laupäev, 30. märts 2019

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2018 nominent Triin Urb


AUHINNA ALBUM

B5 JCI Estonia Aasta Liige
Nominent:       Triin Urb
Esitaja:           JCI Toompea
 
Triin on olnud JCI Toompea liige alates 2017 aastast ning alates sellest väga aktiivselt Toompea koja tegemistes kaasa löönud. Triinu iseloomustab sõbralikkus, positiivsus ja kaasahaarav suhtumine ning tahe panustada nii oma kojas kui JCI Estonia tasandil. Kui ta midagi teeb, siis teeb ta seda hingega ilma kvaliteedis järgi andmata! Triin on saanud JCI Toompea koja poolt ka tiitli kui Aasta Liige 2018!


Toetus oma kojale, juurdekasv

Triin viis 2018 aastal läbi kojalõunate projekti ning hoolitses selles eest, et meil kord kuus oleks võimalus ühiselt koos kodalaste ja meie sõpradega lõunalauas kokku saada. Lisaks on ta käed külge pannud Kevadkonverentsi korraldamisel vedades TOYPi ning andnud oma käe ka juba Maailmakongressi meeskonnale TOYP tseremoonia läbiviimisel ning olles Country Manageriks Iirimaale...tõeline rööprähkleja! Kindlalt võib väita, et Triin on üks aktiivsemaid Toompealasi, osaledes kõikvõimalikel sotsiaalsetel, harivatel ja meelelahutuslikel sündmustel, sh võõrustanud kodalasi mõnusa piknikuga oma koduterrassil või vedanud ennast kl 7 hommikul Toompeale lippu heiskama. Ta on alati pildis! Oma pakatava energia ning lahtise olekuga on ta leidnud tee paljude südamesse ning sulandunud imekiiresti tõeliseks JCI-kaks....Toompea koda isegi ei mäleta seda, milline oli aeg ennem Triinu tulekut. Ta on alati nõu ja jõuga meile abiks ning toonud endaga kaasa mitmeid huvilisi.

Initsiatiiv ja uuendused

Triin andis nõusoleku tulla ka 2019 aasta juhatusse juba 2018 aasta suvel ning hakkas oma aastat agaralt ettevalmistama. Tema positisooniks on käesoleval aastal VP Twinning ning ta hoolitseb selle eest, et jõuaksime aasta jooksul paaril korral külla meie sõpruskodadele ning et meie välismaa sõbrad oleksid soojalt vastu võetud Eestis Maailmakongressi ajal neile eraldi suunatud tegevusprorammiga juba mõned päevad varem ennem kongressi toimumist. Juba on Triinul taskus ka Euroopa Konverentsi pilet, et osaleda oma esimsel rahvusvahelisel konverentsil Lyonis.

Toetus JCI avalikule mainele

Olles koguaeg pildis erinevatel sündmustel ja pakatades oma aktiivsusega on Triin jõudnud paljude JCI liikmeteni kui ka väljapoole.

JCI Toompea 2019

Kommentaare ei ole: