reede, 3. juuli 2020

JCI Toompea: Uudiskiri Juuli 2020

Hea kodalane!

Suur rõõm on teieni tuua järjekordne JCI Toompea kuukiri. Uudiskirjas võtame kokku juunikuu tegemised ning heidame pilgu juulis eesootavatele üritustele. JCI Toompea on summer mode peal ning püüab võtta Eesti suvest viimast. Oleme võimalikult palju värskes õhus, liigume aktiivselt ning meeleolukaid koosviibimisi. Meie suvi on täis erinevaid matku - rattamatkad, ratsamatkad, SUPmatkad :) Vahele ka mõned külastused, kuid põhirõhk on puhkamisel ja mängimisel.

Kui Sul endal on mõni äge idee, mida soovid suvel koos kodalastega teha - siis anna meile teada president (ät) jcitoompea.ee ja teeme ära!!!

 

Koja uudised

JCI Toompea ja sõbrad käisid loomaaias

4.juunil kutsusid meie armsad auliikmed Toompealased loomaaeda, et rõõmustada sealseid asukaid, kes eriolukorra ajal olid ammu inimeste järgi igatsenud. Külastuskäigul osales nii suuri kui väikeseid, nii vanu kui uusi sõpru. Kõikide vahel loositi välja 2 tasuta piletit - õnnelikeks võitjateks osutusid Krista Vapper ja Triin Pajumaa. Peale 3 tunnist jalutamist, ootas meid Rocca al Mare Grillis auliige Peeter Võrk. Päev lõppes maitsva õhtusöögi saatel lõbusas õhkkonnas.

JCI Toompea Rattaklubi Ando Lääne eestvedamisel

juunis toimus meie imelise auliikme Ando Lääne eestvedamisel mitu ad hoc rattamatka. Esimene kord sõideti Viimsist Paljassaarde, mille kohta saad lähemalt lugeda meie blogist. Teine rattamatk viis kruiisima Rocca al Marest Murastesse, mille käigus käidi külas senaator Kadi Malduril. Suvi on veel ees ning kindlasti sõidame ratastega veel. Pane end valmis!

 


JCI Toompea matkab!

Juba aastaid hindab meie koda aktiivset liikumist ning erinevate Eesti paikade ja matkaradade avastamist. Suurt rolli mängib selles meie kallis auliige, endine president ja matkadirektor - Ando Lääne. Tema üritused on alati põhjalikult planeeritud ning meelitavad kokku seiklusjanuseid matkaselle meilt ja mujalt. Aitäh, Ando!

Juunis väisatud Valge järve ja Marimetsa raba matka kohta saad pikemalt lugeda JCI Toompea blogist.Järgmine matk toimub juba 5. juulil ning seekord minnakse avastama Prangli saart!

 JCI Toompea Jaanipäev 2020

Koja jaanipäeva osutus väga lõbusaks ja meeleolukaks. Külaliste saabudes kostitasime end tõelise kuuma päeva supiga - okroškaga - ja seejõrel võtsime suuna Ohtu rabasse. Milline rõõm oli pakkuda kodalastele elamust - kõndida paljajalu pehmel pruuni turbal. Rabajärv oli soe ja idülliline. Tagasi õuele jõudes läks liha grillile ja naised sauna, lapsed tünni. Jaanitule süütasime kell 22.00.

Nii mõnus oli hommikul tõdeda, et see chill jätkus.. Lõputu hommikusöök, mis läks sujuvalt lõunaks üle. Seejärel pakkisime asjad ja läksime Ellamaa järvele viimast võtma. Pidu oligi 24h, täpselt nagu lubatud sai! Suured tänud meeldiva seltskonna eest Peeter, Paavo ja Heliina ning Mariliis ja Kadi, kes e-kojast meiega liitusid!

 Suvine Chill 9.juulil meie EVP hubasel rõdul

Juba järgmisel nädalal ootab meid külla JCI Toompea täidesaatev asepresident Maarja-Eeva Mändmets oma Vanalinnavaatega rõdule, et sumedas suveõhtus mõnusa seltskonnaga chillida ja vesipiibutada.  See on ideaalne võimalus kodalastel oma suviseid muljeid jagada ning koos põrgatada ka uusi ideid koja tegemisteks.

 

Rahvusvaheline koostööprojekt JCI United Penang`iga Malaysiast

 25.juulile on planeeritud rahvusvaheline koostööprojekt JCI United Penang`iga virtuaalseks kohtumiseks JCI TOYP 2019 Kaspar Korjusega. Zoomi vahendusel räägib Kaspar e-residentsuse programmist ning oma uuest ettevõtmisest, mis just kaasas 3 miljonit dollarit. Üritus ja täpsem info peagi!

 

 

JCI Estonia ülesed uudised

 JCI Estonia Üldkoosolek 11.juulil

Olete oodatud 11. juuli 2020 algusega kell 11:00 JCI Estonia üldkoosolekule, mis toimub Paide lähistel Sargvere mõisas! Üldkoosolekule on oodatud kuulama kõik JCI Estonia liikmed ja senaatorid. Kuna mõisas saame ise valmistada endale kohvi, siis ole hea ja võta kaasa oma kohvikruus!

Üldkoosoleku dokumendid saadetakse kõigile liikmetele 4.juulil.

 

JCI rahvusvahelised konverentsid 2020

JCI Euroopa Konverents toimus virtuaalsel kujul 12.-21. Juunil. Raske südamega võeti vastu otsus ära jätta Aasia ja Okeaania piirkonna konverents, mis pidi toimuma 20.-23.augustil. ASPAC`i olulisemad sündmused nagu üldkogu ja auhinna - tseremoonia toimuvad virtuaalselt. Kõikidele pileti ostnutele tagastatakse 100%.

 

JCI Maailmakongress 2020 Yokohama korraldusmeeskond loodab ja töötab kogu hingest, et konverents saab toimuma reaalselt, kuid ollakse valmis ning tehakse ettevalmistusi korraldamiseks online`s. Kõikidele piletiomanikele on virtuaalse konverentsi puhul lubatud tagastada piletiraha 100%liselt. Lõplik otsus peaks tulema hiljemalt augusti alguses. Kuni sinnani on hetkel piletimüük peatatud.

 

JCI Estonia Akadeemia 2020

JCI Estonia Akadeemia toimub sel aastal 7-9.08 taas Simisalu loodusmajas. Eesti Akadeemia on liidrite kasvukiirendi, mis pakub nii personaalse arengu võimalust kui ka tööriistu ja teadmisi kojas juhtivas rollis töötamiseks. Osalejaid on ootamas 48 järjestikust tundi unustamatut liidrikoolitust, meeskonnaks kasvamist, personaalset coachimist, enda piiride avastamist ja nende ületamist.

Anna enda osalemissoovist teada -  evp(ät) jcitoompea.ee

 

Üritused juulis

05.07. MATK Pranglile

09.07. Vessariõhtu Maarja-Eeva juures

11.07. JCI Estonia Üldkogu

18.07. JCI Haapsalu Tenniseturniir

25.07. TOYP Sharing Meeting with Kaspar Korjus (Online)

28.07. Kojalõuna

 

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt.

Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCIkodulehel!

Kommentaare ei ole: