kolmapäev, 9. oktoober 2013

Pruudisalong Anna-bella külastus ja JCI Toompea üldkogu, 09. oktoober 2013



Hei, hei... :)

Eelmisel nädalal sai käidud JCI Toompea kojaga koos külastamas pruudisalongi Anna-bella ning peale seda koja üldkogul pubis Lost Continent.

Üritus oli väga tore! Pruudisalongis sai kuuldud huvitavaid jutte nii pulmadest, kleitidest kui ka pulmakleitide ärist. Ausalt öeldes, enne minemist nii vaimustatud polnud just sellest teemast, kuid tegelikult oli üle ootuste põnev ja informatiivne. Ning üllatus-üllatus... mehedki olid teemast huvitatud ning esitasid rohkem küsimusi kui naised!

Koja üldkogul sai räägitud JCI Aastakonverentsist, mis hiljuti Haapsalus toimus, üks liikmekandidaat oli ennast tutvustamas (häbi tunnistada, aga tema nimi hetkel ei meenu), sai arutatud sihtotstarbeliste annetuste regulatsiooni, mis lõpuks jäigi otsustamata, ning loomulikult info järgnevatest üritustest. Kuna olen eelnevalt olnud sarnase organisastiooni liige, siis ma enam-vähem teadsin, mida üldkogult oodata: tore ning samas asjalik üritus, mille eesmärk liikmeid kokku tuua ning ka vajalikke asju arutada. Emotsioonid koju minnes olid loomulikult positiivsed, alati on tore innustavate inimestega kohtuda ning seda ma eelkõige JCIst otsingi.

Ootan juba järgmist üritust! 

Päikest,
JCI huviline Evelin

Anna-bella salongis jäädvustatud hetked leiduvad siin!


1 kommentaar:

Minni ütles ...

Uus liikmekandidaat on Roland Tokko:)