pühapäev, 7. veebruar 2021

JCI Toompea uudiskiri. Veebruar 2021


Uudiskiri: veebruar 2021

Kallis kodalane! 

Aasta on tempokalt pihta hakanud ning mul on hea meel, et koroonale vaatamata toimub meil kojas mitmekesiseid tegevusi nii arvuti taga kui õues.  
Valminud on 2020 JCI Estonia liikmete küsitluse uuring. Esiteks on uhke tunne, et nii paljud kodalased küsitlusesle vastasid (26) ning et meie liikmed on oma kojaga kõige rahulolevamad! See annab indu juurde, et teeme õiget asja! Natuke kodadeülest statistikat ka. Peamised põhjused liikmetel ja toetajaliikmetel kojas olemiseks on enesearendamine ja eneseteostus ning uued tutvused. Eelkõige soovitakse juhtimis- ja eluplaneerimiskoolitusi. Kõige haaratumad on liikmed, kes on kojas olnud 1-3 aastat (96% leiab kojast võimalusi enda rakendamiseks) ning mõnevõrra madalam on see uute ja vanemate liimete seas (ca 75%).
Püüame juhatusega pakkuda kõigile huvipakkuvaid tegevusi ning osalust projektides nii meie kojas kui teistes kodades. Kui tunned, et tahaks veel midagi teha või kui sul on ettepanekuid, kuidas meie koja elu veelgi edendada või mõni vahva projektiidee sahtlis ootamas, siis anna endast julgelt märku! 
 
Tervitustega
Maarja 
President@jcitoompea.ee

58053765

Koja uudised
10.02 Koja üldkogu Baltic Horizon fondi tutvustusega

JCI Toompea üldkogule tuleb oma tegemisi tutvustama Baltic Horizon fondi tegevjuht Tarmo Karotam. Tarmo räägib meile fondist ning laiemalt ka sellest, mis ärikinnisvara maastikul hetkel toimub. Ca kl 19 alustame üldkoguga. Soovi korral võid osaleda vaid ürituse esimeses pooles. 
Registreeru üritusele siin. Zoomi link saadetakse kõigile registreerunutele.
16.02 Online twinning-lõuna 

Seekordsele twinning-lõunale tulevad lausa kolme koja sõbrad: JCI Kotka, JCI Mariehamn ja JCI Hamina. Twinning-lõuna on suurepärane koht meie rahvusvaheliste sõpradega informaalses keskkonnas juttu puhuda ning seda toredam on neid hiljem päris elus kohata! Rohkem infot siit.
24.02 Vabariigi aastapäeva jalutuskäik 

Kutsume kõiki oma kodalasi, sõpru ja tuttavaid Vabariigi aastapäeva tähistama! Sel aastal tähistame seda hoopis jalutuskäiguga Tallinna vanalinnas, kuna pidulikku lipuheiskamist ja paraadi ei toimu. Giidiks on meie ajalugu õppinud tantsudirektor Risto. Alustame kl 11 Riigikogu hoone eest Toompeal ning tuuritame ca tunni. Haara kaasa soe tee ja käpikud! Lisainfo Facebookis.
JCI Estonia ülesed uudised
Otsime TOYP kandidaate

JCI otsib programmi "Silmapaistev Noor Eestlane (ülemaailmselt tuntud kui Ten Outstanding Young Persons ehk TOYP) raames 18-40 aastaseid noori, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning algatavad positiivseid muutusi. Kandidaate saab esitada kuni 19.02.2021. Kandidaadi esitamiseks täida avaldus siin või võta ühendust koja presidendiga. 
Tulemas on JCI ettevõtluskonverents

9.- 11. aprillil 2021 toimub kevadiselt kaunis Raplas aasta oodatuim sündmus – JCI ettevõtluskonverents 2021 "Väärtusta tulevikku: Sõit Ameerika mägedel". 

Konverentsi päevases osas saame teada, kuidas muuta kannapööretega kurssi, hoida valitud suunda või kuidas ka suurimas kriisis laineharjal püsida ning seda nii äri- kui ka eraelus. Laupäeva õhtul, 10. aprillil toimuva õhtuse programmi raames tunnustatakse TOYP laureaate ja meie JCI enda liikmeid. 

Toimunud üritused
Uisuringid Nõmme uisupargis

13. jaanuaril nautisime talveilma uisutades. Tänu vahvale seltskonnale ei tundunud ka ootamatu järjekord liiga pikk ning oli igati mõnus tiirutamine!
Liidrikooli loeng tunnustavast juhtimisest

21. jaanuaril toimus selle aasta esimene Liidrikooli seminar. 60 innustunud inimest said läbi Kaido Pajumaa kogemuse teadlikumaks tunnustavast juhtimisest. 
Loosalu raba räätsamatk

24. jaanuaril käisime Toompea liikmete ja huvilistega mõnusal räätsamatkal Loosalu rabas. Mõnus oli looduse rüpes ja heas seltskonnas aega veeta ning matkajuht Romet Vaino mõtisklusi kuulata. No ja nii head suppi pole ka ammu söönud, kui Romet tegi! 
Järgmised üritused
09.02 Liidrikool: Juhtimine ja neuroteadus
10.02 JCI Toompea üldkogu: Baltic Horizon fondi tutvustus 
11.02 JCI Go Koja Roheideede mõttesäru
16.02 Online multi-twinning lunch 
24.02 Vabariigi aastapäeva jalutuskäik Vanalinnas
10.03 JCI Toompea Heade Mõtete Kolmapäev: Naistepäeva eri
30.03 JCI Toompea kojalõuna

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!



--
 
 

Kommentaare ei ole: