laupäev, 30. märts 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2018 laureaat Raigo Raid


AUHINNA ALBUM
B3 JCI Estonia Aasta SenaatorLaureaat:   Raigo Raid

Esitaja:        JCI Toompea
 
Raigo Raid sai senaatori tiitli alles 2018. aasta suvel, kuid pärast poolt aastat on Toompea koda juba veendunud, et ta on väärt parima senaatori tiitlit terves JCI Estonias. Ta on senaator, keda ilmselt teavad kõik jcikad Eestis ja väga paljud ka väljaspool. Ta on kohal praktiliselt igal sündmusel ning leiab aega suhelda kõigiga.
 
JCI põhimõtete levitamine
Raigo on tõsine JCI hing. Tema jaoks ei erine Toompea, Toomemäe, Tallinna, Rakvere jne kodade liikmed. JCI on üks ja me ajame ühte asja. 2018. aastal võttis Raigo oma südameasjaks koguda kokku erinevad õnnestunud tuluprojektid üle maailma ning tutvustada neid kodadele. Raigo hoolitseb ka selle eest, et meie koja traditsioonid oleksid uutele liikmetele ja juhatustele teada, selgitades nende tausta ja ajalugu. Samuti on ta alati üks, kes kasutab igat võimalust meie twinning kodadega suhtlemiseks.
 

Isiklik panus noorte liikmete arendamisse
Toompea kojas on Raigo alati seisnud ja seisab siiani selle eest, et iga uus inimene tunneks ennast teretulnuna. Ta leiab alati üritustel aja, et istuda huvilisega korra maha ja tutvustada koja tegemisi. Raigo on olnud ka aastaid kojas üks nõutumaid mentoreid. Lisaks on ta JCI Estonia tasemel ka üks nõutud kuraatoreid. Tema kureerida on olnud kaks aastat nii Rakvere kui Haapsalu kojad.
 
Jätkuv toetus JCI-le
Raigo ütles senaatoriks saades, et nüüd vist ei saagi enam aega maha võtta. Tuleb ikka tiitli au kõrgel hoida. Ta toetab koda oma kohaloluga igas olukorras. Toompea koja president ja iga teine liige teab alati, et Raigole võib vabalt helistada ja küsida nõu. Ja kui Raigo näeb, et nõu on vaja, siis helistab ta ise. Ta on kaasas enamike projektidega. Kui mitte jõuga, siis vähemalt nõuga. Raigo on ka JCI Maailmakongress 2019 partnerlusmeeskonna liige. Konverentsil Väärtusta Tulevikku hoolitseb Raigo selle eest, et kõik senaatorid ennast hästi tunneks. Ning lisaks oli ta Indias Eesti delegatsioonijuht. Võid kindel olla, et kõikidel väliskonverentsidel on Raigo esindatud ning viimane, kes peolt lahkub!
 
 
Eeskuju ja innustus
Raigo on JCI üritustel alati üks esimesi, kes ennast kirja paneb ja enamasti viimane, kes pärast pidu magama läheb. Kui ta üritusele minemas on, siis kutsub ta alati kaasa nii uusi tulijaid kui vanasid olijaid. Ta helistab neid läbi ja ütleb “Lähme!”Ja üldiselt inimesed ka tulevad.
Kui vaja hoida koja au kõrgel, siis Raigo on esireas. Ta hoolitseb ürituste ja sündmuste ajal alati, et kõigil oleks tore ja lükkab peo käima, kui näeb selleks vajadust.
Kus on Raigo, seal on alati ka mulli!
 
 
 
 
RAIGO ON SENAATOR, KEDA IGA KODA ENDALE TAHAKS!
 
Toompea koda on õnnelik, et ta on just meil.
 
 
 
 

Kommentaare ei ole: