kolmapäev, 13. veebruar 2013

Veebruarikuu üldkogu Viktoria Keskuses

Väljas on veebruar täna, ja lumede juuksed jäid valla. 
Kuhugi minna ei ole, sest aja sõnad on valjud 
otsekui iilingud lauskmaal ning nende eest pagevad paljud. /Viivi Luik/

Need luuleread kutsusid Toompea kodalasi veebruarikuu üldkogule. Õnneks on kodalastel küll kohti, kuhu minna - näiteks suusatama - sest üldkogule jagus ainult neid, kellel oli päevakorras sõna võtta :) Need, kes koosolekule ei tulnud, võivad pildi pealt kaeda, millest nad ilma jäid!


Olgu öeldud, et see tort oli umbes 2 meetrit pikk!*

Aga asjast! Üldkogu koha valik oli otse ja keerutamata tingitud sellest, et Viktoria Keskus on Koos Kooli projekti toetaja ja on välja valinud Koos Kooli üheks oma igal aastal toetatavast kolmest heategevuslikust üritusest. Tutvusime keskuse maja ajaloo ja võimalustega. Kuna samal ajal oli majas ka üks suur üritus käimas, siis oli üldkogul meelelahutusprogramm ka kauba peale. Uskuge mind, see mis toimub ürituste ajal lava taga, on hulga lõbusam, kui see, mis toimub saalis! Aitäh Jurile, kes meile ekskursiooni tegi!

Koosoleku juhatas sisse kaugelt kodumaale käima tulnud Katrin Aedma, kes virgutas meid mõtteharjutustega teemal "Kuidas kojas ära kasutada külgetõmbeseadust". Suurest hulgast kiirkorras kogutud mõtetest võiks lühikokkuvõte teha nii: toredad inimesed tulevad sinna, kus on näha, et teised toredad inimesed juba ees on! Aitäh. Katrin, et meie jaoks aega leidsid!

Veiko Paalandi Tallinna kojast tegi kokkuvõtte kodalaste rahulolu küsitlusest. Utreeritud lühikokkuvõte küsitluse põhjal tehtud järeldustest - tehke kõike seda, mida seni olete teinud, aga tehke rohkem :)

JCI Balti Konverentsi projektijuht Henry Arnhold tuli värskete uudistega! Püsige meie kanalil ja lugege kirjad lõpuni, siis saate teada, kuidas konverentsi hinnad sulavad! Oluline on mitte maha magada, et soodusregistreerimine kehtib kuni 28.veebruarini!

Ando jagas muljeid "Võta ette!" koolituselt ja korraldas reageerimiskiiruse võistluse, mille võitis Maia. Auhinnaks 5-kuuline Äripäeva tellimus! Tähelepanu püüdmise võistluse võitis Piia, kellele kelnerid maja poolt veini aina juurde kallamas käisid.

Lisaks 2-meetrisele tordile olid meil ka vastlakuklid ja nii hea olla, et planeeritud kahest tunnist sai märkamatult kolm.

Pildijäädvustused Flickris: http://www.flickr.com/photos/jcitoompea/sets/72157632809766852/

* Eriti väikeste tähtedega olgu öeldud, et meiegi sõime seda torti ainult silmadega :)

Kommentaare ei ole: