kolmapäev, 29. detsember 2021

JCI Toompea uudiskiri. Detsember 2021

Uudiskiri: detsember 2021

 

Kallis kodalane! 


Aastaring hakkab täis saama ning ühes sellega ka koja-aasta ning minu presidendiaasta. JCI-s lähtume me "üks aasta juhtida" põhimõttest. See tähendab, et igal presidendil ja ametikandjal on üks aasta, et oma visiooni ellu viia. 
Sel aastal olid meil fookuses ettevõtlus- ja juhtimisalased projektid nagu TIK, Liidrikool ja Ärifoorum koos heategevusliku lasteraamatuga. Tegime algust ka uue projektiga KutseRadar, mis aitab noortel teadlikumaid erialavalikuid teha. Samuti panustasime koja ühtsustunde hoidmisele kodalastele suunatud ürituste kaudu.
Ma olen väga tänulik oma meeskonnale ja aktivistidele, tänu kellele tegime just nõnda ägeda aasta! Ja suured tänud kojale selle imelise õppimisvõimaluse eest!
Järgmine aasta tuleb aga järgmise presidendi, Kaspar Kariku nägu. Tean, et tal on ägedad ideed, toetav meeskond, säravad silmad ja suur teotahe. Seega usun, et jägmine aasta saab olema lennukas! 
Mõnusat aast lõppu, kallis lugeja! Soovin, et jõuaksid oma unistustele vähemalt sammukese lähemale!

Tervitustega
Maarja 
President@jcitoompea.ee

58053765

 

 

Koja uudised

 

Koja parimad 2021

Detsembris pidasime maha traditsioonilise glögiõhtu, kus võtsime aasta kokku ning tunnustasime oma parimaid. Meie 2021. aasta parimad on teie ees:
🌟Parim uus liige - Kätlin Halop
🌟Parim juhatuse liige - Maarja-Eeva Mändmets
🌟Parim liige - Karolin Kairo-Gasman
🌟Parim projekt - KutseRadar
🌟Aktiivseim senaator - Raigo Raid
🌟Magnet - Heliina Teder
🌟Parim Koolitaja - Meelis Lang
🌟Aasta Üllataja - Gelly Metsaveer
🌟Esindaja Teiste Kodade Üritustel - Raigo Raid
🌟Parim Uus Algatus - JCI Sammuralli
🌟Rahvusvaheline Suhtekorraldaja - Triin Pajumaa
Palju õnne kõigile - olete selle kuhjaga ära teeninud!

 

Lisaks on meil uus auliige Kuno Peek - palju-palju õnne sulle ning meile ka, et sa ikka meiega jätkad!

 

Toimus keti üleandmine uuele 2022. aasta presidendile Kaspar Karikule. Kett sobib ta laiadele õlgadele suurepäraselt ning soovime talle ja tema tiimile edu ja jaksu!

 

Juhatus 2022

Lubage tutvustada JCI Toompea laiendatud juhatust 2022 aastal:

  • Kaspar Karik - President
  • Heliina Teder - Täidesaatev asepresident
  • Maarja-Eeva Mändmets - Eelmise aasta president
  • Kati Pino - sekretär ja varahoidja
  • Kätlin Halop - Social Director
  • Raigo Raid - Advisor #76970
  • Helena Heidemann - Learning & Development Director
  • Aigi Kasvand - Twinning Director
  • Taavi Tammoja - Investment Director
  • Kati Miller - Business Lunch Director

 


JCI Toompea kodalased JCI Estonia juhatuses 2022


Järgmine aasta on JCI Toompea jaoks ajalooline hetk, kuna üle väga mitme aasta, st alates 2005. aastast saab JCI Estonia Toompealasest presidendi: Triin Pajumaa. Lisaks Triinule löövad Estonia juhatuses kaasa:

  • Taavi Tammoja - VP Admin
  • Gelly Metsaveer - VP Communications

Helena Heidemann panustab Skills Development tiimi Treeninginstituudi juhina, Maarja-Eeva Mändmets JCI Estonia Akadeemia projektijuhina ja Leelo Talistu kodulehe haldurina.

 

JCI Estonia ülesed uudised

 

JCI Estonia Presidendiball


Detsembri alguses olime uhkelt esindatud JCI Estonia Presidendiballil. Meil olid külas ka sõbrad JCI Kotka kojast. Mõned jäädvustused üritustest Arbo Rae kaamerasilma läbi on leitavad siit.

 

JCI Estonia üldkoosolek 4/2021 & Fresh Up


Fresh Upi raames toimus ka selle aasta viimane Estonia üldkoosolek. Kinnitati mitmed tegevusraportid. Valiti järgmised esindajad JCI Estonia juhatusse:

  • General Secretary - Kadri-Liis Raun (JCI Tallinn)
  • VP Business and Community - Mihkel Rembel (JCI Tallinn)
  • VP Admin - Taavi Tammoja (JCI Toompea)

Lõpetati JCI Pärnu tegevus. Lisaks vaadati otsa liikmeskonna numbritele ning tutvustati tulevasi üritusi.
Fresh Upil astus üles meie toetajaliige Meelis Lang ning rääkis eneseteadlikkuse tööriistadest. Lisaks tutvustas Sigrid Kivimäe JCI koolitajaks saamise teekondanign Rasmus Udde tegi ettekande sellest, kuidas tutvustada JCI-d. 

 

Toimunud üritused

 

JCI Toompea 30: Koos tähtedeni!



Lõpuks ometi toimus meie kauaoodatud juubelipidu! 13. novembril kogunesid nii praegused kui endised kodalased ning meie sõbrad Juustukuningate stuudios. Mulli ja muud jooki voolas ojadena, inimesed nautisid võimalust teistega suhelda ning ka tantsupõrand oli rahvast täis! Kohal olid nii mitmedki endised presidendid ning usun, et paljud, kes sel õhtul tulla ei saanud, hoidsid meid samamoodi südames nagu meie neid. Õhtu nael oli mustkunstnik Richard Samarüütli vaimukas etteaste. Peol tegi pilte Jane Photostories ning pildid on leitavad siit. Fotoboksi pildid aga siit.

 


Juubelipeo raames valmisid ka videointervjuud eemise viie aasta presidentidega. Leelo  Talistu ja Valeria Kiisk võtavad aastad 2016-2018 kokku siin ning Anna-Mari Oomer ja Triin Pajumaa räägivad aastatest 2019-2020 siin. Endisi presidente intervjueerib Kaspar Karik.

 

Talendid tugevusteks! koolitus


Novembri lõpus viis meie toetajaliige Meelis Lang JCI-katele läbi Gallup CliftonStrengthsi talenditestil põhineva koolituse. Koolituse käigus õppisid osalejad enda ja oma kojakaaslaste ja meeskonnaliikmete talente paremini tundma. 

 

Liidrikool: Muutuste juhtimine ühiskonnas


21. oktoobril toimus selle aasta viimane Liidrikooli loeng, mille viis läbi JCI GO Koja senaator Anneli Ohvril. Annelil on enam kui 20 aastat kogemusi suure ühiskondliku mõjuga projektide eestvedajana (suurim neist Maailmakoristus) ning koolitajana. Koolitusel rääkisime nii muutuste planeerimisest, takistuste eemaldamisest muutuste teel kui ka üha populaarsemaks saavast nügimise meetodist.
(Foto: Riina Vaikmaa)

 

Koja meestepäev


Novembris tähistasime ka meestepäeva. Kõik mehed said tunda end nagu kuningad. Viisime läbi ka õllede pimedegustatsiooni. Kõige paremad õlletundjad on meil kojas Martin ja Ando.

 





Ärifoorum: juhendatud networking ja JCI tutvustus

Selle aasta esimene ja viimane Ärifoorum toimus oktoobris, mil kutsusime toreda seltskonna kokku omavahel network'ima. Õhtu jooksul rääkis Ärifoorumi projektijuht Heliina Teder, mis teda JCI-sse tõi, mida ta siin teinud on ja mida JCI talle andnud on. Juttu jätkus pikemaks!

 


Twinning-glögi

Vahetult enne jõule pidasime oma sõpruskodadega Stockholmist, Kotkast ja Mariehamnist maha mõnusa glögiõhtu. Mõlgutasime mõtteid, kuidas Battle of the Baltic üritust veel ägedamaks teha. Stay tuned!

 

Järgmised üritused

 

07.01 JCI Rakvere "Kett maha" pidu
12.01 Heade Mõtete Kolmapäev
25.01 Kojalõuna
29.-30.01 JCI Stardipauk 2022 - Lase ideedel lennata!
12.-13.02 Projektijuhtimise meistriklass
16.02 JCI Toompea üldkoosolek
19.02 JCI Estonia talimängud
19.-20.02 JCI Rakvere "Vallatud nõlvad Tuhamäel"
22.02 Kojalõuna
23.02 e-Koja presidendi vastuvõtt
24.02 Vabariigi aastapäeva tähistamine


Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!


Kommentaare ei ole: