laupäev, 10. aprill 2021

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2020 laureaat Raigo Raid

AUHINNA ALBUM B3 JCI Estonia Aasta LOM Senaator

Laureaat: Raigo Raid

Esitaja:      JCI Toompea

 
Liikmete arendamine, motiveerimine, inspireerimine. Raigo on inimene, kes üritab alati olemas olla ja kellega saab alati arvestada. Ta võtab uued liikmed alati oma tiiva alla, teeb neile kiirelt selgeks kõik keerulised JCI lühendid, tutvustab erinevate kodade inimesi ja selgitab JCI missiooni. Ta on kõigiga alati väga sõbralik ja teda võetakse kiirelt omaks. Ta ei väsi pajatamast lugusid sellest, mis on toimunud varasematel üritustel, kui vägevad on olnud rahvusvahelised konverentsid, tekitades alati tunde, et JCI üritused on sellised üritused, kust kindlasti puududa ei tasu, sest nii paljust ägedast jääb muidu ilma. Ta oskab tekitada oma juttudega põnevust ning ootusärevust eesolevate sündmuste osas ja selle osas, mida JCI-l pakkuda on. 


Vaatamata sellele, et aasta 2020 oli keeruline ja kokku saadi harva, teadis sel aastal iga liige, et Raigo on siiski olemas ja temaga võib alati ühendust võtta, kui on midagi vaja arutada. 

2.Mõju organisatsioonile. Raigo on alati kohal ja olemas. Enamikele üritustele tuleb ta mõttega näidata oma toetust sellele kojale. Nii mitmelgi üritusele on läinud ta sõnadega “peab toetama” ja seda mitte ainult enda koja üritustele. Ta peab oluliseks, et kõik kojad tegutseksid aktiivselt ning et neil jätkuks jõudu ja tahtmist. Temas on tõeline JCI hing, kes soovib, et kõikidel kodadel läheks hästi ja JCI organisatsioonina pidevalt areneks ja kasvaks. 

Aasta 2020 ei olnud järsult maailmas levima hakanud viiruse tõttu väga sündmusterohke, kuid sellele vähesele, mis toimus, lõi Raigo siiski käed külge.

Toompea koda korraldas koos Tallinna kojaga virtuaalse sünnipäevapeo, kus Raigo võttis enda kanda senatibaari hostimise, et kõikidel senatitel oleks tore ja meeldejääv õhtu. Virtuaalse sünnipäevaga tõestati, et ükskõik, mis olukord maailmas valitseb, siis suure tahtmise juures saavad kõik olulised üritused siiski korraldatud, vaja on vaid kohaneda. 

Osalemine JCI üritustel. Raigo oli kohal enamikel üritustel, mis 2020 aastal toimus, sh Aastakonverentsil, Toompea ja Tallinna sünnipäeval ning ka mitmetel JCI Toompea poolt korraldatavatel matkadel. Ka oli ta Ärifoorumi projektijuhile nõuandja, toetaja ja julgustaja rollis ning võttis ka ise ühest üritusest osa. Lisaks oli Raigo kohal ka huviliste õhtul, kus suhtles uute huvilistega ja aitas neis tekitada suuremat huvi JCI vastu. 

JCI väärtuste edasikandmine.

Raigo on olnud alati ja jääb ka edaspidi JCI-sse kogu hingega. Ta kannab edasi JCI väärtusi, tutvustades neid uutele liikmetele ning on alati hea eeskuju sellest, kuidas asju tegema peab ja milline peaks olema ühe inimese ellusuhtumine. Tema jaoks ei ole ületamatuid takistusi, on vaid probleeme, millega tuleb tegeleda, sest igale probleemile leiduvad lahendused. Ta on inimene, kes juhib edukalt enda ettevõtet, millega kaasnevad pidevalt suured väljakutsed, kuid ei unusta sealjuures oma koda, oma inimesi ja seda, et alati peab olema ka lõbus. Selleks, et mitte murduda igapäevaelu kohustuste all, tuleb osata ka lõbutseda ja lõdvaks lasta. Kõik teavad, et Raigo = pidu ja seda hommikutundideni ning see ongi ehe eeskuju sellest, kuidas elust tuleb rõõmu tunda ja hetkedest viimast võtta!

 

 

 

Kommentaare ei ole: