kolmapäev, 12. juuni 2013

Surf ja Turf Toompea moodi ehk JCI Toompea 22.sünnipäev: Chill & Grill!

Ahoi! Kuulutan välja JCI Estonia suve ametliku alguse! 

12. juunil kogunes Pirita Surfiklubi katuseterrassile seltskond äärmiselt toredaid inimesi, et tähistada JCI Toompea 22. sünnipäeva, võtta vastu uusi liikmeid, üheskoos panna algust suvele ning proovida kätt surfis.

Pisut kiirustades ette, tunnistan ausalt, et järgneva päeva hommikul annavad viimasest märku peale mõlemat kätt ka lisaks kõik muud võimalikud lihased, mida igapäevaselt nagu ei kasutata.

Vahuvein voolas, söed olid kuumad, liha jätkus ja ärgem unustagem ka isuäratavaid värskeid maasikaid, mis kaunistasid seda õhtut nagu kirss tordi peal:-) Kuulsime kauneid kõnesid ja olime tunnistajaks JCI Toompea kuraatori, Kaspar Ilvese sünnipäeva eepose sünnile. Müts maha Sinu ees, Kaspar!

Korraldajad lubasid surfikoolitusel merelttulnud osalejatele eufooriat ja seda me ka saime.

Julgustan kõiki vähemalt kord meie Eestimaa suve jooksul proovida surfi. Nähes meie treenerite Eeriku ja Aivari kadedaks ajava päevitust, peab tõdema, et suvi on Eestis täiesti reaalne nähtus. Lihtsalt peab olema väljas vabas õhus.
Sillerdav vesi ja loojuv päike tegid oma töö ära: nii mõnigi (Edward Rebane, vihje siinkohal Sinule) tunnistas peale üritust, et on leidnud endale uue hobi. Hoiame pöidlad JCI Estonia Surfiklubi loomisele.
Tunnistajad räägivad, et mu silm säras.

Tänan ürituse korraldajaid, JCI Toompea presidenti Minnit ja eraldi tänusõnad verivärskele JCI Toompea liikmekandidaadile Helen Untile, et tänu neile sain ühe punkti oma bucket listist eilse päevaga maha kriipsutada. 

Pärituule nimel,

VP International 2013
JCI Tallinn


Pildigaleriist leiab rohkem pilt,kui klikid SIIA!

1 kommentaar:

Minni ütles ...

Väga mõnus üritus :)
Kummardus Helenile idee ja teostuse eest ja tugev käepigistus kõigile toredatele külalistele.

Südantsoojendav oli sünnipäeval näha koja asutajaliikmeid, tänaseid liikmeid, kandidaate ja huvilisi ja külalisi teistest kodadest.

Aitäh toreda kolmapäevaõhtu eest meile kõigile!