laupäev, 30. märts 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2018 laureaat Heliina Teder

AUHINNA ALBUM
B6 JCI Estonia Aasta Noorliige
Laureaat:      Heliina Teder
Esitaja:           JCI Toompea 

 
Heliina on JCI Toompeaga seotud alates 2018. aasta algusest, kui ta tuli ühele huviliste õhtule. Sealt alates on tema JCI hing ainult kasvanud. Tänaseks on ta JCI Toompea asendamatu liige ning Kevadkonverentsi projektijuht.
 
Tulemuslik osavõtt koja projektide juhtimisest
★ Heliina oli olnud kojas vaid mõned kuud, kui Toompea koja lauale tuli ettepanek korraldada kevadkonverentsi Väärtusta Tulevikku. Arutelu laua taga oli ka Heliina, keda projekt ja selle teema väga kõnetas. Nii võttis ta enda kätte selle projekti kõige olulisema rolli - temast sai konverentsi projektijuht. Olenemata oma hirmust ja faktist, et ta polnud kunagi ühtegi sellist üritust korraldanud, on ta selle rolliga väga hästi hakkama saanud. Ta on alati julgenud küsida abi. Ka keerulistes olukordades. Usume ja näeme, et see roll on teinud tema enesearengus suure hüppe.
★ Kevadkonverentsi kõrvalt jõudis Heliina väga õnnestunult 2018. aasta sügisel koordineerida ka kursust “Ettevõtlusalused”, mida Toompea koda koostöös Tallinna Inglise Kolledžiga juba 6 hooaega korraldab. Heliina tegi kursusele väikse värskenduskuuri ning andis programmi üle veel paremana, kui ta varem oli.
 

Osavõtt koja üritustest
Heliina on jõudnud esimese aastaga väga palju. Olenemata kiirest töötempost on ta olnud kohal enamikel oma koja üritustel (Heade mõtete kolmapäevad, ettevõttekülastused) ning käinud läbi ka Eesti koja üritused (Aastakonverents 2018, Saunapäevad, Fresh Up). Nüüd juhib ta ise uuendatud Kevadkonverentsi.
Kui Heliina on kohal mõnel koolitusel, konverentsil, peol, siis püüab ta alati luua võimalikult palju uusi kontakte. JCI Toompea senaator Kadi Maldur ütleb alati “Räägi inimestega ja imed juhtuvad”. Heliina katsetab selle mõtte kehtivust igal hetkel.
 
Uute asjalike liikmekandidaatide kaasamine kotta
Heliina on ise alles väga värske liige, kuid siiski vaatavad uued liikmed talle juba alt üles. Ta on eeskujuks igale värskele liikmele.
 
Innovaatilisus koja projektideede väljatöötamisel
Heliina ei taha teha ühtegi projekti lihtsalt tegemise pärast. Kui ta midagi endale teha võtab, siis teeb seda kogu hingega ja panustab 100%. Ta mõtleb alati, mida ja kuidas saaks veel paremini. Ta ei jää kinni “alati on nii tehtud”-suhtumisse. Kevadkonverents Väärtusta Tulevikku on väga suures osas just Heliina visioon, mille välja töötamisse kaasas ta suuremal või vähemal määral praktiliselt terve koja.
 
JCI Toompea valis Heliina oma koja parimaks noorliikmeks 2018. aastal ning ta on selle tiitli auga välja teeninud.

Kommentaare ei ole: