laupäev, 25. aprill 2020

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2019 laureaat Raigo Raid


AUHINNA ALBUM B3 JCI Estonia Aasta Senaator
Laureaat:   Raigo Raid
Esitaja: JCI Toompea 

Raigo Raid on senaator, keda ilmselt teavad kõik jcikad Eestis ja väga paljud ka väljaspool. Ta on kohal praktiliselt igal sündmusel ning leiab aega suhelda kõigiga.

JCI põhimõtete levitamine
Raigo on tõsine JCI hing. Tema jaoks ei erine Toompea, Toomemäe, Tallinna, Rakvere jne kodade liikmed. JCI on üks ja me ajame ühte asja. 2019. aastal osales Raigo mitmel väliskonverentsil, kus andis oma panuse Maailmakongressi kohta info jagamisel ning inimeste sinna kutsumisel. Samuti on ta alati üks, kes kasutab igat võimalust meie twinning kodadega suhtlemiseks.

Isiklik panus noorte liikmete arendamisse
Toompea kojas on Raigo alati seisnud ja seisab siiani selle eest, et iga uus inimene tunneks ennast teretulnuna. Ta leiab alati üritustel aja, et istuda huvilisega korra maha ja tutvustada koja tegemisi. Raigo on olnud ka aastaid kojas üks nõutumaid mentoreid. Samuti on ta asendamatu tugi Toompea koja presidendile ja EVPle, kes võivad Raigo poole alati pöörduda ükskõik millise nõu saamiseks. Samuti ka iga teine liige teab, et Raigole võib vabalt helistada ja küsida nõu. Ja kui ta näeb, et nõu on vaja, siis helistab ta ise.


Jätkuv toetus JCI-le
Raigo ütles senaatoriks saades, et nüüd vist ei saagi enam aega maha võtta. Tuleb ikka tiitli au kõrgel hoida. Ta toetab koda oma kohaloluga igas olukorras. Ta on kaasas enamike projektidega. Kui mitte jõuga, siis vähemalt nõuga. Raigo oli ka JCI Maailmakongress 2019 partnerlusmeeskonna liige ning kohapeal oli ta samuti pidevalt rakkes erinevate ülesannetega. Konverentsil Väärtusta Tulevikku hoolitses Raigo selle eest, et kõik senaatorid ennast hästi tunneks.
 

Eeskuju ja innustus
Raigo on JCI üritustel alati üks esimesi, kes ennast kirja paneb ja enamasti viimane, kes pärast pidu magama läheb. Kui ta üritusele minemas on, siis kutsub ta alati kaasa nii uusi tulijaid kui vanu olijaid. Ta helistab neid läbi ja ütleb “Lähme!”. Ja üldiselt inimesed ka tulevad.
Kui vaja hoida koja au kõrgel, siis Raigo on esireas. Ta hoolitseb ürituste ja sündmuste ajal alati, et kõigil oleks tore ja lükkab peo käima, kui näeb selleks vajadust.
Kus on Raigo, seal on alati ka mulli!

 


RAIGO ON SENAATOR, KEDA IGA KODA ENDALE TAHAKS!

Toompea koda on õnnelik, et ta on just meil.





Kommentaare ei ole: