kolmapäev, 5. august 2020

JCI Toompea: Uudiskiri August 2020

Hea kodalane!

Seekordses kuukirjas toon teieni kokkuvõtte juulikuu uudistest ja tegemistest ning vaatame, mis ootab meid ees augustis.

Kurbusega tuleb tõdeda, et kõik selle aasta väliskonverentsid on tühistatud. 

Seda enam loodan ja ootan suurt osavõttu JCI Toompea poolt JCI Estonia Aastakonverentsil 18.-20.septemberil Tartus. 

Meie aasta on olnud füüsiliste kohtumiste osas päris vaene ja ma leian, et oleme ühe korraliku peo ära teeninud! Augustis jätkame suvises meeleolus - käime vee peal ja vee all :) ning veedame meeleolukat aega vabas õhkkonnas. Septembris jätkame jälle asisemate tegevustega.

Kui Sul endal on mõni äge idee, mida soovid koos kodalastega teha - siis anna meile teada president (ät) jcitoompea.ee ja teeme ära!!!

Koja uudised

JCI Toompea südasuvine vesipiibu chill

Juuli keskel kutsus meid külla JCI Toompea Täidesaatev asepresident Maarja-Eeva Mändmets. Tema miljonivaatega rõdul sai kokku seltskond uusi ja vanu, suuri ja väikseid Toompealasi. Õhtu möödus maitsva toidu, lõõgastava vesipiibu ja lõbusa jutuvada saatel. Järgmise korrani!

  

Online kohtumine JCI TOYP 2019 Kaspar Korjusega


25.juulil leidis aset rahvusvaheline koostööprojekt JCI United Penang`iga Malaysiast - Online kohtumine JCI TOYP 2019 Kaspar Korjusega. Zoomi vahendusel räägis Kaspar e-residentsuse programmi algusest, tehnoloogia arengust ning oma uuest ettevõtmisest Pactum AI. Kaspari intervjuu oli väga avardav, soe ja inspireeriv. Kohtumist on võimalik järele vaadata SIIT. Lisaks andsime JCI Toompea ja JCI United Penang poolt Kasparile üle e-tänukirja.

  

JCI Toompea matkab!

26. juulil käisid Toompealased ja sõbrad avastamas Prangli saart. Nagu te

ada, on meie matkad alati põhjalikult organiseeritud ning suurepärase seltskonnaga. Pikemalt saab matka kohta lugeda meie blogist, kus oma muljeid jagab see kord Kaspar Karik. Järgmiste matkaradadeni!!

 

JCI Estonia Akadeemia 2020

JCI Estonia Akadeemia toimub sel aastal 7-9.augustil taas Simisalu loodusmajas. JCI Toompead esindavad meie koja värsked staarid - Monika Viksne ja Kaur Kaljuma!  Kõik, mis juhtub akadeemias - jääb akadeemiasse! Aga me teame, kui äge teil seal olema saab!

 JCI YOLO! Wakeboarding

See aasta otsustasime koos proovida uusi asju, sest kellega sa ikka võitlusesse lähed, kui oma kõige vägevamate kodalastega! Jaanuaris käisime lasketiirus erinevaid relvi katsetamas, veebruaris aga twerkisime. Vahepeal on olnud küll pisike paus aga nüüd läheb JCI Toompea Yolo - You Only Live Once edasi! 11.augustil võtame julguse kokku ning lähme Männikule Estrella Wakeparki katsetama wakeboardi!

Kõik, kes nii teravaid elamusi ei otsi on oodatud 6.augustil Stroomi surfiklubisse juba traditsiooniks kujunenud SUPmatkale. Peale matka kosutame ennast piknikul päikeseloojangut vaadates.

 

JCI Estonia ülesed uudised

 JCI Maailmakongress 2020 ja rahvusvahelised konverentsid 2021

JCI Maailmakongress 2020 Yokohama korraldusmeeskond on teinud raske otsuse ning JCI maailmakongressi sel aastal füüsiliselt samuti ei toimu. Täpsemini: jaapanlastele toimub füüsilise kohtumisena, ülejäänud riikidele veebis. Saadaval on 3 erinevat kongressipaketti. Täpsem info JCI Estonia delegatsioonijuhilt - Mariliis Männikult!

 

JCI Rahvusvahelised konverentsid 2021

JCI Euroopa konverents – Rostock-Gothenburg-Oslo-Copenhagen-Rostock

JCI Aasia-Vaikse Ookeani konverents – Taichung, Taiwan

JCI Ameerika konverents – Panama City, Panama

JCI Aafrika ja Lähis-Ida konverents – Amman, Jordan

JCI Maailmakongress  – Johannesburg, South Africa

 

JCI Estonia Aastakonverents 2020

JCI Estonia aasta suursündmus ei ole enam mägede taga. Paljud meist on juba pileti soetanud, kuid kes veel ei ole jõudnud siis. Lisaks piletile tuleks juba aegsasti broneerida endale majutus. JCI Toompea peakorter tuleb Dorpat hotelli. Veel on sinna mõned hea hinnaga toad saada! Teisi pakkumisi vaata konverentsi kodulehelt.

 Ettevõtluse- ja innovatsiooni konverents “Kopp-kopp, lase teadus sisse!” toimub 18.–20. septembril 2020. a Tartu Ülikooli Delta keskuses. Rohkem infot konverentsi kodulehelt.

 

 Üritused augustis

 06.08. SUP matk ja piknik

07.-09.08. JCI Estonia Akadeemia

11.08. JCI YOLO! Wake it!

21.08. Teater

25.08. Kojalõuna

 

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt.

Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCIkodulehel!

 

 


Kommentaare ei ole: