neljapäev, 12. aprill 2012

Tallinna kodade ühine üldkogu - Tallinna Loomeinkubaatoris



Piia võõrustas Toompea üldkogulasi
11.aprill seadis Toompea koda endi sammud koos teiste Tallinna kodadega Tallinna Loomeinkubaatori  suunas, selleks et tuttavaks saada inkubatsiooni teemadega, tutvuda uute lahedate persoonidega ning loomulikult realiseerida aprillikuu kauaoodatud Üldkogu:)
Mina võtan enda jaoks Üldkogu kokku ühise nimetajaga - oodatud hetk, kui kohtad lahedaid kojakaaslasi, sest erinevatel koosolekutel osalevad erinevad kodalased!

Mart Brauer, inkubatsioonijuht, tegi Loomeinkubaatorist ning inkubatsiooni teemast väga sisuka ning detailidesse laskuva ülevaate. Huvitav oli teada saada, millistel alustel ettevõte inkubatsiooni tuleb, kuidas ettevõtte arenguga edasi liigutakse ning kuidas alustav ettevõte saab ESA teenuseid  tarbida.

Teenuste porfelliga teeb ESA tööd, selleks et inkubaatorisse tulevatele ettevõtetele enamat pakkuda lisaks imagole ning soodsatele olmetingimustele (ruumirent). Mujal maailmas versus Eestis on inkubatsiooni tulek-olek-minek ja püsimine esimese astme teenuste vaates täiesti erinev.
Huvitav oli diskusioon, mis tekkis seoses ESA poolt pakutavate lisaväärtusteenuste hinnastamisega ning kuidas inkubaatoris olles ettevõtte mõttelaad muutub teenus-hind- tarbimine-maksmine seoses:) 
  
Peale huvitavat diskusiooni ning edulugude seinale näitamist, avanes tore võimalus tutvuda Kalmeriga Network Tomorrow'st - ettevõte, mis on inkubatsioonis ning on huvitavaid edulugusid infotehnoloogiamaastikul korda saatnud.

Põnev:)
Inkubatsiooni teemadel selgus majja saadud - head ideed kotiga kaasa pakitud, suundus Toompea koja lõbus seltskond Piia juurde oma igakuist üldkogu ellu viima.
Piia ootas meid suure pajatäie läätsesupiga  ning suppi süües sai lahti räägitud koja vaates kõik olulised teemad: KoosKooli projekti käekäik, saabuvad üroitused ja hoogsalt hakkasid mõtted liikuma Toompea koja sünnipäeva foonil.
Õhtu lõppedes sai nenditud fakti, et kõht täis ja meel hea ning ühiselt onmööda saadetud suurepärane õhtu!

Kohtumiseni järgmistel üldkogudel,
Minni 
Teie EVP 2012 

* rohkem pilte kohtab Flickris

Kommentaare ei ole: