esmaspäev, 1. veebruar 2010

Viljandis


Usun, et laupäeval 30. jaanuaril kadestasid mind pea kõik JCI mehed! :-)

Minu autos oli peale minu veel 6 ilusat vallatut tüdrukut ja me kimasime mööda Viljandi linna, et valida välja kõige mõnusamad kohad JCI Eesti aastakonverentsi korraldamiseks. Oi kui lõbus meil oli!!!Suur tänu Viljandi kojale suurepärase vastuvõtu eest! Tänud Sulle Viljandi President Elina! Tänud Viljandi koja kaunitaridele - Jaanale, Avele ja Margele! Kohalik kontaktide võrgustik on oma toimimiselt hoopis midagi muud, kui meie siin pealinna harjunud oleme! Uksed avanesid imeväel, igalpool olid tuttavad ees! Kui soojalt ja lahkelt meid igal pool oodati. Mõtteid ja ideid tuli nagu varrukast! Viljandi inimesed on juba praegu hingega asja juures - järjest paremaks läheb!!!

Suurepärane aura ja spetsiaalne atmosfäär on just see, mida me vajame oma konverentsi teema toetuseks - juurte juurde tagasi. Viljandi toimetab mõnuga oma ürgses rütmis ja on suurepärane koht meie konverentsi jaoks.

Pärimusmuusikaait oma võimalustega avab suurepärase võimaluse teha sellest meie konverentsi süda ja hing.
Tänu Viljandi koja liikmele, oli meil ka võimalus külastada midagi sellist, kuhu just igapäev ei satu. Viljandi koja liige Kait tegi meile ekskursiooni Eesti ainukeses lennukitehases! Ja jaa. Päriselt on Eestis lennukeid valmistatud. Seal valmistati tervelt 3 lennukit, millest 2 ei tõusnud kunagi maalt üles ja 1 kukkus kohe alla. :-) Kuid koht oma olemusega on midagi müstilist. Sellest on kohandatud alternatiivmuusika keskus, kus on toimunud teatrietendused ja kontserdid. Meie käisime ka maaalustes katakombides, sest maja kaevati lihtsalt maa alla 4 meetrit, et auto saaks sisse sõita. Täiesti müstiline koht!

Muidugi vaatasime üle ka Ugala teatri oma hiilguses. Ja mitte ainult saalist vaid ka laval ja lava taga ning dekoratsioonide töötoa. Põnev oli! Põnev oli kohalike inimestega võimalusi vaagida ja arutada!

Just nagu magus kirss tordi peal kohtusime täiesti ootamatult Viljandis ka erinevate JCI liikmetega. Täiesti ootamatult astus meie koosolekule sisse Pärnu koja senaator Urmas Mägi ja nagu sellest veel vähe oleks siis austas meid oma kohalolekuga veel JCI Eesti eelmise aasta president ja selle aasta JCI maailmakoja asepresident Liina Joller!

Tundub, et Viljandi on igati õige koht Eesti koja suursündmuse korraldamiseks!

Tänud Sulle Heidi ja Piia kaasatulemast ja kaasamõtlemast!

Seda konverentsi on niii lahe korraldada! :-)

Tagasisõites kodu poole läbi pimeda Eestimaa kuulasin Jaanalt kaasasasdud etnorock bändi ja armusin sellesse muusikasse! Oort on kindlasti üks variant, kelle võiks reedesele peole kutsuda! Mõnda laulu saad kuulata näiteks SIIT!

Marju

PS! Kõik pildid on päris Viljandi kodulehelt, Pärimusmuusika Keskuse või ajaleht Sakala kodukalt.

Kommentaare ei ole: