teisipäev, 19. märts 2013

JCI Toompea esindatus EBS’i Karjääripäevade raames.


19. märtsil toimus EBS’sis tudengitele mõeldud Karjääripäev, kus  JCI Toompea oli esindatud. Karjääripäev toimus ajal, mil oli majas kõige enam tudengeid kohal. EBS on ülikoolidest kõige suurema välistudengite osakaaluga ja seega sooviti pakkuda Karjääripäeval praktika- ja tööpakkumisi ja muid väljundeid erinevate võimaluste leidmiseks. Karjääripäev oli n.ö. messi tüüpi, kus tööandjad/organisatsioonid olid ennast sisse seadnud kooli kõige käidavamates kohtadesse, et tudengitega vahetult kohtuda. JCI Toompea ja teised esindatud orgainsatsioonid on kajastust leidnud nii Facebookis https://www.facebook.com/events/498094213561001/ ja EBSi Karjäärikeskuse kodulehel http://www.ebsikas.ee/.

JCI Toompea eesmärgiks EBS’i Karjääripäevade raames oli tudengitele  JCI-d üldiselt tutvustada ja anda ülevaade JCI Toompea tegemistest ja liikmeks olemise eelistest ja võimalustest. Mina ja Kaido - meie koja toetajaliige, olime lahkesti nõus Karjääripäeval JCI Toompead esindama. Kutsusime tudengeid enda laua juurde, et jagada suulist ja kirjalikku informatsiooni. Kaido on  väga professionaalne suhtleja ja värbaja ning seetõttu õnnestus tal ka www.kooskooli.eu projekti kutsuda nii mõnigi väga vajatav abikäsi. JCI Toompea tegemistest huvitatud üliõpilasi oli meie rõõmuks päris palju ja 10 nime said ka lisaks meie huviliste e-maili nimekirja, kes hakkavad regulaarselt informatsiooni saama meie tegemistest. Loodame neid peagi näha endi keskelt ja teretulemast! Osad tudengid olid väga tungivalt huvitatud kaasa lööma just projektidest, et saada praktilisi kogemusi. Samuti oldi huvitatud ärikontaktidest ja üldse leida võimalusi oma karjääri kujundamisel, mis on minu meelest väga tore, et meie hulgas on väga sihikindlaid noori!
Välja sai jagatud JCI Toompea Värbamisvihikuid, mis valmis tänu Kuno eestvedamisele, tänud Sulle!  Viimane sisaldab endas lugusid meie enda kodalaste seast: Miks ma liitusin Toompea kojaga?  ning Mida head olen JCI kogukonnast saanud?.
Liina, Piia, Miku ja Vivika kaasabil saime jagada enda koja ürituste-tegemiste koha infot mõnusate materjalidena/kutsetena/flaieritena!
Täname, meie päikesekiirt Minnit, meie lahket, tublit ja aktiivset JCI Toompea koja presidenti, kes oli selle ürituse eestvedajaks. Minni varustas mind prinditud materjalidega ja suure hulga kommidega, mida tudengid meelsasti võõrustasid.    
Armas oli näha Railit, meie toredat särasilmset IPPd, kes  uute huvilistega jutustamas teemal: TOOMPEA koda - juhioskuste parim kool: )
Kena oli üle pika aja Kaidoga kohtuda! Tänan Sind väga, et tulid mulle abiks ja muutsid minu päeva veel toredamaks!
Täname ka Maris Zernand-Vilson’it - EBS’i kärjäärikeskuse nõustajat ja lektorit, kes tegi võimalikuks EBS’i Karjääripäevadel osalemise!

Oli tore EBS’i vilistlasena majas viibida, mis oli aastaid minu „teiseks koduks“ ja millest on möödas nüüd suur hulk aastaid!

Mõned kohapealsed ülesvõtted meie pildialbumist:


Teie Vivika.

Kommentaare ei ole: