kolmapäev, 17. veebruar 2010

Vastlamuljeid

Teisipäeval kogunes Tallinna, Toompea ja e-koja tublid JCI-kad laululava mäenõlvale, et üheskoos vastlaliug teha ja pärast seda ühiselt üks kukkel ja supp süüa.

IMG_6686
Kokku osales mäel ja kukli söömisel 16 suurt ja 3 väikest kodalast (Tarvi, Sylvia ja Raymond :) ).
Juba 18:45 olid kõik asjalised mäe tipus ja uudistati spordivahendeid, mille Marko oli mängude tarbeks kohale tassinud. Seal oli kelke, suusakeppe, suuski, kilekotte jne. Esimese asjana pandigi meid osa võrma teatevõistlusest, kus kaks tiimi omavahel mõõtu võtsid.
Suure edumaaga võitis võistkond A, kuhu kuulsid: Urvika, Pets, Ando, Meelis. Auväärse teise koha saavutas võistkond B koosseis: Kati, Kristi, Martin, Mati.
Selline võistlus tõmbas rahva juba kenasti käima ja järgmisena mindi pikimat liugu laskma. Allpool on näha, kes siis sel aastal pikimad linad kasvatab.
Edasi ronisid julgemad juba suured PVC-bänneri peale ja ühine grupisõit sai samuti päris pika liu. Nüüd olid hulljulged noormehed, kes kohe ka PVC peal trikke tegid ja püsti mäest alla kulgesid.
Kella 20:00-ks suunduti Oru hotelli, kus meid ootas ees kuum tee, hernesupp ja vastlakukkel.
Lisaks sellele olid Inger ja Keit ettevalmistanud väikse mängu, mis tänu võistlusmomendile ka väikest elevust tekitas. Mäguks oli sõna äraarvamine. Kõige innukamalt näitas bobisõitu ette Kristi. Ja peale mitmendat korda näitamist oli tehnika juba nõnda lihvitud, et kõik said aru, et tegmist oli bobi stardiga.
Söömise vahepeal anti üle ka auhinnad, mis olid siis järgmised:
1. Lepase Ree Naine (kõige pikima liu sooritaja): Kristi Alunurm
2. Lepase Ree Mees (kõige pikima liu sooritaja): Peeter Tars
3. Aletrnatiivse Ree Mees (erivahendeid kasutades pikima liu sooritaja): Martin Raud
4. Vastlakuningas (aktiivne vastlaline mäel): Ando
5. Vastlakuninganna (aktiivne vastlaline mäel): Urvika Palts

Muljetas JCI Tallinn President Pets.

TÄNUD Tallinna koja korraldajatele, kes te sõbraliku vastlaürituse korraldasite!

Kommentaare ei ole: