laupäev, 30. märts 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Magnet 2018 nominent Anna-Mari Oomer


AUHINNA ALBUM
B2 JCI Estonia Aasta Magnet

Nominent:     Anna-Mari Oomer
Esitaja:         JCI Toompea

 

Anna-Mari on olnud JCI Toompea liige alates aastast 2014. Ta on selle 5 aasta jooksul võtnud vastu mitmeid erinevaid rolle ja toimetanud erinevate projektidega. Ta on enda kohta öelnud, et ta on lihtsalt nii suur JCI fänn, et ei saa ka pärast 5 aastat kojas aega maha võtta.

Teda on esitatud JCI Aasta Magneti tiitlile korduvalt nii koja siseselt kui ka rahvuskoja tasandil ning tuleb tunnistada, et tema jõud ja pealehakkamine selles valdkonnas ei ole raugenud. Ta on ise öelnud, et tal ei ole enam väljaspool koda sõpru, sest ta on nad juba kõik kotta ära toonud. Kuid sellegi poolest leidub neid veel, ikka mõni uus töökaaslane, trennikaaslane või keegi kolmas kellega ta jutu peale satub.

 


2018. aastal tegeles Anna-Mari EVPna väga usinasti uute liikmetega. Suhtles personaalselt, sai nendega kokku, uuris ambitsioonide kohta kojas ja tuvustas võimalusi, mida koda pakub. Kui tulemas oli mõni koja üritus, siis helistas - kirjutas ta üks haaval läbi kogu meie huviliste ja liikmekandidaatide listi ja kutsus neid kaasa.

2018. aasta lõpuks oli Toompea kojal vastu võtnud 4 uut liiget ning lisaks 2 liikmekandidaati. 2019. aasta alguses lisandus kohe 3 kandidaati juurde. Lisaks on veel terve ports huvilisi, kellega Anna-Mari jätkuvalt kontaktis on ja neid igal võimalusel kaasata püüab.

Oma juhatusse 2019. aastal kaasas ta just nimelt mitu uut inimest. Madis Põrk võttis vastu meie koja investeeringute eest hoolitsemise ja ka tuluprojekti väljatöötamise. Karolin Kairo-Gasman on äärmiselt kohusetundlik koja sekretär ning 2018 kandidaadiks hakanud Heliina juhib Kevadkonverentsi.

 

Anna-Mari oli 2018. aastal see, kes otsis pidevalt uusi võimalusi liikmete kaasamiseks. Ta tõstatas selle teema pea igal koosviibimisel ning sealt arenes välja mitmeid mõtteid. Eelmise aasta alguses toimus tema eestvedamisel ka JCI Toompea huviliste õhtu, kus oli kohal u 15 uut inimest, kellele nad koos IPP Valeriaga tutvustasid koja ajalugu ja sisu üldiselt.

Mitmel koja üritusel oli samuti Anna-Maril kaasas regamisleht, kuhu uued inimesed said märkida üles enda soovi liituda meie meililistiga. Väga paljud seda võimalust ka kasutasid.

 

JCI suurimaks väärtuseks on inimesed. Anna-Mari nägi eelmise aastaga suurt vaeva, et see väärtus oleks jätkusuutlik. TULEMUS ON SUUREPÄRANE.

 

 

Anna-Mari valiti JCI Toompea liikmete poolt 2018. aasta oma koja magnetiks.

 

 

Anna-Mari on meie koja väärtus. Oma konkreetsuse ja otsekohesusega võib ka esialgu korraks ära hirmutada, kuid selle taga on alati hea soov ja soe süda.

Anna-Mari hoiab Toompea koja lippu alati kõrgel.

 

Kommentaare ei ole: