laupäev, 14. märts 2015

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta LOM President 2014 nominent Priit Joa

AUHINNA ALBUM
B1 JCI Estonia Aasta LOM President

Nominent: Priit Joa
Esitaja:      JCI Toompea

Juhtimine

Priit on mees, kellele meeldib mõelda suurelt! Ja ega nii suurelt mehelt ju ei ootakski vähem!   Ta on juht, kes suudab kaasata projektidesse erinevaid isiksusi. Talle meeldib rääkida ja seda teinekord pikalt, kuid vahest on seda vaja, et inimesi motiveerida ja et asjad saaksid tehtud maksimaalselt hästi.
Kuna Toompea koda on viimasel aastal olnud suurte muutuste keskel, uued verivärsked liikmed on vaikselt välja vahetamas vanemaid olijaid, siis on Priit alati olnud see, kes seisab vanade heade JCI traditsioonide jätkumise eest. Tema poolt edasi antud peamine mõte seisneb sellest, et JCI-s tehakse alati asju üle piiride. Üksi pidu või üritus ei saa olla lihtsalt hea vaid sellest peab emotsioon üles jääma veel pikaks ajaks. Parem teha asju maksimaalselt või üldse mitte!
Samas jätkub temas alati kannatlikust oma õpetussõnade jagamiseks või sama juttu juba mitme sajandat korda uuele huvilisele ümber jutustada või selgitada.  Ta ei jäta oma inimesi kunagi hätta ja paneb igas situatsioonis oma toeka õla alla- ja massi tal ju on! Alati võib kindel olla, et kui hommikul on väljasõit mõnele matkale, konverentsile või muule koosviibimisele, siis on just Priit see, kes varahommikul on ise oma käekestega soojad pirukad kaasa küpsetanud – ja maitsevad need imehästi!
Ta ei vea kunagi alt, tema peale saab alati kindel olla ja ta läheb lendleva kergusega kaasa igasuguse olukorraga –  kas sa tead, kes oleks veel paremini välja mänginud 2014 Eesti Akadeemias toimunud õhtusel stiilipeol ootamatult sülle sadanud sünnipäevalise Mutionu rolli?!



Tulemuslik osalemine üritustes ja Projektides

Priit on olnud suurepäraseks eeskujuks ise väga aktiivselt üritustel käimisel ning lisaks on ta alati maksimaalselt kaasanud ka kodalasi ning huvilisi. Ta on hommikul oma suure bussiga sul maja ees ootamas, soojad pirukad kaasa küpsetatud. Lisaks on tal innustav komme „telefoni müüki“ teha ning kõiki inimesi ise personaalselt kaasa kutsuda, tema helistamise süsteem „olen minemas, tule kaasa“ töötab imeliselt. 2014 aasta oli Toompea liikmetele väga aktiivne aasta ning osaleti  paljudel  erinevatel üritustel. Suurte delegatsioonidega oldi kohal kõikidel suurematel ja väiksematel siseriiklikel üritustel kui ka rahvusvahelistel üritustel, nt Balti konverentsil, Euroopa Konverentsil ja Maailma Kongressil Leipzigis. 
Koja liikmed on aktiivselt olnud kaasatu nii koja sisestesse projektidesse kui ka teiste kodade projektidesse. Toompea koja liikmetest ja huvilistest on suurem osa aktiivselt tegev praeguse Nordic Conferenci korraldamisel nii valdkonna juhtide, projektijuhtide kui ka meeskonna liikmetena. Ja seda suures osas tänu Priidule, kuna ta ei väsi kunagi rääkimast, kui äge oli EC 2006 Tallinnas.
Toompea koda viis väga edukalt 2014 aastal läbi järgmised projektid, kus meie president väga suures osas abiks oli:
„Priidu“ aastal  jätkati projektiga juba kolmas aasta. Projekt sai sisse uue hingamise, kuna vahetus projektijuht ning aastal 2014 otsustati jagada koolikottide asemel jalanõusid. Projekti sihtgrupp oli  vähekindlustatud perede esimesse klassi minevad  lapsed, kellel koolis vaja vahetusjalanõusid, trenni jalanõusid, vaba aja jalatseid.
Heategevusprojekt KoosKooli tõi lastele sportimise rõõmu.  

Battle of the Baltics 2014 (BoB)

2014 aastal kutsusime ellu ka vana traditsiooni, mis mõneks aastaks oli riiulile pandud. BoB on Toompea koja twinning projekt, kus igal aastal saadakse kokku oma sõpruskodadega, et üksteist paremini tundma õppida, vahvalt aega veeta, muljeid-kogemusi ja ühisprojektide ideid vahetada. Seekord tõi BoB kokku inimesi neljast välisriigist ja peeti maha kahe päevane ravikuur Mental Institutionis. Juures oleval pildil on meie palavalt armastatud president ootamas väliskülalisi Tallinna sadamas, et nad otse laeva pealt pehmete seintega autos turvaliselt sihtkohta toimetada.

Väärtuslikkus JCI-le

Priit on oma aktiivse suhtumise ja sooviga teha asju maksimaalselt väärtuslik vara nii Toompea kojale kui JCI-le tervikuna.  Ta on olnud eelnevalt aastatel 2010-2011JCI Estonia juhatuses  IT Direktor ning soovib oma IT ja video alaste teadmistega kaasa lüüa ka Nordic Conferenc’i raames.
Ta on  inimene, kes tahab asju teada  ja sellega seoses ei karda esitada küsimusi. Selliseid inimesi on alati JCI-s vaja. JCI Toompeal  on kasutusel väljend: Juhioskuste parim kool, mida Priit aktiivselt ka väljapoole kommunikeerinud on ning sellega palju tähelepanu saavutanud!  

 JCI Toompea tänab Priit Joad Tema presidendi aasta eest!

Kommentaare ei ole: