pühapäev, 1. aprill 2012

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Asepresident 2011 nominent Raili Naris

Raili on Toompea kojas olnud 8 aastat. Selle ajaga on ta kõiki nakatanud sõbraliku ja rõõmsa olekuga. Kojas olemise ajal ja kojast on ta leidnud endale “elu”, mille nimi on perekond ja tal on täitsa-mees põngerjas Ottomar. Pere kõrvalt on ta võtnud koja enda südamesse, et tegutseda ja hoida koos kampa, kes ise nimetab ennast JCI Toompeaks.
Tema märksõnadeks on koostöö ja kaasamine ning oma tegudes on ta sama tugev, kui sõnades.
Juurdekasv kojas. Raili ülesanne asepresidendina oli kasvatada koja liikmeskonda. Pea kõigil kogunemistel oli tal alati keegi koja-huviline kaasas. Mõnest neis on saanud tänaseks ka JCI Toompea liige. Oma energiaga ja hea suhtlemisega on kõigil temaga hea ja lihtne kaasa minna ning ideedest vaimustuda.
Initsiatiiv ja uuendused. Kui Raili midagi ette võtab, siis viib ta selle alati lõpuni. Kas ise hoogsalt tehes või teisi edukalt kaasates. Kuna Railil on headeks sõpradeks meie twinning-kodade liikmed, siis sai otsustatud, et peab korraldama ühise ürituse. Kui tavaliselt kutsutakse endale külalisi, siis seekord otsustati ise külla minna. Sihtkohaks sai valitud Himos Soomes, spordialaks mäesuusatamine, seltskonnaks parimad kõige parematest ja ürituseks Twin-Ski. Selle albumi kirjutamise hetkeks on tagasi tuldud juba teiselt Twin-Ski´lt Are´st ning see üritus esitati ka projektile „Sahtlist välja“. Oleks ju tore, kui selline suusaüritus toimub Area D piires põnevates suusakuurortides üle Euroopa.

Olles asepresident ja pannes kokku järgmise aasta juhatust, siis plaanis ta seda hoolikalt ja targalt. Uutele võimalikele juhatuse liikmetele anti võimalus proovida, kuidas oleks selles seltskonnas järgmisel aastal olla. Selleks korraldas Raili Juhatuse Team Builging´u ürituse, millest said osa võtta juhatusse soovijad. Väärikas vastuvõtt koosnest meeskonnakoolitusest ning kirss tordil olid presidendi pannkoogid järgmisel hommikul.

Väärtuslikkus JCI Estoniale. JCI kreedo ütleb, et „maailma suurim väärtus peitub inimese isiksuses“. Just täpselt Raili kohta öeldud! Railit võib nimetada kas just „maa soolaks“, aga „koja soolaks“ kindlasti. Ta ei ole tulnud, et minna, vaid selleks, et jääda ja tegusid teha. Tänu oma suurepärasele suhtlemisoskusele on tal lihtne hakkama saada tagasihoidliku huvilisega kui ka Eesti koja presidendiga. Ja miks ka mitte ise kunagi Eesti koja presidendiks saada. Ainest selleks on küllaga. Oma laia silmaringi näitab sellega, et nüüd juba JCI Toompea presidendina saadab ta kojakaaslastele Presidendi Kuukirja, kus on juttu kõigest, mis meid ümbritseb- mee päevad, Tallinn Music Week, emakeelepäev, koolivaheaeg, talverehvide vahetuse, Eesti laul, Kevadkonverents, kodumaa sünnipäev jne jne jne... No ja suurepärane pidutseja on ta ka- enne ei jäta, kui pidu on korralikult peetud. Nagu jc-kale kohane J.

Projektide tulemused.  Oma suurepäraseid organisaatorivõimeid on ta näidanud väga paljude ürituste organiseerimisel. Olgu see üldkogu, juhatuse koosolek, heategevusüritus või Eurokonverentsi 2006 Opening Ceremony. Tal on imepärane võime kõigega hästi hakkama saada.

Üheks edukaks projektiks on tema tööalane karjäär. Olles pikki aastaid tegutsenud finantsvaldkonnas, tegi ta kannapöörde oma karjääris ning on nüüd EBSi vilistlassuhete juht. Tema teod paistavad välja igaühele, kellel on EBS-iga kokkupuuteid olnud. Tänu temale on nüüd JCI Estonia ja EBS partnered. Aitäh!.

meie Raili väärib tiitlit Aasta Asepresident 2011! Hurraa!!

JCI Toompea

Kommentaare ei ole: