esmaspäev, 16. mai 2022

Auhinnaalbum: JCI Estonia aasta täidesaatev asepresident 2021 nominent - Kaspar Karik

 Kaspar Karik

Mõju kogukonnale. Milliseid kogukonda mõjutavaid algatusi ellu kutsus?

Kaspari üheks ülesandeks täidesaatva asepresidendina oli Tallinna Inglise Kolledži ettevõtluste aluste projekti mentordamine. Kuna ta on varasemalt ise selle projekti juht olnud, siis ta oli projekti sisu, süsteemi ja väljakutsetega hästi kursis ning sai pakkuda parimat võimalikku tuge projektijuhtidele. Kaspar mängis olulist rolli ka projektijuhtide leidmisel sellele projektile. 2021. aastal läbis ettevõtlusõppe 62 õpilast ning tundide andmisesse panustas üle 25 inimese nii JCI-st kui väljastpoolt organisatsiooni.

Mõju kohalikule kojale. Milliseid kohustusi võttis ja täitis JCI liikmena? Kuidas aitas kaasa kohaliku koja mainekujundusele? Milliseid tegevusi viis läbi koja ja selle liikmete arendamiseks?

Tänu Kaspari tugevale mentordamisele said kaks kodalast ja üks huviline võimaluse saada TIK-i projektijuhi kogemus. Projekt on olnud koja lipulaevaks aastaid ning seetõttu on selle laitmatu õnnestumine koja maine nurgakivi.

Kaspar suhtles aktiivselt koja huvilistega. Ta korraldas virtuaalse huviliste õhtu, kus tutvustas neile JCI Toompead ja JCI-d tervikuna. Hiljem tegi personaalseid kõnesid ning kutsus isiklikult koja üritustele. Vastavalt huvidele suunas ta huvilisi koja projektidesse, näiteks KutseRadarisse.

Kaspar võttis enda kanda ka teise pika ajalooga projekti ning korraldas koja naistele vahva naistepäeva. Samuti korraldas ta ülimenuka SUP-i matka, kuhu tulid paljud kodalased, JCI-kad ja mitmed huvilised. See oli väga tänuväärne ja oodatud kohtumine pärast koroonapiiranguid ja suve! 

Kaspar oli JCI Toompea 30-nda juubelipeo üks õhtujuhtidest, kus ta muheda sõbralikkuse ja huumoriga lustakat peoseltskonda lõbustas. Tema esinduslikkus ja kõneoskus on midagi, mille osas saame talle alati kindlad olla. Näiteks võttis Kaspar kandva rolli koja ajalugu käsitlevas videoprojektis, intervjueerides endisi presidente. Samuti tegi ta tugeva esitluse JCI Toompea esimesel kõnevõistlusel. Estonia tasandil oli ta üheks Kevadkonverentsi auhinnagala õhtujuhtidest.

Ta kandis hoolt ka selle eest, et tema järgmise aasta juhatus tunneks end ühtse tugeva meeskonnana. Kaspar korraldas uuele juhatusele teambuilding’u. Ta uuris põhjalikult iga inimese motivatsiooni ja eesmärke ning hoolitses ka õhtu meelelahutusliku osa eest. 

Osalemine JCI üritustel. Kirjelda ja too välja osalemised kohaliku koja, rahvuskoja ja rahvusvahelistel üritustelning projektides.

Kaspar osales JCI Toompea üldkogudel (sh kõnevõistlusel),  naistepäeval ja meestepäeval, koja sünnipäeva pannkoogihommikul, SUP-i matkal, valimisüldkogul ja koja 30. juubelipeol ning glögil. JCI Estonia üritustest võis teda kohata Fresh Upil, virtuaalsel Kevadkonverentsi auhinnagalal, EVP koolitusel ja Presidendiballil. Kaspar osales kõikidel JCI Estonia üldkoosolekutel.

Rahvusvahelistest üritustest osales Kaspar JCI Euroopa Akadeemias Rootsis. 

JCI väärtuste edasikandmine. Kuidas kannab edasi JCI väärtusi nii JCI tegemistes kui ka isiklikus elus?

Kaspar on sõbralik, usaldusväärne ja julge. Ta on ettevõtlik ja uuendusmeelne, töötades e-residentsusega tegelevas ettevõttes tegevjuhi kohal ning toimetades kõrvalt ka oma ettevõttes, pakkudes õhtujuhtimist ja pulmaisa teenust. Kaspar oskab hoida tasakaalu tööka, keskendunud ja tõsise poole ja lõbusa, kaasahaarava ja seiklusliku poole vahel. Ta oskab küsida mõtlemapanevaid küsimusi ning visata vahele ootamatu nalja. Ta on pühendunud pereinimene oma kaunile naisele ja imearmsatele pisikestele lastele. 

Kommentaare ei ole: