laupäev, 14. märts 2015

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta LOM Asepresident 2014 nominent Raigo Raid


AUHINNA ALBUM 
B2 JCI Estonia Aasta Asepresident
Nominent: Raigo Raid
Esitaja:       JCI Toompea


Raigo Raid on JCI Toompea kojas olnud aastast 2001. Pärast Narvas toimunud aastakonverentsi projektijuhi ametit on ta mõningad aastad veidi rahulikumat joont ajanud. Aastal 2013 tegi Raigo särava tähelennu - tuli ja vallutas. Ta on mees, kes võtab kõike südamega, tema suust võib tihti kuulda „Muidugi teeme, peaasi, et fun-i saab“.  Ja nii see Fun Toompea koja õuele 2014 ka tuli.

Juurdekasv kojas

2014 aasta oli Toompea kojale avastamise ja uue energia leidmise aasta. EVP võttis enda õlgadele kaasamise ja kodalaste ergutamise. See pälvis tähelepanu ka kojast väljaspool ning tulemuseks oli aasta lõppedes 6 uut liiget, kelle EVP ära kinnistas. Peab vist ka mainima, et uued liikmed said sellise hoo sisse, mis viis paljusid 2015 aasta juhatusse.

Initsiatiiv ja uuendused

Kui te veel pole märganud Raigot oma üldkogul  siis vaadake tagumise rea poole – seal ta istub! EVP amet innustas Raigot niivõrd, et Toompea koja sündmustest jäi talle väheks. Osalemine EC2014-l, WC2014-l, Balti Konverentsil Lätis oli mõningad suursündmused, kuhu ta haaras kaasa nii vanu kui uusi kodalasi. Suhete loomine on Raigo tugevaim külg ja selle väärtus kojale on hindamatu. 2014 koja aasta üheks peateemaks oli Twinningsuhete taasavastamine ja kotta toomine. Algas see JCI Mariehamni 50 juubeliga, kuhu Raigo haaras kaasa huvilise, kes sai unustamatu glamuurse kogemuse. See käis lihtsalt: „Muidugi lähme, peaasi, et fun-i saab“.

Väärtuslikkus JCI Estoniale

JCI Estonia, see oleme ju Meie. Raigo jäälõhkumise tehnika on avanud Toompea koja teiste kodadele ja vastupidi. Vähemtähtis pole ka tema eeskuju kodalastele. Mariehamni koja külastuse tulemusena olid nende kodalased suvel Eestis meiega Battle of the Baltics (BoB) 2014 üritusel mõõtu võtmas. Veelgi enam, BoB-ile tiriti kohale päris Türklane J Nüüd on EC2015 Türki minek hoopis lihtsam.

Projektide tulemused

Peab ära märkima, et oli Fun! 2014 projektid olid suunatud enamjaolt kotta, kaasates uusi ja vanu liikmeid. Projekti väljasõidud või koosolekud algasid ja lõppesid Toompea kodalastele muljetavaldavalt ja meeldejäävalt – kunagi ei puudunud ka tavapärane Šampus.
Ja see kõik oli Raigo süü!

JCI Toompea 2015

Kommentaare ei ole: