esmaspäev, 10. veebruar 2020

JCI Toompea Uudiskiri.Veebruar 2020


Uudiskiri Veebruar 2020

Hea kodalane! 

2020.aasta on alanud JCI Toompea jaoks väga hoogsalt. Jaanuarikuu oli tihedalt täis eripäraseid tegevusi ja üritusi. Koja eesmärk on pakkuda oma  liikmetele erinevaid arenguvõimalusi, millega rikastada oma tavapärast elu ning pakkuda sellele lisandväärtust. Loodame, et igaüks teist leidis meie üritustest omale midagi uut, meelepärast ja kasulikku! Käesolevas uudiskirjas toome välja mõned eredamad hetked jaanuarist ning tutvustame üritusi, mis ootavad meid ees veebruarikuus. 

Koja uudised


Gallup Clifton Strenghtsfinder koolitus 

Kahekümnel JCI Toompea liikmel ja kandidaadil oli võimalus läbida jaanuaris Clifton GallupStrenghtsfinder koolitus, mida viis läbi suurepärane koolitaja Meelis Lang. 34 talendil põhinev test annab sulle pildi sinu tugevustest. Läbi koolituse õpiti ka tundma teisi ja nende talente ning teadmise, milliste talentidega inimesed on kojas.
Pikema kogemusloo on testi ja koolituse kohta kirjutanud 2020 Treasury Kati Pino, mida saab lugeda lähemalt meie blogist
  

Minu JCI Lugu

Jätkame ka sellel aastal eelmisel aastal alguse saanud Minu JCI Lugudega. Selle aasta esimene lugu räägib Lottast, kes liitus meiega juba  16-aastaselt otse TIKist. Kuigi praeguseks ta enam JCI Toompea liige pole siis on ülimalt hea meel näha, et ta on ikka Jayceekas ja lausa JCI Notthingham 2020 Täidesaatev Asepresident. Loe Lotta lugu meie blogist.
Sel aastal koordineerib Minu JCI Lugu JCI Toompea EVP 2020 Maarja-Eeva Mändmets. Kutsun kõiki liikmeid jagama oma JCI lugu evp@jcitoompea.ee 


JCI YOLO sari

JCI-ga liituvad inimesed on juba oma olemuselt uudishimulikud ja rohkem avatud uutele ideedele ja tegudele. Me kõik oleme elus mõelnud, et tahaks teatud asju proovida, kuid puudu on jäänud, kas ajast, julgusest või kamraadidest. Et Sul ei jääks midagi vaid lihtsalt unistuseks siis siinkohal oleme leidnud ideaalse lahenduse - JCI YOLO! ehk You Only Live Once. Jaanuaris oli sarja avapauk, kus oli võimalus proovida laskmist erinevatest relvadest. Veebruaris anname kuuma ja proovime twerkimist. Plaanis on veel mitmed huvitavad aktiivsed tegevused - ole valmis! 

Kui sul on veel täideviimata unistusi siis anna teada: Heilia21@gmail.com


JCI Toompea hääletusüldkogu 12.veebruaril

12.veebruaril kell 18.00 Külastame Draper Startup House ning tutvume lähemalt nende tegemistega. Kell 18.30 alustame JCI Toompea üldkoguga. Hääletusele tulevad 2020.aasta tegevuskava, eelarve ja võtame vastu uusi liikmeid! Kinnitame ka eelmised protokollid ning revidendi. Siinkohal suur tänu Merily Saarele, JCI Toompea pikaajalisele liikmele, kes andis nõusoleku revideerima 2019.aasta majandusaastaatuannet.
Palun anna oma tulekust teada secretary@jcitoompea.ee
  

Loenguõhtu "Kuidas väsimus mõjutab meie suhteid" 

Ingelise on JCI Toompea President 2010 ning meil on suur rõõm kutsuda kõiki 13.veebruaril  toimuvale loenguõhtule, kus ta räägib meile väsimusest, selle tüüpidest ja tundemärkidest ning sellest, kuidas see meie elu mõjutab. Õpime praktilisi harjutusi, kuidas oma energiavarusid taastada ning tutvume kohalolemise praktikatega. Üritus algab kell 18.30 Pärnu mnt Worklandis.  Registreeri ennast siin.


JCI Estonia ülesed uudised

JCI Estonia 2020 üldkoosolek 01.02. Raplas

JCI Estonia  01.02. üldkoosolekul hääletati Täidesaatvaks Asepresidendiks Sigrid Kivimäe ja Asepresidendiks Isikliku Arengu alal Annely Raudmets. JCI Estonia juhatusega saab lähemalt tutvuda siin. Lisaks otsustati lastuda  ENL ehk Eesti Noorteühenduste Liidu liikmekandidaadiks. Veel tutvustati suurimaid eelseisvaid sündmusi: JCI Kevadkonverents, JCI Korvpalliturniir ja JCI Aastakonverents
JCI Toompea koda esindas President Triin Pajumaa


Recovery koolituspäev ja JCI Rapla Aasta Alguse Pidu 2020

Veebruari esimesel päeval toimus Raplas koolituspäev Recovery, kus peaesinejateks olid "Rahakratt", Janet Väärtnõu JCI Go-kojast, Romet "Metaloodus" Vaino ja JCI 2019 VP Jay Johnson USA-st. Õhtu läks edasi legendaarse JCI Rapla AAP ehk Aasta Alguse Peoga, kust ei puudunud Raplamaa missikandidaadid, vägevate auhindadega loterii, mõnus bänd ja traditsiooniline öösupp. Õhtu raames anti ka üle JCI Rapla presidendikett 2020 aasta Presidendile Madis Haasmale. Nüüdseks on kõik JCI Estonia kodade presidendid oma ketid kaela saanud ja töö võib alata!


JCI EVP 2020 Marion De Groot Tallinnas

Eesti Jayceekatel oli avanes suurepärane võimalus kohtuda JCI 2020 EVP Marion De Groot`ga , kes väisas Eestis seoses Let’s Do It World Conference 2020 raames. 24.01. toimunud õhtusöögil Urban Lounges. Lisaks oli Eestis 10-päevasel visiidil armastatud Jay Johnson, JCI VP 2019 USA-st. Rõõmustame oma liikmete pärast, kellel oli võimalus nendega tutvuda ja personaalselt suhelda.



29.-31.01. JCI @sTARTUp Day 2020

WOW! JCI Estonia rokib! sTARTUp Day 2020 oli Jayceekaid täis!!! Kes andis koolitusi, kes tegi ettekandeid, kes pitchis, kes mentordas, kes oli seal töö või oma ettevõttega, rääkimata neist, kes hoidsid püsti JCI Estonia boksi ja networkisid täiega!
Müügis on juba 2021 aasta sTARTUp Day early bird piletid üliodava hinnaga - vaid 49 eurot!



Conference Organizing Academy

Be The Future Of Events | 9-14 March, 2020 |Conference Organizing Academy on legendaarne! Eelmisel aastal tõestasime JCI World Congres 2019 korraldamisega, et me suudame teha maailma tasemel konverentsi. Akadeemias õpid 6 päeva jooksul, kuidas teha harivat, meelelahutuslikku ja inspireerivat konverentsi. Töötubasid ja koolitusi viivad läbi parimad kodumaised ja rahvusvahelised koolitajad - peakoolitaja Kaire Valge. Registreeru www.coacademy.ee
Hind Eesti JCI liikmele €420


TOYP kandidaadi esitamine 2020

Taaskord on kätte jõudnud aeg TOYPi/Silmapaistva Eestlase kandidaatide esitamiseks! Kandidaadi esitamiseks tuleb täita vastav ankeet hiljemalt 21. veebruariks 2020. Programmi “Silmapaistev Noor Eestlane” (ülemaailmselt tuntud kui Ten Outstanding Young Persons ehk TOYP) raames tunnustatakse noori inimesi vanuses 18-40 eluaastat, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning algatavad positiivseid muutusi.
Loe lähemalt JCI kodulehelt. 

Üritused veebruaris

12.02. JCI Toompea Hääletusüldkogu
13.02. Loenguõhtu Ingelise Israel: Kuidas väsimus mõjutab suhteid?
15.02. Matk: Aegviidust Jänedale
17.02. JCI Toompea "Twerk it!"
19.02. Töötuba Helikausid
21.02. JCI e-Koja Presidendi ja JCI Estonia Senati vastuvõtt vastuvõtt
24.02. JCI Vabariigi aastapäeva tähistamine/ Maarja-Eeva sünnipäev
25.02. Kojalõuna/Vastlapäev


Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!



Kommentaare ei ole: