pühapäev, 9. detsember 2012

"Rõõmsaid jõule kõigile" 09.12.2012 sai teoks JCI Haapsalu eestvedamisel!

Üheksandal jõulukuu päeval kutsus JCI Haapsalu koda endale külla, et teha koos lastele üks tore päev. Teist aastat järjest korraldas Haapsalu koda heategevuslikku perepäeva " Rõõmsad jõulud kõigile" Läksime siis meiegi Toompealt kohale. Krista ja Marti startisid Tallinnast sõbralikult ja keskkonnasäästlikult ühiselt Maario autoga ja Liina saabus Märjamaalt.
Kõik jõudsid õigeks ajaks ja JCI'le kohaselt algas tegus toimetamine töötubade valmis seadmiseks.
Haapsalu kultuurimaja koridorid oli vaja seada lastele lõbusateks- huvitavateks tegevusteks valmis. Toompea koda valmistas ette lõngainglite ja 3D lumehelveste meisterdamist. Kaasa olime saanud ka "Koos kooli" mustvalged logod paberil, mida lapsed said värvidega omaloominguliselt täiendada.
Viimane osutus uskumatult populaarseks tegevuseks. Värvipliiatsid kulusid ka kiiresti ja meie tugi teitamise näol oli igati oodatud.
3d lumehelveste tegemine tundus meile algul pisut kõva pähklina aga läbi hammustasime. Lõpuks valmis neid üsna mitu ja lisaks ka mitmevärvilisi. Liina poolt juhendatud inglite töötuba oli ka väga populaarne. Lõngakera aina kahanes ja rõõmsaid lapsi inglikesed näpus, lippas koridoride peal üha rohkem ringi. Töötubade kõrval oli saalis ka lasteetendus, mida kahjuks vaatama ei jõudnud. Esinesid ka noored lauljad ja bänditegijad Haapsalust.
Kontserdi lõpus tänati kõiki panustajaid. JCI Toompea sai suure tänu ja magusa šokolaadi omanikeks.

Tühja kõhu vastu aitas supipaus maitsvate frikadellide ja musta leivaga.
Ja siis ta tuligi....... jõuluvana!! Laiali jagati kõik meie küpsetatud piparkoogid! Oi neid magusaid maiustusi, mis seal kotis kuidagi seista ei tahtnud, oli ikka mitusada kotikest.

Päeva lõpetasime ühise koosistumisega Müüriääre kohvikus, kus muljetada enne pikkaTallinna teed, sai sõpradega JCi Haapsalus ja JCI Tallinna kojast.
Rõõmu oli sel päeval Haapsalus tõesti palju!
Muljetas
Krista
AK 2013 projektijuht

Kommentaare ei ole: