pühapäev, 2. detsember 2012

JCI Toompea laste jõulupidu sai teoks 02.12.2012

Toompea laste jõulupidu algas meeleolukalt Nukuteatris jõuluetendusega, mis minu jaoks oli esimest korda teadlikus elus Nukuteatrit külastada. Lapsepõlve käigud samasse teatrisse pole enam meeles.
Etenduses oli ära tunda kelgukoerte uurijat ning ka toimus tõeline detektiivitöö, et kadunud laste kirjad jõuluvanale ikka üles leitaks ning jõulud oleksid ikka tõelised.
Tore oli näha, kuidas nii mõnigi laps elas nii väga etendusse sisse, et hõikus kaasa ning lisaks laste naerule oli näha ka vanemate naeruturtsakaid.
Väga abiks oli vanematele etenduses ka see külg, et seletati kenasti ära, miks võib jõuluvanal valehabe ees olla – sest ta on selle lihtsalt ära ajanud, kuna ta on armunud! J

Ning nagu meie koja tulevase presidendi Minni auks oli ka tema teisik laval – jõuluvana abiline ning väga Minnilik oma pealehakkamise ja krapsakusega J Ilmselt oli rolli tarvis meid piilumas käidud.  

Toompea koja järelkasv;-)
Peale meeleolukat etendust suundusime privaatsesse tordiruumi maiustama kringlit.
Laste rõõmuks sai etendusest tuttavaks saanud jõuluvana ka aega meie juurde tulla ning esimesed jõulukingid juba esimesel advendipäeval laiali jagada nii lastele kui ka nende vanematele.

Tundub et meie koja liikmed ja nende lapsed on sel aastal nii head lapsed olnud, et osad kingid tuli juba nüüd anda.

Tore oli näha, et juba praegu on kenasti jõulusalmid nii suurtel kui väikestel selgeks õpitud ning vitsa polnud jõuluvanal isegi kaasas. Ju ta siis teadis, et seda pole vaja. Või siis on moodsad ajad ja moodsad jõuluvanad sellised, kes teavad, et head lapsed kasvavad vitsata.

Maitsvat kringlit mugides ja mõnusalt juttu puhudes lendas aeg kiirelt . Peagi oligi aeg koduteele asuda, et juba järgmine nädal taas jõulumeeleolus kõikide suurte kodalastega Jõuluglögil uuesti kohtuda.
Oli tore etendus ja mõnus olemine peale etendust – suur aitähh korraldajatele.

Järgmine aasta kindlasti kohtume uuesti!

Muljetas Kadi,
Pildipank on avatud SIIN!

Kommentaare ei ole: