laupäev, 13. aprill 2013

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Koda 2012 nominent JCI Toompea

AUHINNA ALBUM
A10 JCI Estonia Parim Kohalik Koda
Nominent: JCI Toompea
Esitaja:       JCI Toompea

JCI Toompea on aktiivselt toimetanud ja toetanud JCI Estonia eesmärkide saavutamist alates 1991 aastast ehk juba ligi 22 aastat. Kõikide meie ettevõtmiste nurgakiviks on olnud JCI kreedo, eriti aga selle viimane rida „inimkonna teenimine on elu parim töö“, sest vaid läbi andmise saavutatakse tõeline „win-win“ tulemus.

Aasta 2012 JCI Toompea poolt vaadatuna oli järgmine:
Liikmeskonna juurdekasv
Aastaringselt toimus erinevatel üritustel aktiivne lobitöö uute huviliste leidmiseks ja seeläbi liikmeskonna kasvatamiseks. Huvilistele määrati liikmete seast konkreetsed mentorid, kes neile lähemalt selgitasid JCI kogukonna võimalusi ehk kuidas läbi panustamise JCI-s saada paremaks-targemaks-osavamaks tööinimeseks. Kogu tegevus oli edukas, sest võtsime 2012 aasta jooksul kotta vastu 4 uut liiget ja 2 liikmekandidaati. 2012. aasta lõpuks JCI Toompea liikmeskond arvuliselt järgmine: 29 liiget, 3 liikmekandidaati, 11 senaatorit, 4 auliiget ja 4 seeniorliiget. JCI Toompea kogukonnas seega kokku 50 edumeelset tegijat ja üle kümnekonna huvilise! 

Finantstegevus

Olime oma 2012 tegevusaasta eelarve koostamisel mõõdukad ja jätkusuutlikud – liikmemaksudest ja projektidest saadud tulud katsid kenasti ära meie kulud.
  

Koja liikmete osalemine üritustes ja projektides

Tegevusplaani koostasime tagamõttega, et võimalikult palju kodalasi saaks panustada ning jagada oma teadmisi teistega. Erinevatel üritustel osalesid pea kõik koja liikmed ning kes kohal käija ei saanud toetasid meid kirja teel ning said tagasisidet blogist. Silmapaistev on JCI Toompea koda ka sellega, et üritustel osalejad panustavad 100% ürituse korraldusse, seega tunneb iga liige ennast osana toredast sündmusest.

Tähtsamad üritused ja projektid olid:
   suusareis TwinSki – energiat ja tervist täis ettevõtmine spordihuvilistele, millest on saanud traditsioon;
   JCI Toompea talvised, kevadised ja sügisesed loodusmatkad, mis toimusid looduskaunites paikades alati koos väikese lõkke ja saunaga ning kuhu olid alati oodatud ka kodalaste pereliikmed;
   JCI Rattaklubi regulaarsed rattamatkad nii Tallinnas kui selle lähiümbruses;
   Tallinna kodade ühine Vastlapäev;
   Koos kooli projekt;
   südamlik ja lahe Jõuluglögi;
   JCI Toompea aastakonverents Nõia Elu;
   Tihe koostöö ja üritused JCI Poolaga, mille käigus allkirjastati vastastikune sõprusleping ja käidi vastastikku külas;
   Koja sünnipäev Rabav Matkakodus;
       Ärifoorumid;
       JCI Toompea Laste Jõulupidu Nukuteatris;
   Kojaõhtud ja koosolekud, Eesti Disaini Maja, Suur Gild, Raeapteek.
Tegevus JCI Estonias
JCI Toompea oli JCI Estonia juhatuses esindatud 3 liikmega: Priit Joa,  IT direktorina, Merily Saar, Treasuryna ja Minni Nool GenSecina. TOYP laureaadina sai pärjatud meie kandidaat Anneli Ohvril’i, GoKojast! Palju õnne veelkord!

Rain, Peeter ja Ando
Marju Raadi-Kantsik, meie kauaaegne liige, kellele läheb korda isiklik areng ja kodalaste koolitamine/koolitumine, liitus väärika JCI Senaatorite ringiga ning kannab auväärselt senaatori numbrit:  #71689. JCI Toompea oli esindatud kõigil JCI Estonia üldkogudel ja JCI Akadeemias ning täitis edukalt 100% Efektiivse Koda Programmi skooriga AA++  
Samuti ei puudunud toompealased erinevate kodade poolt korraldatud  aktiivsetelt üritustelt nagu Rat-Race, rannavolle ja bowling. Bowlingus on Toompea koda 2 aastat järjest võidukarika koju toonud.


Rahvusvahelised suhted
JCI Toompea teab, et üksi ei jõua kaugele ega ole ka alati nähtav. Et veelgi jõulisemalt ja mitmekülgsemalt inimkonda teenida oleme loonud kahepoolsed suhted sõpruskodadega Uus kostöö sai alguse JCI Poolaga, mille käigus allkirjastati vastastikune sõprusleping ja käidi vastastikku külas.

  
JCI Toompea on toimekas vabaühendus, kus au sees on printsiip „saamine läbi andmise“ ehk õppimine läbi tegevuse – koolitamise, korraldamise, arutlemise jne; positiivne suhtumine – hea tunde ning rõõmuga tehtav on edu alus; ning kaasamine – meie ei tee üksi 10 mehe tööd vaid kaasame 10 liiget tööle.

Oleme mitmeti hoolitsenud oma järjepidevuse eest ning hoidnud aktiivsetena kõik grupid, s.h ka senaatoreid ja auliikmeid.

Usume, et meie koda on väärt tiitlit JCI Estonia Parim Kohalik Koda aastal 2012!
 Siiralt Sinu JCI Toompea

PS! Toompea koda ei jää puhkama, vaid suunab 2013 aastal suure osa oma energiast sellele, et korraldada kõigi jaoks igati huvitav, lõbus ja kasulik JCI Estonia Aastakonverents Haapsalus koos Haapsalu kojaga!

Kommentaare ei ole: