esmaspäev, 8. veebruar 2010

Tallinna kodade ühine huviliste õhtu 04.02.2010

4. veebruaril toimus selle aasta esimene Tallinna kodade huviliste õhtu ehk JCI Starter. Selle ürituse kohta kehtib ütlemine- alguses ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama :) Algus oli ju suhteliselt passiivne. Nii korraldajate kui osavõtjate poolest. Mind lohutas Signe ütlus: "Ära muretse, kohale tulevad õiged inimesed ja juhtuvad õiged asjad". Täpselt nii läkski!


Tasapisi imbus mõnusasse hotellisaali inimesi. Mõned olid omavahel tuttavad, mõni oli häbelikum, mõni hoidis seina äärde. See on nii tavaline ja nii tuttav tunne, kui pead minema võõrasse seltskonda. Püüdsime nii hästi kui võimalik huvilised vastu võtta ja panna neid end võimalikult mugavalt tundma. Tutvumise käigus selgus, et nii mõnigi oli JCIst enne kuulnud. Aga tore oli ka see, et mõni oli n.ö. „puhas leht“.

Pärast omavahel tutvumist tutvustas iga koja EVP oma koda. JCI Estonia President Hanno Jarvet tegi väikese mõtteliigutamise mängu ja vastas kõikidele küsimustele, mis rahval tekkisid.

Kui ürituse ametlik osa läbi sai, pani Hanno muusika taustaks mängima ning teatas, et laiali ei pea minema. Seda oli rõõm näha, et äraminejaid ei olnudki. Kõik leidsid mõtteid, mida teistega jagada ning küsimused ´a la „kuidas on poiste ja tüdrukute suhe kojas“ ja „kui ma koja üritusele üksinda tulen, kas ma siis tantsida ka saan“ ei tahtnud lõppeda :))

Minu kõrvu silitas aga kellegi ütlemine- "nii lahe seltskond on meil siin, et teeks nende inimestega või oma koja".

Kribas Maarja.

Kommentaare ei ole: