neljapäev, 30. august 2012

Rattaklubi neljas retk, 28.08.2012

JCI Toompea rattaklubi 4. retk viis meid Pirita-Kose ja Lasnamäe suunas.

Teekonda alustasime nagu ikka Russalka juurest. Seejärel suundusime Maarjamäe memoriaali vaatama. See oli minu jaoks täiesti avastamata koht. Nüüd sai rattaretke raames ära käidud.



Tegime poolteist tiiru peale ka Pirita Selveri rattaringile ning võtsime suuna Pirita-Kose ringrajale. Järgmiseks külastuskohaks sai Teletorn. Üleval ei käinud, kuid uudistasime muudatusi maapinnalt.



Mööda Pärnamäe teed suundusime Lasnamäe nõlvale ja sealt edasi Narva maanteele. Peale Vene Õigeusu kiriku ehituse vaatamist võtsime suuna Laululavale, kus seekord ka meie retk lõpule jõudis.



Retke ajaline pikkus oli 2 tundi ja läbisime 20 km. Kui lisada Russalka juurde ja tagasi koju sõitmised, siis kogunes kilomeetreid 37 :-) Tegime ka mõned pildid.

Millega tegu?
JCI Toompea rattaklubi on vabas vormis ja mõnusas tempos Tallinna ja selle lähiümbruse avastamine. Liikumisvahendiks on jalgratas. Kaasa löövad need, kel parasjagu vaba õhtu ja soovivad ühiselt sõita. Üleplaneerimist ei toimu.

Rattaklubi idee sai alguse JCI Toompea sünnipäeval. Klubi veavad koja toetajaliikmed Ando ja Kaido. Üleskutsed saadame tavaliselt paev-paar enne sõitu koja listidesse. Tule, löö kampa! Sõidame üheskoos!

Järgmise korrani!

Kaido

2 kommentaari:

Minni ütles ...

lahe... pean ka maalt ratta linna tooma... vägisi tundub nii:)

Kaido ütles ...

Muidugi too ja tule, löö kampa!

Niiet me innustasimegi Sind ratast soetama ... 5. juunil peale 1. rattaklubi postitust kirjutasid Sa: "väga lahe! mine või ratast soetama endale:)"