teisipäev, 30. september 2014

Heategevusprojekt KoosKooli tõi lastele sportimise rõõmu





JCI Toompea kolmandat aastat toimunud heategevusprojekt KoosKooli on jõudnud lõpule. Meil on hea meel teatada, et paljude toetajate ja partnerite toel sai 112 vähekindlustatud pere esimesse klassi minevat last endale sobivas suuruses spordijalatsid.

Miks just jalanõud? Sest kooliteed alustav laps vajab kolme paari jalatseid: sisejalatsid, välisjalatsid ja spordijalatsid. Nende soetamine käib vähekindlustatud peredel üle jõu, arvestades ka teisi kooliminekuga seotud kulutusi.

Loodame, et läbi meie projekti saavad lapsed tunda ennast kassikaaslastega võrdsena, saavad käia kehalise kasvatuse tundides ja edukalt õppekava täita.

Abistatud pered elavad Pärnus, Kohtla-Järvel, Valgas, Rakveres, Viljandis, Kiviõlis, Maardus, Paides, Rapla ja Tamsalu vallas.

Täname projekti toetanud eraisikutest annetajad kes tegid ülekande läbi Cherry.ee kampaania, partnereid Surfhouse, Politsei- ja Piirivalveamet, Sony ning linnade ja valdade sotsiaalametnikke.

Heategevusprojekti KoosKooli juhtisid JCI Toompea värsked liikmekandidaadid Valeria Stulova ja Nele Lippur koos toimeka meeskonnaga: Helen Lants, Marti Taru, Agnes Leemet, Elari Roop, Tõnis Prangli. Täname!


Ilusat kooliaastat soovides,

JCI Toompea
jci.ee/toompea

Kommentaare ei ole: