laupäev, 13. aprill 2013

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2012 Piia Porr


AUHINNA ALBUM
B5 JCI Estonia Aasta Liige
Laureaat:      Piia Porr
Esitaja:         JCI Toompea

Toetus oma kojale

Piia Porr tuli JCI Toompea liikmete hulka 2011 aastal. Esimese proovikivina hakkas ta kaasa lööma Tervisekonverentsi tiimis. Pakkus lahkelt välja oma kodu Herne tänaval kohaks, kus mõnusalt koos veedeti iga nädal tunnike ja pandi kokku tegevusplaane. Lisaks ruumi pakkumisele ootas koosolekust osavõtjaid igakord meeldiv üllatus kas maitsvate suupistete või maiustuste näol. Tema ideed olid väga lennukad ja põnevad. Alati on ta nõus ise ennast ka nn. ohverdama, et asi teoks saaks. Näitena võib tuua, et ta oli nõus tooma oma isikliku tervisega seotud loo päevavalgele, et selle varjus reklaamida Tervisekonverentsi.


Projektid

Peale koja liikmeks saamist tuli ta välja juba omaenda ideega konkursile „Sahtlist välja“ 2011 a. ning oli ka konkursi võitja. Nüüd oli saadud kinnitus ning ka väike algkapital ja sai hakata ideed ellu viima. Sellest ideest on tänaseks sündinud heategevuslik projekt „KoosKooli“, mis toimub juba teist aastat ning aina kasvab. Projekt on suunatud lasterikaste perede esimesse klassi minevatele lastele ning selle raames tunnustatakse peresid andes esimesse klassi minejale kaasa vajalik koolikott koos tarvetega. 2012. aastal sai tänu sellel projektile kooliks vajalikud tarbed koos ranitsaga ca 400 last.

Toetus JCI avalikule mainele

Koos Kooli projektiga kaasnes ka suur tunnustus ka JCI Estoniale. Projektist oli artikkel pea igas Eesti päevalehes. Televisooni reklaami saamine oli omaette projekt. Õnneks ka antud osas aitas rõõmus meel ja julge pealehakkamine. Reklaam jooksis nii Kanal 2-s kui ka Kana 11-s ja Kanal 12-s.
Juurdekasv kojas

Tänu Piiale ja tema tegemistele on juurde tulnud palju uusi huvilisi, keda võib näha juba uutes projektides kaasa löömas.

Tunnustus

JCI Toompea tunnustas Piia Porri ka kui 2012 aasta parimat liiget. Lisaks sai tunnustust ka tema loodud projekt „KoosKooli“, mis valiti JCI Toompea Parimaks Projektiks 2012 a.
Piia on ise öelnud, et teda huvitavad valdkonnad, milles ta saab olla teistele kasulik. Me usume, et JCI ongi just see koht, kus Piia saab end rakendada ning nii endale kui ka teistele suuremat rõõmu valmistada.
Piia on aktiivne, taibukas, kaastundlik ja võimekas inimene ning väga hea ema ka oma pojale Germanile.
2013 a. pole Piia jäänud loorberitele puhkama, vaid tegutseb usinasti edasi, et ka sel aastal saaksid esimese klassi lapsed Koos Kooli projekti raames uued ranitsad ja koolitarbed.

JCI Toompea ususb, et Piia Porr on just õige isik, keda valida JCI Estonia Aasta Liikmeks 2012.

Hoiame talle pöialt!



 JCI Toompea

Kommentaare ei ole: