teisipäev, 22. märts 2011

Auhinnaalbum: JCI Estonia Parim Kohalik Koda 2010- JCI Toompea

Üks varasem JCI Toompea president on öelnud meie koja kohta humoorikalt: “Köikse ilusamad tüdrikud on meitel, köikse körgemad kadakad on meitel, köikse kangemad mehed on meitel…” :-)

Liikmeskond. 2010 aastal võtsime kotta vastu 6 uut liiget ja 2 liikmekandidaati. Tänu väga edukale JCI Estonia Aastakonverentsile tuli meie tegemisi huvilistena kaema ca 10 inimest. Aasta lõpuks on meie liikmeskond arvuliselt järgmine: 39 liiget, 4 liikmekandidaati, 9 senaatorit, 5 auliiget ja 3 seeniorliiget. Päris hea tulemus!

Finantstegevus. Olime oma eelarve koostamisel konservatiivsed. Liikmemaksude laekumine täitis meie ootused ning kulud suutsime hoida eelarve piires. Edukate projektide tuludest katsime ära mitte nii edukad projektid ning kokkuvõttes lõpetas koda 2010.a majandusaasta positiivse tulemiga.

Koja liikemete osalemine üritustes ja projektides. Üritustel osales ca 88% meie kodalasi, ca 68% kodalasi oli ise korraldusmeeskonnas või juhtis neid. Osalesime aktiivselt JCI Balti Konverentsil, kus meie kodalane Marju Raadik-Kantsik pärjati Parim Treener 2009 tiitliga. Suvepäevadel kasutatud nimeliste plasttopside eest määrati meile Parim Keskkonnategu 2009 auhind. Lisaks olime 100% Efektiivne koda ning kirsiks tordil oli JCI Toompea 2009 a. Parim Koda!

Tähtsamad üritused ja projektid: Korraldasime esimese JCI Tervisekonverentsi, kus oli 30 erinevat töötuba ja seminari ning projekt saavutas tiitli: JCI Parim Elukeskkonna Arendamise Projekt 2010.
 
 
Olime ühe eduloo - JCI Estonia Aastakonverentsi korraldajad. Projekti olid kaasatud enamik koja liikmeid ning lisaks esindajaid teistest kodadest. Üritusest võttis osa ca 260 inimest, mis on kõigi aegade rekord. Lisaks tõi see projekt meie kojale arvestatava tulu.










Korraldasime JCI Toompea sünnipäeva Pirita Kloostris koos paadimatkaga, kus oli palju oma koja liikmeid ning külalisi teistest kodadest. Toimus kolm huviliste õhtut, kus jagasime JCI huvitatutele vajalikku infot. Üks õhtutest toimus koostöös kõigi Tallinna kodadega. Tublid tegijad Ando, Victoria ja Olavi korraldasid tuntud headuses Ärifoorumi. Koos meie kodalase, senaatori ja ITF (International Training Fellow) Timoga alustasime JCI Toompea strateegia väljatöötamist perioodiks 2011-2013. Ando korraldas talvise automatka marsruudil Tallinn- Jägala juga- Viru raba- Viitna- Tallinn, ning Signe juures sai lahendatud põnev mõrvamüsteerium “Last Train to Paris”. Signe eestvedamisel taaselustasime iganädalased koja lõunad ning ellu kutsuti Tallinna kodade Presidentide lõuna. Aasta viimaseimaid üritusi oli koja laste jõulupidu ning Glögiõhtu, kus toimus pidulik presidendiketi vahetus ning teatepulga üleandmine. Pidasime huvitavates kohtades (Nukumuuseum, Vene Föderatsiooni Suursaatkond, Tallinna Kunstihoone) koja üldkogusid ning novembris toimus aastat kokku võttev ja üllatusterohke JCI Toompea Aastakonverents, kus pärjasime parimaid ja kiitsime tublimaid. 

Sport: JCI Toompea on ka sportlik koda :-)  Võtsime osa JCI Korvpalliturniirist, olime kahe võist- konnaga esindatud JCI Rannavolle turniiril ning veeretasime edukalt kuule JCI Bowlingu turniiril.






Tegevus JCI Estonias. JCI Toompea oli JCI Estonia juhatuses esindatud kahe liikmega: Priit Joa IT Direktorina ja Kaido Irval Treeningistituudi Direktorina. TOYP laureaadi kandidaadiks esitasime Vaiko Epliku. JCI Toompea oli esindatud kõigil JCI Estonia üldkogudel ja JCI Akadeemias ning täitis edukalt 100% Efektiivse Koja programmi.

Rahvusvahelised suhted. JCI Toompea liikmed Ando, Krista ja Kadi võtsid aktiivselt osa Taanis Aarhusis toimunud Euroopa Konverentsist. Samuti hoidsime sidet oma sõpruskodade JCI Marienhamni ja JCI Stockholmiga.
Meie koja auliige Katrin võõrustas suvel Mauritiuse IPP-d, kellega külastati Vabaõhumuuseumi ning õhtul viibiti ühiselt restoranis.



Kokkuvõte. JCI Toompea on tegus, soe ja heasüdamlik koda. Oma järjepidevuse eest oleme hoolitsenud ning hoidnud oma senaatorite ning auliikmetega sidet ning kutsunud neid ikka üritustele ja vajadusel abi palunud. Õnn ja rõõm on teadmine, et alati on nad võimalusel oma abikäe ulatanud.


2010 oli üks kordaläinud aasta! Aitäh kõigile :-)

JCI Toompea

Kommentaare ei ole: