pühapäev, 17. veebruar 2013

Koos Kooli ranitsaga saab kõige pikema liu

Usin Koos Kooli meeskond koos sõpradega meisterdas pühapäeval, 17.veebruaril Viimsi lumelinnas kõige pikema liuraja!



Nagu ikka, on töö tellija materjalist. Mõni külmakraad ja mitmeid kuid platsil laagerdunud lumi tagasid selle, et kõikidele meeskondadele jagus ühtlaselt suur hunnik jäätunud kamakaid, mis ei allunud mingile dressuurile ja liiga palju ruumi fantaasiale ei jätnud. Mis iganes plaanidega tiimid kokku olid tulnud ja kui suurt kunsti keegi oli kavandanud, päeva lõpuks oli platsil ikkagi 14 erinevat variatsiooni teemal "trepp ja liumägi" :)


Koos Kooli meistrite tiim koosseisus Piia, Piret, Ivo, Riivo, Neeme, Javier perega ja Liina  asusid meisterdama Koos Kooli suurt logoranitsat, mille ühte sanga pidi saab üles ronida ja teist sanga pidi saab alla liugu lasta. Tulemus - üles ronida sai, liugu lasta sai. Medal neile, kes selles taieses ranitsa ära tundsid. Rohkem meenutas see naerunäoga mägi rongi :) Aga suurelt ja siniselt sai selle rongi külgedel kirjutatud Koos Kooli ja JCI. Nii, et märk jäi maha igal juhul! Eriline tänu meie testisõitjale Normanile, kelle kaasabil sai leitud ohtlikud konarused ja kahtlased kurvid!

Äramärkimist saime sellega, et päevajuht kuulutas ametlikult mikrofoni, et meil on kõige pikem liumägi! See tähendas automaatselt, et me olime 10x kuulsamad ja meie ehitustöid asusid ründama kelkudega koolieelikud. Kas me veel millegi poolest kuulsaks saime, ei teagi, sest ehitustöödest märjaks saanud selg ei mallanud paigal seista ja oodata ära žürii otsuseid. Kui ehitus valmis sai, siis toimus võidujooks autodeni ja ruttu koju!

Meist jäid maha pildid Facebook'is: https://www.facebook.com/kooskooli/photos_stream

Viimsi valla kodulehelt on leitud ka teadmine, et Koos Kooli ranitsa skulptuur on saanud eriauhinna: http://www.viimsivald.ee/12329/ Eriauhinnaga käis kaasas Viimsi valla termostass ja kotitäis komme :) Maiasmokad, hoidke Piia ligi!

Muljetas: Liina


Kommentaare ei ole: