neljapäev, 8. oktoober 2020

JCI Toompea: Uudiskiri Oktoober 2020

Hea kodalane!

18.-20. septembril toimunud JCI Estonia Aastakonverents Tartus, tõestas, et JCI Toompeal on olnud vaatamata maailmas valitsevale olukorrale olnud edukas aasta. Uhke oli näha, et Toompea koda esindas Tartus nii suur delegatsioon ning meie inimesed olid igal pool pildil. Alustades bowlingu turniiri võitmisega, auhinnasadu auhinnatseremoonial ning lõpetades EVP kohaga JCI Estonia 2021 juhatuses.

Kuid aasta ei ole veel läbi ja me jätkame oma tegemistega täistuuridel, et pakkuda oma liikmetele enesetäiendusvõimalusi läbi erinevate koolituste ja ürituste nii palju kui olukord võimaldab.  30.oktoobril toimub JCI Toompea Aastakoosolek, mis kannab tabavat nime "Olen Superkangelane!" sest just seda te kõik olete - JCI Toompea superkangelased! Koda on inimesed ja teie annate kojale ilme ja hingamise. On au teiega koos olla ja muuta ennast ja maailma paremaks. Aitäh, et olete olemas!

Alati teie, Triin

President (ät) jcitoompea.ee

 

 Koja uudised

 
JCI Toompea hääletusüldkogu 09.septembril

9.septembril külastasime Eesti Diplomaatide KooliTallinnas ning pidasime maha JCI Toompea 2020 aasta teise üldkogu. Üldkogu päevakavas oli olulisemaks teemaks seekord põhikirja muudatus seoses liikmekandidaadi staatuse kaotamisega. Lisaks võtsime vastu uusi liikmeid. Palun lubage tutvustada - Monika Viksne, Helena Heidemann ja Kert Kaoküla. Kõik nad peaksid suuremal või vähemal määral olema meile juba tuttavad. Veel liitus leiega 3 toetajaliiget - Meelis Lang, Martin Paroll ja Pavel Slobodenjuk.

 

 JCI Peeter Pariku bowlinguturniiri tsempionid! 

 


18.septembril toimus JCI Tartu poolt korraldatud traditsiooniline JCI Peeter Pariku bowlingu turniir Tartus. JCI Toompead esindas auväärt meeskond koosseisus: auliige Peeter Võrk, toetajaliige Pavel Slobodenjuk ja uus aktiivne huviline Risto Sulu. Karikas on leidnud taas tee koju ning järgmisel aastal tuleb JCI Toompeal tiitlit kaitsta. Aitäh, poisid! Hea töö!

 

JCI Auhinnatseremoonia

 JCI Aastakonverentsil toimus traditsiooniline JCI Estonia auhinnatseremoonia 2020, mille raames tunnustati organisatsiooni silmapaistvamaid inimesi ja aasta parimaid projekte! JCI Toompea noppis auhinnad lausa 5 kategoorias!

 


 JCI ESTONIA AASTA SENAATOR 2019  - Raigo Raid

 JCI ESTONIA TÄIDESAATEV ASEPRESIDENT 2019  - TriinPajumaa

 JCI Estonia Parim Ettevõtlusprojekt  - Ärifoorum. Projektijuht Heliina Teder.

 JCI Estonia Parim Projekt noortele - Ettevõtlus kursus Tallinna Inglise Kolledzis. Projektijuhid Triin Urb ja Dianaliis Kross.

 JCI Estonia Parim kodade rahvusvahelise koostöö projekt - JCI TOYP Honoree Sharing Series koosJCI United Penang iga Malaysiast. Projektijuhid Triin Pajumaa ja Taavi Tammoja.

Auhinnaalbumitega saab tutvuda JCI Toompea blogis.


Palju Palju Õnne kõikidele võitjatele!  JCI Toompea Rokib!!!!

  

JCI Toompea tutvustusõhtu bowlinguga


24.septembril toimus traditsiooniline huvilisteõhtu. Kohtusime Scotland Yardis, kus JCI Toompea EVP andis põhjaliku ülevaate JCI Toompeast ja kogu organisatsioonist. Edasi liikusime KuulSaali, kus veetsime meeleoluka õhtu ning saime üksteisega bowlingu rajal mõõtu võtta. Kohal oli mitmeid uusi huvilisi, kes nüüdseks on juba aktiivselt kaasatud koja tegemistesse.

 

 JCI Toompea septembrikuu Kojalõuna


Septembrikuu võtsime kokku kojalõunal Cafe Levieris, mis asub Rottermanni kvartalis ning pakub imelisi kondiitritooteid ja huvitavaid lõunapakkumisi igale maitsele. Traditsioonigba jätkame juba uuel kojalõunal 27.oktoobril.  Täpsem info peagi! 


 

 Kuidas valmistuda investeerimis teekonnaks?

 Septembrikuu puhul jagas rahatarkust meie koja auliige ja


finantsguru Paavo Siimann. Paavo pani meid mõtlema selle peale, mis on meie rahaga seotud uskumused ning milline inimtüüp me rahasse suhtumise põhjal oleme. Igale tüübile vastavalt olid soovitused varnast võtta, kuidas oma finantsteekonda alustada. Lisaks kajasid koolituse jooksul mitmed head põhimõtted, millest investeerimisotsuste tegemisel lähtuda. Aitäh sulle, Paavo!

 

 Kaua oodatud Ärifoorum vol 2 

Ärifoorum on ettevõtjatele ja ettevõtlusest huvitunutele suunatud loengute sari, mille seekordse ettekande teemaks on "Muutunud maailm: tulevikutrendid ja võimalused turunduses."


Katrin Vilimaa-Otsing on Turunduskoolitus OÜ asutaja ning hinnatud turundusspetsialist ja koolitaja. Ta on pidev praktiseerija, kes mitte ainult ei koolita vaid tegeleb ka ise igapäevaselt oma ettevõttes kampaaniate haldamise ja turundusteenuste pakkumisega. Ta hoiab end igapäevaselt kursis viimaste uuenduste ja trendidega ning panustab palju aega uute teadmiste omandamisse.

Loe ürituse kohta lähemalt ning osta pilet läbi Fienta.

 

JCI Toompea teemaõhtu: Minu Hääl

 Töötoa alustuseks tutuvustas Nele hääle tekitamise tehnilist poolt, puudutades hingamistehnikat, meeste ja naiste häälte peamist erinevust ja pisut hääle anatoomiat. Töötoa põhiosa koosneb harjutustest grupis, selleks et suurendada enesekindlust ja vabadust hääle kasutamisel. Harjutused puudutasid hingamist, kehahoidu, füüsilist tegevust, silmavaadet, tämbrit, täpsust, harmooniahelisid, ümisemist ja toonimist.


Nele Suisalu abil oma häälest palju teadlikumaks. Nele andis meile kaasa mõned harjutused oma tämbri täidlasemaks muutmiseks, nasaalsuse vähendamiseks, esinemiseks ettevalmistuseks jpm. Paar inimest said ka lühikese personaalse hääletreeningu. Kes tahab oma häälega teadlikumalt edasi tegeleda, siis Nele pakub nii hääletrenne kui eratunde Uks 35-s

  

JCI Toompea valimisüldkogu 30.oktoobril  “Olen superkangelane!”

 


Igaüks meist on omamoodi superkangelane! Võib-olla oled sa super lapsevanem, parim koduhaldjas või kõige hoolivam sõber. Võib-olla aga päästad öösiti maailma või lausa universumi pahalaste käest, visates selleks randmest niiti või süljates tuld. Selle õhtu jooksul püüame oma superkangelase endast välja meelitada ning teistelegi tutvustada!

Selleks kutsume sind osa saama megalahedast õhtust - JCI Toompea Valimisüldkogust "Olen superkangelane!", mis toimub 30. oktoobril kl 18.30 Odeonis. Esmalt saame oma lauanaabritega tuttavaks ning valime välja kohaliku menüü parimad palad. Ametlik osa hakkab kell 19.00

 

 JCI Estonia ülesed uudised

 JCI Fresh Up Viljandis 17.oktoobril!


2020 Värske algus! Legendaarne üritus, kus uued liikmed saavad omavahel tutvuda ning kojad panevad koos paika järgmise aasta kalenderplaani.  Pileti hind on 30€, mis sisaldab koolituspäeva koos lõunasöögi ja kohvi-teega ning õhtust meelelahutust koos snäkkide ja tervitusjoogiga. Oma pileti saad soetada siit: https://fienta.com/et/jci-fresh-up-2020 Ürituse kohta loe rohkem Siit!

Näeme Viljandis!

 

 JCI Estonia 2020 üldkoosolek 18.10. Viljandis

JCI Estonia Üldkoosolek toimub 18.oktoobril Viljandis peale Fresh Upi. Arutlusele tuleb JCI Estonia MTÜ Majandusaruande kinnitamine, JCI Estonia OÜ majandusaastaaruande kinnitamine ning oma tegevust tutvustab JCI Arengufondi Nõukoda. Üritus Facebookis. Kõik liikmed on oodatud osa saama.  Täpsem info ja päevakava saadetakse peagi!

  

JCI Maailmakongress 2020 Yokohamas


JCI Maailmakongress 2020 Yokohamas toimub 3.-7.11.2020 onlinekongressile registreerimine on nüüd avatud! Registreerumine! Saadaval 2 erinevat paketti, millelga saab osavõtta erinevatest programmidest, koolitustest ja loengutest. Keynote speaker on Masayoshi Son,  SoftBank Group Corp tegevjuht ja investor.

 




Kommentaare ei ole: