pühapäev, 21. märts 2010

Kojategemistest möödunud viimasel nädalal


Kas Sulle tundub vahel, nagu kojas midagi ei toimuks?
Kalendrit vaadates võib vahel küll selline tunne tekkida. Aga kalender on kojas mõistagi jäämäe veepealne tipp! See kipub olema kojas üks müüte: “Miskit huvitavat ei jää silma, järelikult miskit ei toimugi”. Samal ajal võib nii mõnigi “ülekoormatud” kodalane ohata: “mul on see-eest kõik õhtud JCI-tegemisi täis…”. Mõlemad on äärmused ega ole head ja tasakaalustatud valikud!
Normaalne on olla tegev ühes tiimis ning osaleda mõnedel oma koja või teiste kodade üritustel. Neil, kus saab lihtsalt tulla ja olla :)

Kriban siia põgusalt, millega koda möödunud nädalal tegutses.

Meil on töös praegu kaks suurt ja mõned väiksemad projektid, mille raames käib igapäevane tegutsemine. Möödunu nädalast võiks välja tuua järgmised:

* JCI Estonia Aastakonverents.
Projektijuht Marju Raadik-Kantsik. Deputy Heidi Kakko.
Koostöös Viljandimaa kojaga on paigas konverentsi koht – Pärimusmuusika ait Viljandis. Piia vedamisel on kokku pandud konverentsi koolitusprogramm. Grete ja Kaido abiga on valminud on koduleht: http://jci.ee/ak2010.

AK

Seal saab ülevaate teemast, esinejatest  ja  saab avaldada oma arvamust läbi küsimustiku, mille vastajate vahel loositakse välja vabapääse AK-le. JCI Balti konverentsil eelmisel nädalavahetusel jagati koos kommidega ka sellekohaseid flaiereid.
Peale igapäevase jooksva tegevuse toimus möödunud nädalal aastakonverentsiga seoses koguni kaks suuremat kokkusaamist. Esimesel kogunesid Marju, Heidi, Piia, Kadi, Katri ja mina, et koos läbi mõelda erinevaid võimalusi, mis annaksid konverentsile veel omanäolisust juurde. Väga vahvaid mõtteid tekkis! Siin tuleb Kadit tunnustada, kellel minu meelest pudeneb häid ideid alati nagu varrukast :) Teisel arutasime Eesti Koja esindusega meie valitud teemat iseenda teadlik juhtimine.
Tiimis tegutsejaid näeb siit. Aga nagu ikka – inimesi on veel mitmetesse kohtadesse juurde vaja. Esialgu just turundustiimi. Kui see pakub Sulle huvi, aga Sa ei tea, mida täpselt tahaksid (või oskaksid:) teha, siis räägi Siiriga :)

 

*Tervisekonverents.
Projektijuht Kerli Mägar. 
Konverentsi eesmärk on tuua inimesteni erinevaid lähenemisi, kuidas terve olla ja terveks jääda. Kaido, Mariliisi ja Priidu koostööl on Tervisekonverentsvalminud koduleht aadressil : http://jci.ee/tervisekonverents. Meie Piia ja Kerliga sõlmime kokkuleppeid esinejatega ning Merilin nendega, kes soovivad tulla konverentsile oma messiboksiga. Kui oled huvitatud kaasa löömast, võta ühendust Kerliga!
Kui JCI Estonia Aastakonverentsi sihtgrupp on peamiselt kodalased ja kojast huvitatud inimesed, siis Tervisekonverentsi sihtgrupp on kõik enda tervisest käsitletavas võtmes huvitatud inimesed. See üritus on hea näide sellest, et kui Sul on idee, mida ssooviksid ellu viia, siis läbi JCI leiad kindlasti oma ideele kaasatulijad, kellega koos idee ka ellu viia!

 

* Esinemisoskuste koolitus JCI Presenter.
Nädalavahetusel toimunud üht JCI parimat koolitust - esinemisoskuste koolitust JCI Presenterit võib taas suuresti meie koja ürituseks pidada :)) Seda seetõttu, et kaks treenerit kolmest oli jälle meie kojast! Marju peatreenerina ja Kaido abitreenerina.

JCI Presenter
Meie kodalasi jagus seekord õppima küll vaid üks – Merilin. Kuid eks me teame, et suurem osa meie kodalasi on juba JCI Presenteri läbinud :)

* Ärifoorum
Oleme Ando, Victoria ja Olaviga kokku saanud järgmise Ärifoorumiga seonduva. 30.03. räägib Olümpias meie koja huviline Tanel Raud meile oma hobina alustatud ja äriks kasvanud Hinnavaatlusest.

* Kevade vastuvõtmine aprilli esimesel nädalavahetusel
Pange vaim valmis kevadiseks matkaks! Teeme Lauraga ettevalmistusi :)

*JCI Korvpalliturniir
17. aprill saab Tartus toimuma JCI Korvpalliturniir. Komplekteerime tiimi!

* Toompea koja sünnipäev 28.05.
Laura on meie sünnipäevale leidnud projektijuhi –Angela. Kes soovib kaasa mõelda, tegutseda, andke neile teada!

Koja Presidendilõuna toimus muidugi ka :)

Kas oli midagi veel, mis siin märkimata jäi?

Kommentaare ei ole: