengufondi nõukogu liikmete valimine ning JCI Estonia 2021 juhatuse kandidaatide hääletamine. Kõik liikmed on oodatud osa saama.  Täpsem info ja päevakava saadetakse peagi!

 

JCI EURO-ASIAN business conference

17.septembril toimub online JCI EURO-ASIAN business conference, mis on organiseeritud JCI Russia poolt. Osalemine on tasuta! Esinevad paljud kuulsad ettevõtjad ja Jayceekad üle maailma.


Loe lähemalt https://www.facebook.com/EABC2020

  

Üritused septembris

 

09.09. JCI Toompea üldkogu ja Eesti Diplomaatide Kooli külastus

10.09. Twinning Lunch Date vol 2 Toompea & Kotka

12.09. JCI Treeninginstituut: Life Planning Koolitus

12.09. JCI Haapsalu Rattaretk ja nostalgiapäevad

18.-20.09. JCI Estonia Aastakonverents Tartus

24.09. JCI Toompea tutvustusõhtu bowlinguga

29.09. JCI Toompea Kojalõuna Levier Cafe`s

30.09. Koolitus: Kuidas valmistuda investeerimis teekonnaks?

 

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt.

Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!



Kommentaare ei ole: